Moderátor: sevencreature
LOL, je to Otto von Schirach (javor má radost).Ajantis píše:Musím pochválit Baldura von Schiracha, který svým vystoupením zcela zastínil slavné Skinny Puppy. Jeho podiové performance jsou opravdu kouzelné a jen ony mírní mé zklamání z investice 800,- do vstupného.
Heil Baldur von Schirach!
Jistě že mohli. Stejně jako tam mohli postavit doprostřed pódia reprobedny a pustit to z CD - a celkem mě i mrzí, že to neudělali. Já mám holt radši živé hudebníky, nadto jsem se právě na toho ďábelsky vyhlížejícího kytaristu těšil nejvíc.necrotising_ píše:... klidně to mohli odehrát sami dva, jako na Doomsday. Opravdového kytaristu měli jen na minulé tour, ten ale tentokrát neměl čas, takže smůla.
Jo, to mi vadilo asi nejvíc. S agresivními maloměšťáky (tj. vesničany) jsem se radši nepotýkal a zbaběle zamířil na tribunu, kde bylo méně shluklých těl a tedy i menší vedro.Co nejhlasitější bubny, hlavní důraz na jednoduchou rytmiku, občas Ogreův řev
Tohle bylo nejspíš nejlepší řešení. Udělat totéž, asi i můj dojem by byl pozitivnější.Adieu píše:S agresivními maloměšťáky (tj. vesničany) jsem se radši nepotýkal a zbaběle zamířil na tribunu, kde bylo méně shluklých těl a tedy i menší vedro.