Reakce na fotky

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Carlos
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carlos »

To sevencreature: Většina ručních zbraní (rapíry, tesáky...) jsou umělohmotné, pár jich je hliníkových - ty používají kapitáni kvůli bližším záběrům. Dřevcové zbraně (kopí, halapartna,...) mají zakončení z umělé hmoty/gumy.

To Lerek: Nevím, jestli sis dobře prohlédl tu fotografii, ale mohl sis všimnout hnědých očí a obarvených vlasů, čili nic árijského na tom není. Nehledě na to, že teorie o současné existenci árijců je, myslím, docela dobře vyvrácena několika stovkami vědců zabývajících se geny. Navíc se jmenuje Nataša, což není, jak tušíš, jméno jakéhokoli germána (odkud rasa árijců měla pocházet).
Vanda
Sigilan

Příspěvek od Vanda »

Carlos píše:Jo, aha, tak to nebude jedna a ta samá osoba :-)
Mohu potvrdit, to nebudu já, i když tu helmu bych si určitě zkusila a i bych s Carlosem zapózovala. ;-)
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

Carlos: Fotku jsem si prohlédl dostatečně. Dnešní odbarvování vlasů je mor, další mor jsou pevně zakořeněné pan-germánské nesmysly. Další nesmysl je odvozování něčeho od jména. Nataša je očividně evropské původu, což je v současné hantýrce vyjádřeno krásným provokativním slovem "árijský" - byť je to jen polovina obsahu tohoto slova.
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
Carlos
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carlos »

Jo, ta méně provokativní.
Já jen odvozuji něco od jména, tak jak to dělali nacisté: ruské jméno - ruská holka - neárijská špína. Promiň, ale nemohu snést, že dodnes někdo sympatizuje s lidmi, kteří stojí za smrtí mého pradědy, který byl nejdříve důstojníkem v české armádě a poléze řadovým vojákem v ruské, jen aby pomohl zastavit to, co je očividně špatné.
Stejně tak nemohu snést, že někdo symptazuje s lidmi, kteří téměř vyvraždili rodinu mé židovské přítelkyně. Proto se už o tomto tématu nehodlám bavit...
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Neferit: Kolik za tu plastiku dalas? :think: :-D
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Ajantis píše:Neferit: Kolik za tu plastiku dalas? :think: :-D
No, tak v přepočtu mě to stálo zhruba šest stovek :roll: Na druhou stranu, člověk si musí aspoň občas udělat radost :-D
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

Neferit píše:
No, tak v přepočtu mě to stálo zhruba šest stovek :roll: Na druhou stranu, člověk si musí aspoň občas udělat radost :-D
Když radost, tak proč je na obrázku náctiletá Angelina Jolie? Ale jinak moc pěkný.
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
Target
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Target »

Neferit: Jo já mám taky jeden portrét z Paříže :) Teda spíš karikaturu :D
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Neferit píše:
Mnoo, jste asi neměli moc dobrého průvodce, že?:) Mont Martre je sice klasika, ale třeba u katedrály notre Damme to lze pořídit o polovinu levněji a kvalita je stejná:)

(zvláště levně to vyjde, když přesvědčíte prodavače /v roce 1995/, že česká koruna je cirka 5 marek :D )
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Lerek píše:proč je na obrázku náctiletá Angelina Jolie?
Spíš mi to připomíná náhodnou 30ti+ letou kolemjdoucí standardní francouzskou (jakoukoliv) sekretářku :think:

Neferit: Určitě se přitom malování díval na tebe? :twisted: ;-)
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Podle mě má určitou standartizovanou verzi ženského portrétu a jen mění detaily - barvu vlasů, brýle, pihy atp.
SneZhulak
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SneZhulak »

všude bordel, ponožky v sandálích ale hlavně že má krumpáč v ruce:) Dobrý mladý komunista...
težko pochopit, že chápu vše, protože mi nezbýva nic jiného než nechápát nic
Neferit Sr.
Sigilan
Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>

Příspěvek od Neferit Sr. »

Celkem to Cozzinnnimu sluší. Jen zaspal dobu. Maximálně může budovat kapitalistickou vlast. A to podle toho bordelu kolem spíše převedl do divadelního výstupu na téma Já a ruční pracovní nářadí.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Cozzinnni
Sigilan
Bydliště: Kontrolní stanoviště duálního 350 mm pulzního děla.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cozzinnni »

Neferit sr. No, je to fotka z bourání našeho tábora :lol:
So now, we have easy choice: Our and Earth's death, or their and Praia Prime death.
Admirál Gilbert, těsně před bitvou o Proximu Centauri, kde Aliance zastavila praianský postup ke Sluneční soustavě
DerAdler
Sigilan

Příspěvek od DerAdler »

To bol zrejme nejaký Arbeitslager pre ľavičiarov... chvíľka nepozornosti a stráže boli utlčené krompáčmi ;-) .
"Das einzige Mittel gegen den Verstand zusiegen ist Stärke und Angst." Adolf Hitler, Mein Kampf
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“