Lazaret aneb koutek kriplů

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Neferit Sr.
Sigilan
Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>

Příspěvek od Neferit Sr. »

Tak to je prima.
:-D
A jinak s Vlasákem se dá bavit o všem. Ten človíček je skvělý v mnoha směrech. Já osobně jsem rád, že jsem ho poznal. A těším se že se zase potkáme.

S ním se pobavit, to je balzám na duši. Stejně jako se strejdou Tokkarem.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Morty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morty »

dnes mi vybrali 5 stehov, rana je cista, bez infekcie, slacha je dufam tiez v poriadku, namiesto dlahy mam sadru, moj palec vyzera ako od frankensteina, polovica obvodu je sita, ma nejaky neprirodzeny tvar, ach, vazne sa tesim na to, ked mi daju dole sadru a budem moct hybat s palcom... a asi budem mat tam niekde na ruke otlak, pretoze ma to tam tlaci ale ze strasne...
Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
KEBULE
Sigilan
Bydliště: Já jsem doma tam, kde mám svůj hrnek... Tak a tohle není pravda hrnek jsem si rozbil...

Příspěvek od KEBULE »

No mám za sebou další koncert. Tentokrát hrála ZNC (A taky veselá zhouba, prohrála v kartách a...). Byl to dobrý a šílený koncert. Akorát sem si nějak vyskákal nohy a nemůžu chodit. Do toho mě bolí křídla a mám modřinu na páteři....

Příště zas :lol:
...vždyť zaznívá,
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
Vanda
Sigilan

Příspěvek od Vanda »

Já zas byla na chalupě, blbě jsem si lehla a teď nemůžu chodit, jedna kyčel mě děsně bolí, málem se nedostanu ani do schodů. :doh:
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
Morty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morty »

vkuse ma to stipe, pali, dokelu co som ja nejaky harry potter?! dokonca mam az pocit, ze sa mi tod ajak otvorilo, co je asi nezmysel, cize akoby som nic nepovedal... v zivote som nemal nic zasite az teraz, takze preto sa stazujem...
Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
Neferit Sr.
Sigilan

S potěšením můžu dnes sdělit že mě na rozdíl od jiných dnů nebolí nic, jsem dobře vyspaný a dokonce jsem nepocitoval odpor k práci.

Mám obavu že jsem vážně nemocný.

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
KEBULE
Sigilan
Bydliště: Já jsem doma tam, kde mám svůj hrnek... Tak a tohle není pravda hrnek jsem si rozbil...

Příspěvek od KEBULE »

Rozlučme se všichni se Seniorem... Nic ho nebolí, je vyspaný, do práce se mu chtělo... UMŘEL... :cry: :cry: :cry

Vando jak tě může bolet kyčel ze špatného zalehnutí??? Pochopil bych záda, křídla i zadek, ale kyčel? Zkus nám to objasnit, ať se toho vyvarujeme i mi tímto nepostihnutí ;-)
...vždyť zaznívá,
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
Vanda
Sigilan

Příspěvek od Vanda »

KEBULE: no normálně, lehla jsem si do tvrdé postele a otočila se až po několika hodinách...hele tobě se nikdy nestalo, že když jsi spal pod stanem, tak tě po pár dnech začaly bolet kyčle?

Apropó, tancuji ráda a často, ale modřinu na páteři jsem z toho ještě neměla. ;-)
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
Morty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morty »

kurna, co je to kycel??

a moj prispevok do kutika kriplov:
Dostal som bitku, takze mam hrcu na zatylku(kluce na povrazku) a napuchnutu peru(past)...
Fama nihil est celerius.
The Force shall free me.
Neferit Sr.
Sigilan

Kebule provokuje Vando. Sám když se vrací ze svých výpadů tak se plazí podél zdí jak had a skuhrá jak stoletá žebračka.

