90210: Byl jsem na tom podobně - asi 3 rozehrátí, z toho jednou ztracené savy (ale nikam to nevedlo) a po druhé jsem skončil centimetr od své základny, když jsem se vracel ze zničené nepřátelské báze - protože skončil měsíc a to zničení se nezaregistrovalo
Nicméně po letech jsem se rozhodl ho dokončit a úspěšně jsem ho rozehrál po čtvrté(?) - všechno v pořádku, až na ten debilní bug (jeden z mnohha) ohledně Leviathanu - nejde vyzkoumat Deep One, pokud jsi nejdříve vyzkoumal živého a až potom mrtvého (nebo naopak?) - naštěstí pomohla jedna utilitka (na opravu výzkumu), protože po 5-té (a ještě bych musel spoléhat na štěstí) by se mi do toho nechtělo
Tj. TFD je super, ale prolezlá chybami, až to hezké není - chce to prostě mít zaškrtávací list s výzkumen a chybami, a jet podle něj, aby člověk neudělal chyb (a pak jsou tu samozřejmě ještě opravné user-patche, no).
Každopádně jsem zaparkovaný někde před finální misí (takže předpokládám, že dohrání je otázka času - rok, dva

).
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.