To řekní mé kyčli, už třetí den spím na levém boku a zádech. Na pravém boku se stále skrz bolest nedá spát, přitom je to můj oblíbený spací bok.sevencreature píše:KEBULE: Stát se to může běžně - ať už tím, že si někde přes noc špatně lehneš, někdo tě kopne, špatně dopadneš... Docela otravné, ale obvykle to netrvá dlouho.

Kebule: Mé podezření, že nemáš kyčle, se tímto potvrdilo.
Neferit Sr.: jaký bok? My správní hypochondři umíme pojmenovat své bolesti s naprosto lékařskou přesností
 Ostatně nemyslím, že bolest v boku znemožňovala zvednout nohu a nebo že by jo?
  Ostatně nemyslím, že bolest v boku znemožňovala zvednout nohu a nebo že by jo? 

(mám rád hypochondry, je s nimi legrace pokud je člověk nemá přímo doma) to bylo tak trochu eufemistické aby se náš zahraniční účastník diskuse trochu orientoval.
 (mám rád hypochondry, je s nimi legrace pokud je člověk nemá přímo doma) to bylo tak trochu eufemistické aby se náš zahraniční účastník diskuse trochu orientoval.  My chlapi za boky označujeme ty nádherné ženské partie které v nás vzbuzují bujné představy.
 My chlapi za boky označujeme ty nádherné ženské partie které v nás vzbuzují bujné představy. 
 ) Ale já vždycky trpěl spíš na kolena a kotníky.
 ) Ale já vždycky trpěl spíš na kolena a kotníky. 

jazva mizne, co som prekvapeny, jazvy po stehoch nemam, je to na najlepsej ceste
 jazva mizne, co som prekvapeny, jazvy po stehoch nemam, je to na najlepsej ceste 
 V puse mám otok jako blázen, ani brambůrky mi dneska ráno nechutnaly.
 V puse mám otok jako blázen, ani brambůrky mi dneska ráno nechutnaly.