Chyby, problémy a jejich řešení
Drž po daném dialogu kurzor nad Jaheirou a napiš do konzole:
CLUAConsole:SetGlobal("LoveTalk","LOCALS",40)
CLUAConsole:SetGlobal("LoveTalk","LOCALS",40)
Kód: Vybrat vše
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
- Taita
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Napisal som to do konzoly a drzal mys na nej a predsa sa ten text stale opakuje :( Robim nieco zle?
EDIT: No skusil som tam dat hodnoty 41, 42... a pri 45 jaheira vyzmykala zo seba dalsi text. Aerie bola zranena a ze vraj jej ponesie vybavenie. Asi sa to nejak krizilo s romancou ci co. No vypada to tak ze to uz ide.
EDIT: No skusil som tam dat hodnoty 41, 42... a pri 45 jaheira vyzmykala zo seba dalsi text. Aerie bola zranena a ze vraj jej ponesie vybavenie. Asi sa to nejak krizilo s romancou ci co. No vypada to tak ze to uz ide.
"Practice makes perfect. Nobody is perfect. So, why to practice?"
- Taita
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Nechapu jestli je to kvuli modum ci co, ale zas se mi tam neco pokazilo. Tentokrat ide o quest s illithiem. Dosiel som k socharovi kecal s nim potom k tomu duergarovi, oslobodil som jeho brata zo stinoveho udoli, potom k nedovi po illithium a chcem ho doniest s5 k socharovi no on mi furt hovori aby som ho nechal na pokoji :( Je mozne ze je ten ukol nejak casovo obmedzeny? Lebo ja som popri tom vybil arnisovu tvrz, udelal trademeet, umar hills, windspear hills... takze trvalo to chvili.
"Practice makes perfect. Nobody is perfect. So, why to practice?"
Zdravim, po dlouhé době jsem si nainstaloval BG2 s vědomím, že se opět ponořím do toho úžasnýho světa a zkusím objevit něco dosud neobjeveného...a povedlo se. Naneštěstí je to bug a s těmi sem se předtím, ač to zní neuvěřiltelně, skoro nesetkal (teda rozhodně s ničim co by nešlo vyřešit po dobrym). Ale k věci. Jedná se o Anomena a postavu Terla (matně si vzpomínám, že vyřizuje vzkazy od jeho fotříka, ale nejsem si jistej jestli se to dá obejít a přece jen nechci pokazit jeho jmenování a následného zvýšení moudrosti..)
takže se chci zeptat co udělat, abych toho blba přiměl, aby mi vyřídil vzkaz, protože teď mi *nemá co říct*
Předem díky
btw. ještě jedný věci sem si všiml (což se mi předtím taky nestávalo)...v lokaci Městský brány, u licha v hospodě- zkusmo jsem si šel pro jeho pokládky, ale když sem chtěl zkusit fígl s opuštěním jeho hrobky a následným returnem, aby přerušil kouzlení, tak mi jednoduše zmizel..to je předpokládám taky bug

takže se chci zeptat co udělat, abych toho blba přiměl, aby mi vyřídil vzkaz, protože teď mi *nemá co říct*
Předem díky
btw. ještě jedný věci sem si všiml (což se mi předtím taky nestávalo)...v lokaci Městský brány, u licha v hospodě- zkusmo jsem si šel pro jeho pokládky, ale když sem chtěl zkusit fígl s opuštěním jeho hrobky a následným returnem, aby přerušil kouzlení, tak mi jednoduše zmizel..to je předpokládám taky bug

- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Ne většinou, ale určitě vždy.Jab píše:Kofi: Tohle řeší většinou poslední patch. Mělo by to tady být i ve FAQ.
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
END
Jab: to je jasný, navíc před domem Delrynů je pouze Delrynova stráž a ne Terl(i když vypadaj stejně no...)
objeví se na Waukeenině promenádě (i když myslím není problém, aby za tebou přišel i jinde), když jsem procházel okolo stanu, objevil se, přišel za mnou a..nic, leze za mnou kam se hnu, ale dialog s Anomenem se nespustí...
Edit: jen bych doplnil, že to není není první vzkaz, tzn. ohledně vraždy jeho sestry, ale druhý (za boha si ale nemůžu vzpomenout co by měl říkat...)

objeví se na Waukeenině promenádě (i když myslím není problém, aby za tebou přišel i jinde), když jsem procházel okolo stanu, objevil se, přišel za mnou a..nic, leze za mnou kam se hnu, ale dialog s Anomenem se nespustí...
Edit: jen bych doplnil, že to není není první vzkaz, tzn. ohledně vraždy jeho sestry, ale druhý (za boha si ale nemůžu vzpomenout co by měl říkat...)
Každá hodina zraňuje, ta poslední zabíjí...
já právě taky ne...je to sice už nějakej pátek co sem s nim hrál, ale taky bych řekl, že si pak vše obstará sám, "rozsudek" o obvinění Saerka se dozví ve Vládní čtvrti, o povýšení ti řekne sám...taky z toho nejsem moudrej, ale fakt tam jeJab píše:Já nevěděl, že za tebou má přijít ještě jednou. Myslím, že to pozvání na zkoušky do řádu přinese někdo jiný. Nebo si na to Anomen vzpomene sám...

Každá hodina zraňuje, ta poslední zabíjí...
Kofi: Terl má přijít pouze jednou, pokud se objevil podruhé, tak je jasné, že ti nemá co říct. Máš nějaké mody?
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
END