Chyby, problémy a jejich řešení

Putování jednoho hrdiny po Mečovém pobřeží, které navždy poznamená tvář Faerunu.
Stránky: Baldur's Gate, Baldur's Gate II

Moderátoři: Ajantis, yenn

Odpovědět
Razfallow
Dabus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Razfallow »

Drž po daném dialogu kurzor nad Jaheirou a napiš do konzole:
CLUAConsole:SetGlobal("LoveTalk","LOCALS",40)

Kód: Vybrat vše

IF
  Detect([SPAMMER])
THEN
    RESPONSE #100
             ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
[/size]
Taita
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Taita »

Napisal som to do konzoly a drzal mys na nej a predsa sa ten text stale opakuje :( Robim nieco zle?

EDIT: No skusil som tam dat hodnoty 41, 42... a pri 45 jaheira vyzmykala zo seba dalsi text. Aerie bola zranena a ze vraj jej ponesie vybavenie. Asi sa to nejak krizilo s romancou ci co. No vypada to tak ze to uz ide.
"Practice makes perfect. Nobody is perfect. So, why to practice?"
Taita
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Taita »

Nechapu jestli je to kvuli modum ci co, ale zas se mi tam neco pokazilo. Tentokrat ide o quest s illithiem. Dosiel som k socharovi kecal s nim potom k tomu duergarovi, oslobodil som jeho brata zo stinoveho udoli, potom k nedovi po illithium a chcem ho doniest s5 k socharovi no on mi furt hovori aby som ho nechal na pokoji :( Je mozne ze je ten ukol nejak casovo obmedzeny? Lebo ja som popri tom vybil arnisovu tvrz, udelal trademeet, umar hills, windspear hills... takze trvalo to chvili.
"Practice makes perfect. Nobody is perfect. So, why to practice?"
Kofi
Sigilan

Příspěvek od Kofi »

Zdravim, po dlouhé době jsem si nainstaloval BG2 s vědomím, že se opět ponořím do toho úžasnýho světa a zkusím objevit něco dosud neobjeveného...a povedlo se. Naneštěstí je to bug a s těmi sem se předtím, ač to zní neuvěřiltelně, skoro nesetkal (teda rozhodně s ničim co by nešlo vyřešit po dobrym). Ale k věci. Jedná se o Anomena a postavu Terla (matně si vzpomínám, že vyřizuje vzkazy od jeho fotříka, ale nejsem si jistej jestli se to dá obejít a přece jen nechci pokazit jeho jmenování a následného zvýšení moudrosti..)
takže se chci zeptat co udělat, abych toho blba přiměl, aby mi vyřídil vzkaz, protože teď mi *nemá co říct*
Předem díky

btw. ještě jedný věci sem si všiml (což se mi předtím taky nestávalo)...v lokaci Městský brány, u licha v hospodě- zkusmo jsem si šel pro jeho pokládky, ale když sem chtěl zkusit fígl s opuštěním jeho hrobky a následným returnem, aby přerušil kouzlení, tak mi jednoduše zmizel..to je předpokládám taky bug
:-?
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necrotising_ »

Kofi píše:takže se chci zeptat co udělat, abych toho blba přiměl, aby mi vyřídil vzkaz, protože teď mi *nemá co říct*
Save, load, a zkusit s ním znovu promluvit?
Kofi
Sigilan

Příspěvek od Kofi »

necrotising_ píše:Save, load, a zkusit s ním znovu promluvit?
nic tak jednoduchého nefunguje, proto se ptám :-)
Každá hodina zraňuje, ta poslední zabíjí...
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Kofi: Tohle řeší většinou poslední patch. Mělo by to tady být i ve FAQ.
Razfallow
Dabus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Razfallow »

Jab píše:Kofi: Tohle řeší většinou poslední patch. Mělo by to tady být i ve FAQ.
Ne většinou, ale určitě vždy.

IF
  Detect([SPAMMER])
THEN
    RESPONSE #100
END
[/size]
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Patchem to prý není.

Btw ten Terl za tebou má přijít sám a vzkaz ti vyřídit. Pokud se s ním bavíš před domem Derlynů, tak ti nic neřekne.
Kofi
Sigilan

Příspěvek od Kofi »

Jab: to je jasný, navíc před domem Delrynů je pouze Delrynova stráž a ne Terl(i když vypadaj stejně no...) :-)
objeví se na Waukeenině promenádě (i když myslím není problém, aby za tebou přišel i jinde), když jsem procházel okolo stanu, objevil se, přišel za mnou a..nic, leze za mnou kam se hnu, ale dialog s Anomenem se nespustí...
Edit: jen bych doplnil, že to není není první vzkaz, tzn. ohledně vraždy jeho sestry, ale druhý (za boha si ale nemůžu vzpomenout co by měl říkat...)
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Já nevěděl, že za tebou má přijít ještě jednou. Myslím, že to pozvání na zkoušky do řádu přinese někdo jiný. Nebo si na to Anomen vzpomene sám...
Kofi
Sigilan

Příspěvek od Kofi »

Jab píše:Já nevěděl, že za tebou má přijít ještě jednou. Myslím, že to pozvání na zkoušky do řádu přinese někdo jiný. Nebo si na to Anomen vzpomene sám...
já právě taky ne...je to sice už nějakej pátek co sem s nim hrál, ale taky bych řekl, že si pak vše obstará sám, "rozsudek" o obvinění Saerka se dozví ve Vládní čtvrti, o povýšení ti řekne sám...taky z toho nejsem moudrej, ale fakt tam je :lol:
Isair
V Knize mrtvých

Příspěvek od Isair »

ahoj stava se vam nekdy v bg2 kdyz mate hul magu ze nepridava bonus k oc az po load? jinak vsechny statistiky fungujou ale kdyz si ji vezmu a znova dam magovi tak mu to oc stejne nepricte az po load nevite co s tim? :-)
Razfallow
Dabus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Razfallow »

Kofi: Terl má přijít pouze jednou, pokud se objevil podruhé, tak je jasné, že ti nemá co říct. Máš nějaké mody?

IF
  Detect([SPAMMER])
THEN
    RESPONSE #100
END
[/size]
Kofi
Sigilan

Příspěvek od Kofi »

Razfallow: ne-e, zatím bez modu...každopádně to je zajímavý. Nikdy předtím se mi nic podobného nestalo...leda zkusit reinstalovat a doufat, že to nebude mít, pokud Terl nezmizí, nějaký vedlejší účinky :-)
Odpovědět

Zpět na „Baldur's Gate I & II“