Literatura: Co čtete?
Moderátor: sevencreature
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Ano, přišli jste o hodně
nikdy bych nevěřila, že aforismy, krátké básně, mikropovídky a postřehy z Divokého západu mohou být tak zábavné 

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
já čtu hlavně, fantasy, historické romány, literaturu faktu, učebnice
, a různé články a publikace do práce.
oblíbení autoři:
fantasy- Pratchett (mám komplet zeměplochu), Sapkowski, Morressy, Kulhánek a kdysi Edings. Jo a Tolkien
Historie: Daněk, Feuchtvanger, Van Loon, Waltari, Sinkijevič (píšu to v češtině protože to hrozný jméno si nic jiného nezaslouží)
., atd, je jich dost a když nic není vezmu za vděk i Vaňkovou
.
ostaní:
Těch můžu taky hodně ale vyzdvihnul bych Hellera a Agathu Christie.
Knih přečtu za rok tak asi kolem 30. Záleží na tom, jak mám čas.

oblíbení autoři:
fantasy- Pratchett (mám komplet zeměplochu), Sapkowski, Morressy, Kulhánek a kdysi Edings. Jo a Tolkien

Historie: Daněk, Feuchtvanger, Van Loon, Waltari, Sinkijevič (píšu to v češtině protože to hrozný jméno si nic jiného nezaslouží)

ostaní:
Těch můžu taky hodně ale vyzdvihnul bych Hellera a Agathu Christie.
Knih přečtu za rok tak asi kolem 30. Záleží na tom, jak mám čas.
QUIDQUID ERIT, SUPERANDA OMNIS FORTUNA FERENDO EST
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Pro fanoušky Religionistiky-
v pátek jsem si koupil Pojednání k dějinám náboženství od pána jménem Mircea Eliade a je to opravdu vynikající a dobře čtivá kniha.
Už jsme měl od něj tu čest s Mýtem o věčném návratu a Posvátným a profánním (psal jsem z nich konspekty) a obé mě velmi zaujaly a tohle Pojednání je takovým přehledem většiny myšlenek jeho díla...
Jo a teď mám 14 dní na celou Bibli- Starý zákon pro Judaismus a Nový pro Křesťanství... naštětsí z ní už "něco" vím
v pátek jsem si koupil Pojednání k dějinám náboženství od pána jménem Mircea Eliade a je to opravdu vynikající a dobře čtivá kniha.
Už jsme měl od něj tu čest s Mýtem o věčném návratu a Posvátným a profánním (psal jsem z nich konspekty) a obé mě velmi zaujaly a tohle Pojednání je takovým přehledem většiny myšlenek jeho díla...
Jo a teď mám 14 dní na celou Bibli- Starý zákon pro Judaismus a Nový pro Křesťanství... naštětsí z ní už "něco" vím

- Slayer
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Já momentálně čtu ságu o Felixovi a Gotrekovi ze světa warhammeru od Williama Kinga a je to fakt nářez!Je to sedmi dílná sága a název každé knihy začíná na zabíječ,nebo končí na slayer(anglická verze),například zabíječ trolů,zabíječ skavenů,zabíječ draků atd.Četli jste to někdo?
Ten, kdo ví, nemluví,
kdo mluví, neví.
kdo mluví, neví.