Vlastnosti
- Mecker
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
K tomu prvnímu editu. Knížku na sílu dáš bojovníkovi, kterého nebudeš dualovat, a právě ty knížky na moudrost (pokud máš TotSC tak jsou 3, bez něj 2) dáš budoucímu klerikovi, který moudrost potřebuje, aby měl více kouzel (ale jen do 4. levelu to přidává kuzla navíc). Kinihu obratnsti by měl dostat zloděj, inteligence mág a odolnosti hraničář, nebo tvůj hlavní bojovník.
Jinak tu skratku taky neznám, kde že se objevuje?
Jo a btw v BG1 se na 13. úroveň nedostaneš, takže dualovat budeš moci až v BG2.
Jinak tu skratku taky neznám, kde že se objevuje?
Jo a btw v BG1 se na 13. úroveň nedostaneš, takže dualovat budeš moci až v BG2.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Illuminating
- Sigilan
No, ale zase může mít pouze obratnost 17. Ve výsledku to bude vždy 108.SlipKnoT píše:Ne jen 6x18... Třeba trpaslík může mít odolnost 19 ne?
Kód: Vybrat vše
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
- Mecker
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
No nevím, jestli jse to dá takto říct, ale v podstatě je to o náhodě, tajže klidně můžeš házet 5 minut a máš to, nebo nikdy se to nepovede. A i u jaké postavy hážeš je to spíše o náhodě. Sice ty dvě povolání mají u některých vlastností nemožné klesnout pod urřitou hranici, ale že by si takto lépe nahazoval 108 se mi nezdá. Jak říkám náhoda, nebo jen šťastná ruka.fuzzi píše:myslim ze ne 3 hodiny ale tak 3 dny 24 hodin vkuse. ja nahazuju druhym dnem. samozrejme ze ne nonstop ale tak ocbas jak se mi chce pri TV 20 minut nebo pul hodky a zatim jsem nahazel nejvíc 93. a dost zalezi o jakou postavu se jedna. obecne plati, ze paladin a elf hranicar se nahazujou nejlepe.