Vlastnosti
ale trpaslikovi se prece snizuje i CHA a to je v souctu 107 takze jedna vyjimka tam jeRazfallow píše:No, ale zase může mít pouze obratnost 17. Ve výsledku to bude vždy 108.SlipKnoT píše:Ne jen 6x18... Třeba trpaslík může mít odolnost 19 ne?
He who fight with monsters should look to it that he himself does not become a monster..when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you..
-Friedrich Nietzsche
-Friedrich Nietzsche
V tomhle je trochu bordel. ABRACERQ.2da určuje základní rozsah vlastností pro všechny rasy. Všechny rasy kromě půlčíka a trpaslíka mají maximum 18 u všech vlastností. Půlčík má 17 u moudrosti, trpaslík 17 u obratnosti a charisma.
V dalším souboru ABRACEAD.2da jsou bonusy a penalizace k vlastnostem a trpaslík má bonus k odolnosti a penalizaci nikoliv k obratnosti, ale k charismatu.
Takže nakonec trpaslík může nahodit pouze 106 (obratnost 17, odolnost 19, charisma 16), půlčík 107 (síla 17, obratnost 19, moudrost 17), všichni ostatní 108.
V dalším souboru ABRACEAD.2da jsou bonusy a penalizace k vlastnostem a trpaslík má bonus k odolnosti a penalizaci nikoliv k obratnosti, ale k charismatu.
Takže nakonec trpaslík může nahodit pouze 106 (obratnost 17, odolnost 19, charisma 16), půlčík 107 (síla 17, obratnost 19, moudrost 17), všichni ostatní 108.
Naposledy upravil(a) Razfallow dne 18.8.2007 21:48, celkem upraveno 1 x.
Kód: Vybrat vše
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
To sa aj mne zda ze paladin sa nahadzuje lepsie nez napriklad bojovnik... Aj ked vsetko je len o nahode...fuzzi píše:myslim ze ne 3 hodiny ale tak 3 dny 24 hodin vkuse. ja nahazuju druhym dnem. samozrejme ze ne nonstop ale tak ocbas jak se mi chce pri TV 20 minut nebo pul hodky a zatim jsem nahazel nejvíc 93. a dost zalezi o jakou postavu se jedna. obecne plati, ze paladin a elf hranicar se nahazujou nejlepe.

jj u toho trpaslika jsem ted zkousel ze jde CHA jen 16 ,ale to s tim pulcikem jsem nevedel ,no je v tom opravdu bordelRazfallow píše:V tomhle je trochu bordel. ABRACERQ.2da určuje základní rozsah vlastností pro všechny rasy. Všechny rasy kromě půlčíka a trpaslíka mají maximum 18 u všech vlastností. Půlčík má 17 u moudrosti, trpaslík 17 u obratnosti a charisma.
Takže na konec trpaslík může nahodit pouze 106 (obratnost 17, odolnost 19, charisma 16), půlčík 107 (síla 17, obratnost 19, moudrost 17), všichni ostatní 108.

He who fight with monsters should look to it that he himself does not become a monster..when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you..
-Friedrich Nietzsche
-Friedrich Nietzsche
Zrovna u paladina to není ani tak o náhodě, jako spíše o tom, že má - jakožto elitní charakter - vcelku vysoké minimální požadavky na jednotlivé vlastnosti: Moudrost 13, Charisma 17, Síla 12.Kalach píše:To sa aj mne zda ze paladin sa nahadzuje lepsie nez napriklad bojovnik... Aj ked vsetko je len o nahode...
U bojovníka jsou tyto požadavky nižší, tudíž "se nahazuje snáze".
- Mecker
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Síla: boonus k thacu:
3: +3
4: +2
5: +2
6: +1
7: +1
8: 0
...
16: 0
17: -1
18: -1
18/01-50: -1
18/51-75: -2
18/79-90: -2
18/91-99: -2
18/00: -3
19: -3
20: -3
21: -4
22: -4
23: -5
24: -6
25: -7
edit: Jo díky fuzzi, máš pravdu, opravil jsem to.
3: +3
4: +2
5: +2
6: +1
7: +1
8: 0
...
16: 0
17: -1
18: -1
18/01-50: -1
18/51-75: -2
18/79-90: -2
18/91-99: -2
18/00: -3
19: -3
20: -3
21: -4
22: -4
23: -5
24: -6
25: -7
edit: Jo díky fuzzi, máš pravdu, opravil jsem to.
Naposledy upravil(a) Mecker dne 24.8.2007 20:37, celkem upraveno 1 x.
Střelné zbraně = obratnostIsair píše:Silafuzzi píše:Chtěl bych se zeptat, co u postavy ovlivňuje thaco. Je to síla nebo obratnost popř. něco dalšího? Neřeším zbraně, čistě vlastnosti postavy.
Kód: Vybrat vše
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
-
- Sigilan
Ano hral sem bez datadisku s zakladni verzi hry a nijak se mi nepodarilo dostat,pricemz vse ostatni co sem potreboval nebyl problem udelat..odpovet ze se tam dostat da je k nicemu pokud nevim Jak.
A k bg2 neni nad to mit nejlepsi itemky(jeden na zrychleni castu)a nejlepsi jako balduranuv plast z jednicky atd,tu hul co dava neviditelnost a podobne nej:).Staty 25 max lvl,a potom celou hru dohrat jenom s magem,zastav cas,zrychleni castu a pak pekne vyvolat skoro vsechny kouzla v knize
A k bg2 neni nad to mit nejlepsi itemky(jeden na zrychleni castu)a nejlepsi jako balduranuv plast z jednicky atd,tu hul co dava neviditelnost a podobne nej:).Staty 25 max lvl,a potom celou hru dohrat jenom s magem,zastav cas,zrychleni castu a pak pekne vyvolat skoro vsechny kouzla v knize

noa k tem statum 25 all ses dostal jak.) ?NightKiller píše:Ano hral sem bez datadisku s zakladni verzi hry a nijak se mi nepodarilo dostat,pricemz vse ostatni co sem potreboval nebyl problem udelat..odpovet ze se tam dostat da je k nicemu pokud nevim Jak.
- Mecker
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Neříká přímo, že všechny staty má na 25- "(neni nad to mit staty 25 v BG 1 ci BG 2(bez cheatu)" třeba tím myslí jen jeden a vytahuje se, není problém mít charisma po 2. dohrání hry trvale na 25. Je take možné, že nemyslí trvalé, ale dopomáhá si různými předměty a lektvary. A nebo BG dohrál min. 7x s jednou postavou, což se mi příliš nezdá. Ale jak dosáhl těch statů 25 v BG II, je mi záhadou, jedině export-import.
-
- Sigilan
Ano zezacatku sem to dohral s postavou asi 7x,to pak slo myslimm dojet asi za 3 hodinyMecker píše:Neříká přímo, že všechny staty má na 25- "(neni nad to mit staty 25 v BG 1 ci BG 2(bez cheatu)" třeba tím myslí jen jeden a vytahuje se, není problém mít charisma po 2. dohrání hry trvale na 25. Je take možné, že nemyslí trvalé, ale dopomáhá si různými předměty a lektvary. A nebo BG dohrál min. 7x s jednou postavou, což se mi příliš nezdá. Ale jak dosáhl těch statů 25 v BG II, je mi záhadou, jedině export-import.

Ale taky slo rozmnozit knizky(to me napadlo pak),ty sli i importovat do dvojky na naboosteni mnicha atp