Koľko hier ste v živote dohrali ?
Moderátor: sevencreature
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Angelique píše:Najde se někdo, kdo dohrál Fish Fillets ?? Já jsem naposledy skončila někde na 65-70% dohraných misí...

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Hmm, muj list: (jsem myslim velmi spatny v herni trvanlivosti a doklepnu cca 5% her, co se prozene mym harddiskem; ale asi to bude i tak neuplny seznam)
wolfenstein 3d (myslim ze nejednou...)
doom 3 (hype asi zapusobil; dneska bych to velmi rychle odhodil)
doom 3: resurrection of evil (o tridu lepsi doom)
quake 3 arena (i kdyz... "dojet" vsechny areny alespon na "I can win" je na par desitek minut - a pro onlajnisty i na "Nightmare"
)
unreal (dlouha, krasna a chytra hra)
unreal tournament
half-life 2
half-life 2 episode one
far cry (2krat; hlavne na vyssi obtiznosti paradni a dlouha fps)
mafia
thief: deadly shadows (krasna atmosfera; pocinaje misi Shalebridge Cradle uzasny konec)
mrtvé město
fallout (2krat)
fallout 2 (5+ krat, poprve nejvetsi zazitek ever)
death rally (hodne stara zavodni uchylarna od Remedy)
ignition
re-volt
scar (zpetne asi nejnudnejsi hra, co jsem kdy dotah
)
need for speed 2
need for speed underground (2krat)
need for speed underground 2 (2krat)
mashed (dalsi zk@#vene tezky auta)
flatout
flatout 2 (2krat... prototyp vyborne relax hry)
Osobne mam nejradsi petici fallout 1, fallout 2, quake 3 arena, far cry a thief: deadly shadows.
"Polodohral", popr. "skorodohral" jsem toho nepomerne vic, namatkou AvP 1/2 (predator je loser), fear (skvele boje vs. priserny level design), return to castle wolfenstein (jenom priserny level design), serious sam 1/2 (bosses), hitman: blood money (tahle hra je imho moc dobra... az do urcite chvile
), morrowind (desitky kilometru roztahana nuda), vtm bloodlines, ultima underworld, capitain claw (naprosto zabijacka kocici plosinovka, ktera me naprosto zdrtila tim, ze me nesla doklepnout ani s cheaty
), commandos (znate nejakeho jineho vola, ktery by jednu z nejtezsich her sve doby zabalil dve mise pred koncem?), syberia, tomb raider 2: the dagger of xian (boze, ta hra byla snad endless), dungeon siege (plati skoro to same co pro druhou Laru), abe's oddysee, call of cthulhu, stalker, ft: brotherhood of steel (kdepak, ani z ucty k FO 1/2), railroad tycoon 2 / seven kingdoms 2 (prestoze jsem nasedel stovky hodin v editoru a volnych kampanich), ...
wolfenstein 3d (myslim ze nejednou...)
doom 3 (hype asi zapusobil; dneska bych to velmi rychle odhodil)
doom 3: resurrection of evil (o tridu lepsi doom)
quake 3 arena (i kdyz... "dojet" vsechny areny alespon na "I can win" je na par desitek minut - a pro onlajnisty i na "Nightmare"

unreal (dlouha, krasna a chytra hra)
unreal tournament
half-life 2
half-life 2 episode one
far cry (2krat; hlavne na vyssi obtiznosti paradni a dlouha fps)
mafia
thief: deadly shadows (krasna atmosfera; pocinaje misi Shalebridge Cradle uzasny konec)
mrtvé město
fallout (2krat)
fallout 2 (5+ krat, poprve nejvetsi zazitek ever)
death rally (hodne stara zavodni uchylarna od Remedy)
ignition
re-volt
scar (zpetne asi nejnudnejsi hra, co jsem kdy dotah

need for speed 2
need for speed underground (2krat)
need for speed underground 2 (2krat)
mashed (dalsi zk@#vene tezky auta)
flatout
flatout 2 (2krat... prototyp vyborne relax hry)
Osobne mam nejradsi petici fallout 1, fallout 2, quake 3 arena, far cry a thief: deadly shadows.
"Polodohral", popr. "skorodohral" jsem toho nepomerne vic, namatkou AvP 1/2 (predator je loser), fear (skvele boje vs. priserny level design), return to castle wolfenstein (jenom priserny level design), serious sam 1/2 (bosses), hitman: blood money (tahle hra je imho moc dobra... az do urcite chvile

já jsem chroncký nedohravac her a taky typ hrace kterej se ridi heslem "co nedostanes zadarmo, nezahrajes si" takze jsem toho moc nedohral ale preci jenom se tam par kousku najde
Fallout 1
BG SoA + ToB
Planescape: Torment
Original War
Scrapland
Dungeon Seige 2
Warcraft 3
Diablo 2
GTA 3, Vice city, San Andreas
Tucty adventur co se daj stahnout zadarmo typu Polda 1, 6 ženichů a jeden navic. apod
jojo to bud vsechno, vetsinu miho casu totiz zabiraji hry co nemaji konec jako je
Europa Universalis 2
nebo MMORPG
Ultima Online (na Andarii, pokud hrajete taky, tak dary v podobe zlataku prijmam
)
World of Warcraft (ten sem vydrzel hrat dokonce mesic nez me to neomrzelo a s radosti jsem se vratil k ultime)
Dofus (uz taky nehraju)
Fallout 1
BG SoA + ToB
Planescape: Torment
Original War
Scrapland
Dungeon Seige 2
Warcraft 3
Diablo 2
GTA 3, Vice city, San Andreas
Tucty adventur co se daj stahnout zadarmo typu Polda 1, 6 ženichů a jeden navic. apod
jojo to bud vsechno, vetsinu miho casu totiz zabiraji hry co nemaji konec jako je
Europa Universalis 2
nebo MMORPG
Ultima Online (na Andarii, pokud hrajete taky, tak dary v podobe zlataku prijmam

World of Warcraft (ten sem vydrzel hrat dokonce mesic nez me to neomrzelo a s radosti jsem se vratil k ultime)
Dofus (uz taky nehraju)
- Zakat
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Dnes jsem dohrál s velkou slávou v ochozech svou 31. hru, a to Half Life. Ze začátku jsem se sice nudil, ale čím blíž byl konec, tím víc jsem se bavil...dejme tomu 8/10...
Mno, teď se chystám na Thief 3, ten vypadá vskutku báječně...
The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
Leaping over the gully
Udělám si jak někteří nade mnou nějaký seznam a uvidím :) :
RPG:
Fallout - jedničku jsem dohrál zatím asi jen třikrát
Fallout 2 - jedno z oblíbených RPG, tohle jsem dojel snad 10krát + nespočetněkrát jsem někde v polovině hry rozehrál znova
BG 2 - tady jen jedno dohrání, napodruhé už mne to nějak nebavilo
Planescape Torment - další z mých srdcovek, dohrál jsem ho asi 4krát...pak se mi zlomilo 1.CD :( ... od té doby jsem to nějak nescháněl
Arcanum - tohle jsem stihl dohrát jenom jednou, pak jsem to půjčil kámošovi a CDčka nějak nejsou :D ... každopádně moc dobrá pařba
Diablo 2 - klikací klasika, nějakou dobu jsem to hrával s kámošema po netu, singl je to poměrně nuda
Deus Ex - tohle jsem taky dohrál nespočetněkrát, jedna z mých nejoblíbenějších
Might and Magic VII - nejoblibenější Might a jediný který mne bavil až do konc, taky dohráno několikrát
Vampire: The Masquerade - Bloodlines - tohle je lahůdka
The Elder Scrolls IV: Oblivion - poměrně slušná, ale asi nejpřeceňovanější hra, kterou jsem hrál...dohrával jsem to už jen tak z povinnosti
Gorky 17 - vynikajíci strategicko-tahové RPG, můžu jen doporučit
FPS:
Half-Life + datadisky - Half je moje nejoblíbenější herní série a to v jakémkoliv herním žánru
Half-Life 2 + obě epizody - viz. Half-Life
Soldier of Fortune - tohle jsem hrál kdoví kdy, dneska by mne to už nebavilo
No One Lives Forever - dosti našlapaná špionážní střilečka
Aliens vs. Predator 2 - několikrát dohráno za všechny 3 "strany", taky už je to ale nějaký čas
Return to Castle Wolfenstein - tohle jsem hrál taky před nějakými X lety
Medal of Honor: Allied Assault - z téhle hry si pamatuju už jen skvělé vylodění v Normandii
Call of Duty - poměrně zábavná akce, 2. hraní už je nuda
Call of Duty 2 - viz. CoD
Doom 3 - začátek vynikající, pak už jen dohráváni z povinnosti
Prey - hra na D3 enginu, bavila mne však víc než samotný D3
Project Snowblind - tohle jsem měl myslím v nějakém SCOREčku, docela šlušná akce
Ostatní:
Original War - skvělá strategie s prvky RPG
Mafia - zkrátka klasika :)
GTA Vice City - dalších z mých oblíbených her
Jagged Alliance 2 - tuhle si čas od času rozjedu znova a furt mne baví
Silent Storm - tahovka s ukrutně dlouhým tahem nepřátel, JA2 je o mnoho lepší
btw. zrovna mám rozehraný Lionheart a na takových 80% vím, že jej nedohraju .... nuda, nuda, nuda .... furt samé 5ti patrové dungy a nic jiného
RPG:
Fallout - jedničku jsem dohrál zatím asi jen třikrát
Fallout 2 - jedno z oblíbených RPG, tohle jsem dojel snad 10krát + nespočetněkrát jsem někde v polovině hry rozehrál znova
BG 2 - tady jen jedno dohrání, napodruhé už mne to nějak nebavilo

Planescape Torment - další z mých srdcovek, dohrál jsem ho asi 4krát...pak se mi zlomilo 1.CD :( ... od té doby jsem to nějak nescháněl
Arcanum - tohle jsem stihl dohrát jenom jednou, pak jsem to půjčil kámošovi a CDčka nějak nejsou :D ... každopádně moc dobrá pařba
Diablo 2 - klikací klasika, nějakou dobu jsem to hrával s kámošema po netu, singl je to poměrně nuda
Deus Ex - tohle jsem taky dohrál nespočetněkrát, jedna z mých nejoblíbenějších
Might and Magic VII - nejoblibenější Might a jediný který mne bavil až do konc, taky dohráno několikrát
Vampire: The Masquerade - Bloodlines - tohle je lahůdka
The Elder Scrolls IV: Oblivion - poměrně slušná, ale asi nejpřeceňovanější hra, kterou jsem hrál...dohrával jsem to už jen tak z povinnosti
Gorky 17 - vynikajíci strategicko-tahové RPG, můžu jen doporučit
FPS:
Half-Life + datadisky - Half je moje nejoblíbenější herní série a to v jakémkoliv herním žánru
Half-Life 2 + obě epizody - viz. Half-Life
Soldier of Fortune - tohle jsem hrál kdoví kdy, dneska by mne to už nebavilo
No One Lives Forever - dosti našlapaná špionážní střilečka
Aliens vs. Predator 2 - několikrát dohráno za všechny 3 "strany", taky už je to ale nějaký čas
Return to Castle Wolfenstein - tohle jsem hrál taky před nějakými X lety
Medal of Honor: Allied Assault - z téhle hry si pamatuju už jen skvělé vylodění v Normandii
Call of Duty - poměrně zábavná akce, 2. hraní už je nuda
Call of Duty 2 - viz. CoD
Doom 3 - začátek vynikající, pak už jen dohráváni z povinnosti
Prey - hra na D3 enginu, bavila mne však víc než samotný D3
Project Snowblind - tohle jsem měl myslím v nějakém SCOREčku, docela šlušná akce
Ostatní:
Original War - skvělá strategie s prvky RPG
Mafia - zkrátka klasika :)
GTA Vice City - dalších z mých oblíbených her
Jagged Alliance 2 - tuhle si čas od času rozjedu znova a furt mne baví
Silent Storm - tahovka s ukrutně dlouhým tahem nepřátel, JA2 je o mnoho lepší
btw. zrovna mám rozehraný Lionheart a na takových 80% vím, že jej nedohraju .... nuda, nuda, nuda .... furt samé 5ti patrové dungy a nic jiného
- Illuminating
- Sigilan
- Morty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
to vies, skusal som ci ma to nechyti... zato M2:TW!!
supa, a ak sa da rata ze som to presiel ak som presiel aspon za jeden narod, tak hej(ze to bolo short, neratam
)

Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
- Carlos
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Konečně jsem poslal k čertu i Ming Xiao, čímž jsem parádně dokončil Vampire the Bloodlines. Princova šerifa jsem dal napoprvé, ale Ming byl dost humus oříšek. V návodu psali: Pomalu a rozvážně odstřelujte chapadla. Tak jsem nakonec rychle a zbrkle vytasil Steyr, na chapadla se vysral a vymaloval s Ming celou místnost
(konečně!)

"Hey, sugar, I'm gonna smash you with that heavy truck!"
"That's what I call rough love."
"That's what I call rough love."
Thief 3 ma sve extremne silne chvilky, zejmena ve druhe polovine hry. Rozhodne vydrz minimalne par hodin. A hrej pokud mozno v noci - je to enormne stylova a atmosfericka vec.Zakat píše:Dnes jsem dohrál s velkou slávou v ochozech svou 31. hru, a to Half Life. Ze začátku jsem se sice nudil, ale čím blíž byl konec, tím víc jsem se bavil...dejme tomu 8/10...
- Zakat
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Ještěr: Zatím nemám moc čas, tak jsem odehrál zatím jen první dvě mise a ty byly výborné, takže zatím ok, jinak kámoš taky říkal že se to rozjede až trochu dál, takže určitě vydržím. V noci hraju, ta atmosféra je parádní 

The moon blinds my eye with opal cataracts
Leaping over the gully
Leaping over the gully
Jestli te zaujaly prvni dve mise, myslim, ze nebudes mit do konce hry problem se zabavit. Naopak to muze kratkodobe ohrozit tve skolni/pracovni vysledky.Zakat píše:Ještěr: Zatím nemám moc čas, tak jsem odehrál zatím jen první dvě mise a ty byly výborné, takže zatím ok, jinak kámoš taky říkal že se to rozjede až trochu dál, takže určitě vydržím. V noci hraju, ta atmosféra je parádní