Povolání (true class, dualclass, multiclass)

Putování jednoho hrdiny po Mečovém pobřeží, které navždy poznamená tvář Faerunu.
Stránky: Baldur's Gate, Baldur's Gate II

Moderátoři: Ajantis, yenn

Odpovědět

Najoblíbenější povolání?

Bojovník
25
16%
Paladin
13
8%
Mág
30
19%
Zloděj
24
15%
Mnich
2
1%
Zaklínač
18
11%
Hraničář
23
14%
Bard
18
11%
Klerik
4
3%
Barbar
2
1%

Celkem hlasů: 159

Isair
V Knize mrtvých

Příspěvek od Isair »

Mecker píše:Pulčíka bych nedával, má sice zvýšenou obratnost (19), ale max. je odolnost 17, což pro bojovníka není nejlepší. Raději bych dal půlelfa, to je taková neutrální rasa.
nn pulcici maj snizenou silu coz je mozna jeste horsi :-D ale tak na strelne zbrane by byl dobry a ma i odolnost na jedy a na magii coz se zase hodi jinak pulelf se hodi na vse :-)
He who fight with monsters should look to it that he himself does not become a monster..when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you..
-Friedrich Nietzsche
fuzzi
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fuzzi »

ja premyslim nad elfem. ta odolnost me tak nevadi protoze na 18 a vic si ji zvednu knizkama.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Jako fajn debata, to ano, ale zapomínáte na jeden, ehm, menší detail - pokud chcete dual class, jediná volba je člověk ;-)
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Isair
V Knize mrtvých

Příspěvek od Isair »

sevencreature píše:Jako fajn debata, to ano, ale zapomínáte na jeden, ehm, menší detail - pokud chcete dual class, jediná volba je člověk ;-)
myslim ze se mluvi o Multi povolani aspon doufam :-)
Ehm, ono se opravdu mluvi o dual jsem si to nejak necet :-D omlouvam se
He who fight with monsters should look to it that he himself does not become a monster..when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you..
-Friedrich Nietzsche
fuzzi
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fuzzi »

to je spis moje chyba. ten muj posledni prispevek se tykal multi. jak to vidite s tim elfem? asi nejlepsi varianta na F/T ne ?
Isair
V Knize mrtvých

Příspěvek od Isair »

fuzzi píše:to je spis moje chyba. ten muj posledni prispevek se tykal multi. jak to vidite s tim elfem? asi nejlepsi varianta na F/T ne ?
tak zalezi jake chces mit zbrane atd.. jinak se hodi celkem dost ras elf,pulcik,pulelf zalezi ktera ti je nejblizsi :-)
-Friedrich Nietzsche
fuzzi
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fuzzi »

elf ma nejake omezeni ve zbranich oproti pulelfovi ?
Isair
V Knize mrtvých

Příspěvek od Isair »

fuzzi píše:elf ma nejake omezeni ve zbranich oproti pulelfovi ?
to ne, ale ma treba obratnost 19 ktera se hodi i na strelne zbrane atd.. ,ale na strelne zbrane bych nejvice doporucoval pulcika na ostatni asi pulelfa nvm elf mi spis sedi na F/M ale to je pouze muj nazor
-Friedrich Nietzsche
fuzzi
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fuzzi »

no ja bych s nim hral prave nablizku. takze s elfem to asi bude vypadat trosku blbe , ale tak elfove taky museli mit nejake valecniky ne.) kazdopadne postava bude bojovat na blizku. strelcu mam dost. a elf jak ma tu obratnost az 19 se hodi i kvuli AC. ta odolnost me nemrzi. jak rikam, knizky to resi.
Mecker
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mecker »

Elf má obratnost 19? To jsem nevěděl, myslel jsem, že jen půlčíci. Ale nevím proč by se elf nehodil jako bojovník. Podle mě a i podle hry je s mečem naprosto skvělý a s lukem taktéž.
Morty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morty »

elf nema nahodou INT na 19?
Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
Isair
V Knize mrtvých

Příspěvek od Isair »

xRage píše:elf nema nahodou INT na 19?
nn Int 19 ma Gnom
-Friedrich Nietzsche
Morty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morty »

hmm a WIS? ved obecne je zname ze v elfskych radach sa casto vyskytuju jedinci s magickym nadanim... a to sa mi nezhoduje s DEX 19...
Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
Isair
V Knize mrtvých

Příspěvek od Isair »

xRage píše:hmm a WIS? ved obecne je zname ze v elfskych radach sa casto vyskytuju jedinci s magickym nadanim... a to sa mi nezhoduje s DEX 19...
tak zase jsou nadani i v boji s lukem proto asi DEX :-)
-Friedrich Nietzsche
fuzzi
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fuzzi »

Tak moje první náhozy toho elfa.) Screen ještě před přerozdělením bodů. Po přelozdělení bych to viděl na 18 19 17 15 12 12. Zkusím ještě naházet 94, abych měl u int 16ku.

Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Baldur's Gate I & II“