Help!

Moderátor: sevencreature

) a pana ironfista(moje druhe zlato)
 ) a pana ironfista(moje druhe zlato) 
  boze ja tie hry milujem(nwn1 a 2)
 boze ja tie hry milujem(nwn1 a 2) 
  iba spendliky a sipky znazornujuce postavy
 iba spendliky a sipky znazornujuce postavy 
xRage píše:AMD3000+, 512MB RAM a ATI x550 256MB... a sekalo to jak hovado... za cenu grafiky som zvysil vykon
vampiria-to staci normalne presunut... ale niektore skilly, featy nejdu presunut do quickbaru... napriklad monkey grip a perform... btw, nechyba vam "kolesovy" styl veci z NWN1?
 Přece jenom, Q6600 a 8800 mají OPRAVDU velkou spotřebu
 Přece jenom, Q6600 a 8800 mají OPRAVDU velkou spotřebu  Co jsem počítal spotřebu, tak mi quad systémy a 8800 rozhodně vycházely na více než 500 W. Obzvlášť u velmi náročných her jako je třeba NWN2. A jak je známo, je lepší mít nějakou rezervu...
 Co jsem počítal spotřebu, tak mi quad systémy a 8800 rozhodně vycházely na více než 500 W. Obzvlášť u velmi náročných her jako je třeba NWN2. A jak je známo, je lepší mít nějakou rezervu... Zátěžové testy jsem ještě neskoušel. Možná se na to mrknu.
  Zátěžové testy jsem ještě neskoušel. Možná se na to mrknu. 
 Pouze že je možné odebrat 700 W (no, samozřejmě o něco méně - záleží na účinnosti zdroje) - tj. zdroj s větším výkonem neznamená větší spotřebu.
 Pouze že je možné odebrat 700 W (no, samozřejmě o něco méně - záleží na účinnosti zdroje) - tj. zdroj s větším výkonem neznamená větší spotřebu. 

)
 )