Dobrá nálada
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
- Morty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
uz som hore a citim sa na 40... ale mam 16
ale dobra nalada pretrvava, aspon pokial mi nevyberu stehy... kutik kriplov tes sa!

Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
- Neferit Sr.
- Sigilan
V šestnácti půllitr vodky? Tak to jsi čiperný chlapec. V citovaných 40 letech z Tebe bude dokonalý alkoholik.
Vzhůru do bezvědomí a k cirhoze jater. 

"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
- Morty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
hh, njn, mam teraz vazne "dobru naladu" vsade naokolo su pariky, zacinaju sa rozchadzat a trha sa partia(15 ludi), citim sa ako mlynsky kamen...
Fama nihil est celerius.
The Force shall free me.
The Force shall free me.
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Mám dobrou náladu - konečně jsem z Východu doma
Už mě to tam začínalo štvát, to každodenní těžší a těžší hrabání se z postele 

http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

Mám dobrou i špatnou náladu. Konečně jsem si pořídil herně i jinak výkonné pc, které konečně není brzda.
Avšak co čert tomu nechtěl, nějakým záhadným způsobem se bůchví proč se po instalaci xp pok**vila mechanika, takže si teď
na své mašince nevychutnám všechny ty věcičky, co sem si tam chtěl nainstalovat.

Avšak co čert tomu nechtěl, nějakým záhadným způsobem se bůchví proč se po instalaci xp pok**vila mechanika, takže si teď
na své mašince nevychutnám všechny ty věcičky, co sem si tam chtěl nainstalovat.

- Neferit Sr.
- Sigilan
Včera mi náladu velmi ale opravdu velmi vylepšila skvělá Kebuleho exhibice. Na základě vlastní lenosti a nabubřelosti se mu podařilo hodit si mobilní telefon do květákové polévky.
Moc mě to pobavilo.

Moc mě to pobavilo.

"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
- Morty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
dnes som sa stretol s dvomi spoluziakmi, strasne sme sa zabavili, bolo to nieco nenormalne, tak sme sa smiali, az na nas chcela suseda vyliat vedro s vodou z okna
nadherny vecer
bolo to ako po *ukauzje na svoj avatar*, ale lepsie, pretoze sme nic v sebe nemali... sme skratka partia totalnych blaznov 

nadherny vecer

Fama nihil est celerius.
The Force shall free me.
The Force shall free me.
Mám skvělou náladu. Náš clan leader v Lineage 2 se zničehonic rozhodl že budeme dělat quest na další lvl - k němu je třeba min 7 členů klanu a hodně rychlosti, jelikož quest je časově omezen.
Jelikož jsme všichni byli o 5-10 lvlů níže než by se na quest hodilo, myslel jsem, že se bude jednat o totální propadák - naštěstí jsem se zmýlil a celý klan teď může slavit nečekaný postup o lvl výše
Jelikož jsme všichni byli o 5-10 lvlů níže než by se na quest hodilo, myslel jsem, že se bude jednat o totální propadák - naštěstí jsem se zmýlil a celý klan teď může slavit nečekaný postup o lvl výše

Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele: