Dobrá nálada
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>

"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Audit dopadl celkem dobře (máme málo papírů,dva podpisy na každém z nich nestačí
a můžeme vstupovat do výrobního příkazu i v době jeho realizace.... ach jo....pružná výroba sbohem
)
ale jinak to asi dopadlo fajn

ale jinak to asi dopadlo fajn

...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
- Neferit Sr.
- Sigilan
Jsem na sebe pyšný. Natolik že se musím podělit i s váma. Co se mi podařilo.
Sehnal jsem knihu pro Dalcora-Sám voják v poli a pro Vampirii jsem nachystal knih pevnost. Zabalil, vypsal průvodky a začal psát adresy na balíčky. Díky své vrozené schopnosti vše dělat naprosto přesně jsem naprosto dokonale balíčky prohodil a rozeslal. Spokojený sám se sebou.
No nejsem já šikovný chlapec?
Vampirie si může přečíst napínavý příběh o sovětském rozvědčíkovi a Dalcor upírský horor z období II.SV.
A teď si chudáci musí poradit s tím jak si ty knihy prohodit. Takže ještě navíc jsem jim vytvořil pracovní naplň.
No řekněte, není to dokonalé.
EDIT: omlouvám se - nebylo to schválně. Ale za se na druhou stranu jsem si popovídal s Dalcorem.
Sehnal jsem knihu pro Dalcora-Sám voják v poli a pro Vampirii jsem nachystal knih pevnost. Zabalil, vypsal průvodky a začal psát adresy na balíčky. Díky své vrozené schopnosti vše dělat naprosto přesně jsem naprosto dokonale balíčky prohodil a rozeslal. Spokojený sám se sebou.
No nejsem já šikovný chlapec?
Vampirie si může přečíst napínavý příběh o sovětském rozvědčíkovi a Dalcor upírský horor z období II.SV.
A teď si chudáci musí poradit s tím jak si ty knihy prohodit. Takže ještě navíc jsem jim vytvořil pracovní naplň.
No řekněte, není to dokonalé.

EDIT: omlouvám se - nebylo to schválně. Ale za se na druhou stranu jsem si popovídal s Dalcorem.
Neferit Sr.: ano, jsi šikovný chlapec.
Člověka vždy potěší, když čte, že někdo je na tom stejně dobře, jako on sám. 
Jinak mě velmi potěšilo krom Neferita Sr., že moje dvě kamarádky konečně přestaly trucovat a jsou ochotné zakopat válečnou sekeru a opět se spolu bavit. Bylo to fakt otravné, zjišťovat, která je ochotna jít a té druhé říkat, že už je slíbeno té první a tak bohužel a příště teda to bude obráceně.

Jinak mě velmi potěšilo krom Neferita Sr., že moje dvě kamarádky konečně přestaly trucovat a jsou ochotné zakopat válečnou sekeru a opět se spolu bavit. Bylo to fakt otravné, zjišťovat, která je ochotna jít a té druhé říkat, že už je slíbeno té první a tak bohužel a příště teda to bude obráceně.
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
(anonym?)
- Neferit Sr.
- Sigilan
Vanda - Ty také máš ten talent občas zamotat několika lidem hlavu? J to nedělám schválně ale občas to tak vyjde.
A ta dvě děvčata, to jsi byla ten třetí mezi dvěma kamínky? Nebo se Ti podařilo po dobu potřebnou zůstat v roli pozorovatele? Já má taky rád když lidé kolem mě spolu dokáží normálně komunikovat a neblbnou.
A ta dvě děvčata, to jsi byla ten třetí mezi dvěma kamínky? Nebo se Ti podařilo po dobu potřebnou zůstat v roli pozorovatele? Já má taky rád když lidé kolem mě spolu dokáží normálně komunikovat a neblbnou.
Naposledy upravil(a) Neferit Sr. dne 28.7.2007 23:04, celkem upraveno 1 x.
Neferit Sr.:tak jen pozorovatelem jsem být nemohla, ale hasila jsem, protože ony se na sebe zlobily hlavně kvůli nedorozumění, takže jsem byla ze všech sil nestranná a vysvětlovala, že já u toho sice nebyla, ale dle všeho se špatně pochopily... 
Ono na druhou stranu, kdybych před tím neměla pocit, že by si ovšem měly v klidu promluvit a neříkala to jedné na diskotéce, když měla v sobě najaké to pivo, tak by se určitě nerafly.
Někdy by mi tu hubu měli zalepit. 

Ono na druhou stranu, kdybych před tím neměla pocit, že by si ovšem měly v klidu promluvit a neříkala to jedné na diskotéce, když měla v sobě najaké to pivo, tak by se určitě nerafly.

My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
(anonym?)
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Morty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
mam dobryu naladu, pretoze mam v sebe viac jak pollitra Carat vodky! a to je teda dovod na dobru naladu! a teda tak no! bu!
Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.