Jinak je tanec a tanec. To co se děje na sešlostech které Kebule navtěvuje spíše připomíná ritualizované pohyby lidoopů pokud je napadne kočkovitá šelma. :twisted: Ůrazy a materiální škody jsou potom běžné. :twisted:

Ale nadruhoustranu se vrací s tím jak prima se pobavil. Asi je to nový způsob ulitby bohu zábavy a odpočinku. :-D

Edit: xRage - co jsi dělal ve škole když jste se učili základy antomie?

KEBULE
Sigilan

Příspěvek od KEBULE »

Neferit Sr. píše:Kebule provokuje Vando. Sám když se vrací ze svých výpadů tak se plazí podél zdí jak had a skuhrá jak stoletá žebračka.
Ano plazím se jak had a skuhrám jak žebračka, ale není to ze špatnýho spaní, ale z chození... (nachoď toho půlku co já na vandru a budeš taky skuhrat :-P )

Vando pod stanem jsem spal mockrát a nikdy mě nebolely kyčle. Ani po měsíci spaní na šprušlích (roštu) :think: Určitě je to od špatného spaní? :-)
...vždyť zaznívá,
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
Morty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morty »

Neferit Sr.: stavim sa, ze sa to u nas vola inak...
Fama nihil est celerius.
The Force shall free me.
Neferit Sr.
Sigilan

xRage - tak tedy trocha osvěty: :twisted:

Kyčlí nazývá se na lidském těle pásmo po stranách pánve, v němž nejvýznačnější útvary jsou kosť kyčelní, kloub kyčelný, velký chocholík a svalstvo kolem nich uložené; na zad přechází [Kyčel] v hýždě. Kyčelní kosť je horní deskovitý oddíl kosti bezejmenné, jenž z pánevních kostí nejvíce na povrchu těla vyniká, a to hřebenem kyčelním, kterýž se v zadu u kosti křížové začíná, obloukovitě do předu přechází a zvláštním otupeným trnem končí. Kloub kyčelní skládá se z hluboké kloubní pánvičky na kosti bezejmenné, v níž se stýkají kosť kyčelní, sedací a stydká, a pak z kulovité hlavice kosti stehenní, kteráž více nežli z polovice objata je kloubní puškou a jejím chrustavčitě vazivovým lemem. Kloubní pouzdro objímá kolkolem kloubní tělesa, vycházejíc z obvodu kloubní pánvičky a usazujíc se na konci krčku kosti stehenní; z předu je sesíleno mohutným vazem Bertinským, kterýž se vždy napne, přechází-li při pohybech celé nohy stehno do téže roviny, jako je přední plocha pánevní, tak že schýlení nohy v kloubu kyčelním na zad je tímto napjetím zamezeno. Zdánlivě však se tu objevuje schýlení nohy na zad přece, a to tehdy, nakloní-li se pánev do předu, i když jinak držíme trup zpříma. V kulovitém kloubu kyčelním jsou možny veškeré pohyby kloubní vůbec: schýlení nohy do předu, její vzpřímení, přitažení, přivrácení, odvrácení a kroužení. Rozměry těchto pohybů jsou nestejné jsouce omezovány nárazem skloubených kostí na sebe a napjetím anebo stlačením okolních hmot svalových.

Jednoduše řečeno naši Vandu bolí bok. :-D
Naposledy upravil(a) Neferit Sr. dne 8.8.2007 6:20, celkem upraveno 1 x.

sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

KEBULE: Stát se to může běžně - ať už tím, že si někde přes noc špatně lehneš, někdo tě kopne, špatně dopadneš... Docela otravné, ale obvykle to netrvá dlouho.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Morty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morty »

Bedro? resp. bedrovy klb? aha uz viem o co sa jedna :lol: hmm, teda mna po stanovacke obcas zvykne boliet bedro... a najviac ma bolelo pocas lyziarskeho vycviku, ked som na ten isty bok spadol snad stokrat :-P
Fama nihil est celerius.
The Force shall free me.
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“