EDIT: Vyzkoušeno, nepůsobí

JJ jsem nemyslel se samotnym magem,ale magem a skupinou bojovniku by mel vetsi sanci.sevencreature píše:S mágem by ji nedal hned a na Melissan Time Stop nepůsobí.
Zakouzli na Sarevoka, Korgana a Minsca Improved Haste (doufej, že ho Jan umí) a měl bys ji zvládnout víceméně bez problémů. Samozřejmě za předpokladu, že máš dobré zbraně (u Abazigala bys měl dostat zajímavý meč pro Sarevoka). Co se týká WK, to ti zbývají už jen ty oči pro pláč - Ravager a Axe of Unyielding by bodly.
Hm teda docela respekt, jestli jsi to zvladnul se solo kensaiem... Zajimalo by me, jak jsi prezil ty tuny kouzelniku, co se ve hre povalujou...Drow Assasin píše:mno ja ji usekaal sam s mym solo kensiem ale prošels stražcovu tvrz pred tim ?
Tohle bych rozhodne netvrdil. Jeden z tech 4 souboji s Mellisan jsem vyresil snizenim odolnosti a 3x Vadnutim AD. Potreboval jsem setrit virivy utoky...Mecker píše:Mág je na boj s Melissan naprosto k ničemu, jediné co může dělat je kouzlit rušící kouzla, nebo kouzla prospěšná družině. Veškerá utočná kouzla na Melissan neplatí, možná na těch pár zmetků kolem ní.
Já to za něj prošel a přišlo mi to docela snadné.Frco píše:trocha OT ale presiel to niekto aj cisto za zlodeja? Bez dual, multi......To si naozaj neviem predstavit.