Domácí mazlíčci a zvířectvo všeobecně
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
Sirine - hlavně aby nové zvíže nebyla anakonda nebo krokodýl.
Jinak buď ráda že máš takové obětavé ahodné dítě. Když u nás má dojít k údržbě klece pro morče, často to skončí pohrůžkou že bude za 30 minut htovo nebo klec i smorčetem letí oknem.

"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Krokodýl ne, na vanu si šáhnout nenechám...Neferit Sr. píše:Sirine - hlavně aby nové zvíže nebyla anakonda nebo krokodýl.Jinak buď ráda že máš takové obětavé ahodné dítě. Když u nás má dojít k údržbě klece pro morče, často to skončí pohrůžkou že bude za 30 minut htovo nebo klec i smorčetem letí oknem.

A co se té obětavosti týče... vzhledem k velikosti klece (td už klecí) je čištění na mně

...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
- Morty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
predvcerom mi vosla do bytu macka. byvam na prizemi. normalne sedime s kamosom pozerame film a zrazu mi skoci dnu macka... tak som ju vyhnal von... a bolo okolo polnoci...
Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Neferit Sr.
- Sigilan
Chudák Ferýsek - ale máš pravdu, oni ti hlodavci jsou nějak krátkověcí. Nám morče nejdýl vydrželo čtyři a půl roku. A to se všichni divili, já taky ale tomu divení, nikdy jsem nevěděl a vlastně ani nevím jak dlouho morče žije.
Ale vždy je mi líto když chcípne. Člověk si zvykně.
Potkani žijou opravdu jen tak dva roky, tedy ti domácí, ti kanálový prý 10 let, ale morče by se mělo dožít i v domácích podmínkách 10-ti let.Neferit Sr. píše:Chudák Ferýsek - ale máš pravdu, oni ti hlodavci jsou nějak krátkověcí. Nám morče nejdýl vydrželo čtyři a půl roku. A to se všichni divili, já taky ale tomu divení, nikdy jsem nevěděl a vlastně ani nevím jak dlouho morče žije.

My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
(anonym?)
- Neferit Sr.
- Sigilan
Ono to poslední jaksi onemocnělo. Bylo se s ním i na veterině a dostalo injekce. Ale nepochopilo, že se má uzdravit a vytuhlo. Je zakopáno na zahrádce pod meruňkou.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Eh, to pochybné hlasování tu bylo pořád nebo se tu teď vynořilo z ničeho nic? 
Vtipné možnosti typu "Určování nebezpečnosti psa tím, do jakého pařtí plemene je blbost - záleží na výchově" mi nějak evokují diskusi o střelných zbraních - pistole nebo lehký kulomet, vždyť je to jedno, zbraň jako zbraň, záleží na majiteli...

Vtipné možnosti typu "Určování nebezpečnosti psa tím, do jakého pařtí plemene je blbost - záleží na výchově" mi nějak evokují diskusi o střelných zbraních - pistole nebo lehký kulomet, vždyť je to jedno, zbraň jako zbraň, záleží na majiteli...

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.