Ano, ten kdo zná Vampirii pouze z obrázků a písmenek a zkouší tatéž "gesta", pravděpodobně neuspěje a drasticky se mine účinkem. Myslm, že lidi tu jsou dost soudní, aby sami poznali, kdy jde o gesto nebo podlézání či něco podobného.
Moderátoři: Sadako, sevencreature
Jo, to je celkem pochopitelné. Když je někde nějaká výraznější (tj. hodně viditelná) osoba, která se liší (je stylizována ať už okolím nebo všeobecně), tak se potom na ni lidé "vtipně" odvolávají (ať už ji znají nebo ne).SlipKnoT píše:Neni a nebyla mi protivná Vampiria, spíš lidi co o ní pořád psali věty jako: ...
Patrím tu k služobne najstarším a som prvý na druhej stránke registrovaných - takže len preto, že moje financie nie sú schopné pokryť prenos mojich pozemských pozostatkov do Česka, nemôžem podliezať Vampirii? To mi príde značne neférMCZ píše:Ano, ten kdo zná Vampirii pouze z obrázků a písmenek a zkouší tatéž "gesta", pravděpodobně neuspěje a drasticky se mine účinkem. Myslm, že lidi tu jsou dost soudní, aby sami poznali, kdy jde o gesto nebo podlézání či něco podobného.