Otázky k modům
Hmm, jenom mam obavy, aby mi to nehodilo moc věcí do EN...
EDIT: Aha tak prý to nějaké slavné osobnosti dali do Cz
Next q: Mám si nainstalovat Tactics a Ascension? Moc nevím, v soubojích žádný machr nejsem :) A refinements mění něco do EN?
EDIT2: Prosím help, uzavřel jsem instalaci refinements a teďka mi to u každýho modu píše, že mám nejdříve doinstalovat Refi a pak další.... Ale u Refi to píše to samý.. Jde s tím něco dělat?
Next q: Mám si nainstalovat Tactics a Ascension? Moc nevím, v soubojích žádný machr nejsem :) A refinements mění něco do EN?
EDIT2: Prosím help, uzavřel jsem instalaci refinements a teďka mi to u každýho modu píše, že mám nejdříve doinstalovat Refi a pak další.... Ale u Refi to píše to samý.. Jde s tím něco dělat?
Naposledy upravil(a) Thanes dne 19.8.2007 19:58, celkem upraveno 3 x.
Refinements ti hodí do angličtiny popis HLA. Refinements bys měl instalovat jako jeden z posledních modů.Thanes píše:Hmm, jenom mam obavy, aby mi to nehodilo moc věcí do EN...
Kód: Vybrat vše
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
vymaž soubor weidu.lock měl by být ve složce s BG 2Thanes píše:Prosím help, .. Jde s tím něco dělat?
...There is no path too perilous, or hazard too great.
The specter of death does not daunt me...for I am already dead...
Giving birth to this nightmare is my most coveted dream.
I will see them all burn!
As my pain ends...theirs begins.
The specter of death does not daunt me...for I am already dead...
Giving birth to this nightmare is my most coveted dream.
I will see them all burn!
As my pain ends...theirs begins.
- Katie
- Sigilan
- Bydliště: Close to you... lurking in the shadows... watching your every move
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, chystam se na dalsi hru a chci nainstalovat tyhle mody: 1pp, item upgrade, tactics, ascension, lvl50rules, Dungeon-Be-Gone, imoen romance, NPC Flirt, Refinements a BG2tweaks.
V jakem poradi je nejlepsi je instalovat
Ptam se hlavne kvuli 1pp, pokud nejsem slepa tak v readme nic o poradi instalace neni...
Nebude se triskat Imoen romance a SwashImoen z refinements?
Diky
V jakem poradi je nejlepsi je instalovat

Diky
IU, Tactics, Ascension, DBG, Imoen Romance, NPC Flirt, lvl 50 rules, Tweak Pack, Refinements, 1ppKatie píše:Ahoj, chystam se na dalsi hru a chci nainstalovat tyhle mody: 1pp, item upgrade, tactics, ascension, lvl50rules, Dungeon-Be-Gone, imoen romance, NPC Flirt, Refinements a BG2tweaks.
V jakem poradi je nejlepsi je instalovatPtam se hlavne kvuli 1pp, pokud nejsem slepa tak v readme nic o poradi instalace neni...
Diky
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
END
Dotazy: V jakém pořadí mám tyto mody instalovat?
Ahoj, chtěl bych zkusit BG2+TOB s mody QuestPack, BG2 Unfinished Business a NPC Flirt Packs (všechny jsou na stránce http://www.pocketplane.net). Nevím, v jakém pořadí je instalovat... nebo je to jedno? Jen v readme QuestPacku jsem si přečetl, že QP by se měl instalovat až po flirtpacku.
--------------------------------------
A ještě druhý dotaz: Chtěl bych hrát BG1TUTU s THE GREY CLAN EPISODE I: IN CANDLELIGHT a BG1 NPC Project ("BG1Banter"). Na pořadí instalace u těchto modů nezáleží? (jsem v tomhle nováček)
Předem dík.
EDIT: jo a fungujou tyhle mody spolu? hlavně ten QP s tím UB, nedělá to porblémy, když jsou nainstalovány oba najednou?
--------------------------------------
A ještě druhý dotaz: Chtěl bych hrát BG1TUTU s THE GREY CLAN EPISODE I: IN CANDLELIGHT a BG1 NPC Project ("BG1Banter"). Na pořadí instalace u těchto modů nezáleží? (jsem v tomhle nováček)

EDIT: jo a fungujou tyhle mody spolu? hlavně ten QP s tím UB, nedělá to porblémy, když jsou nainstalovány oba najednou?
BG2: Flirtpack, UB, QP (btw když už flirtpack, proč ne Banterpack?)
Tutu: Grey Clan, BG1NPC Project
Vše by mělo běžet bez problémů.
Tutu: Grey Clan, BG1NPC Project
Vše by mělo běžet bez problémů.
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
END
- Katie
- Sigilan
- Bydliště: Close to you... lurking in the shadows... watching your every move
- Kontaktovat uživatele:
Tak Imoen romance se sice netriska se SwashImoen, ale bohuzel blokuje Flirt packRazfallow píše:IU, Tactics, Ascension, DBG, Imoen Romance, NPC Flirt, lvl 50 rules, Tweak Pack, Refinements, 1ppKatie píše: Nebude se triskat Imoen romance a SwashImoen z refinements?

- yenn
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Edvin: http://forum.sigil.cz/viewtopic.php?p=32679#32679 (poslední otázka) Čeština by měla být k vybrání během instalace.
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]