Myslím to upřímně aneb sadismus & hanobení
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Juchůůů, náhodu u jeden mámsevencreature píše:Zdiskreditován tím, že nedostaneš žádné hlasy?Arian píše:abych tam mohl být přidán a veřejně zdiskreditován![]()

Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Vsadim se ze sis ho dal sam a ted tady machrujes...Arian píše:Juchůůů, náhodu u jeden mámsevencreature píše:Zdiskreditován tím, že nedostaneš žádné hlasy?Arian píše:abych tam mohl být přidán a veřejně zdiskreditován![]()
Ted už se můžu skutečně cítit zahanben a ponížen...asi si půjdu sednou na komín a začnu o sobě přemýšlet. Ale vsadím se, že se nepřihlásí ten, kdo mi ho dal

- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Illuminating
- Sigilan
Ajantis - ad Šimek a Grossman, mno nevím, já se dostal endávno napůl z donucení k některým jejich sbírkám a jeslti tam byly 4 povídky, které za něcos tály, tak je to moc, zbytek se dost opakuje a poněkud absentuje pointa. A zvláště bez originálního přednesu se jedná o dosti hospodský humor, nicméně každému, co jeho jest.
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
Já se těmto povídkám nevyhýbám. Některé jsou bomba, některé normální a některé jsou kraviny. Ale bavily mě před 30 lety a zvládnou to i nyní. Takže si myslím, že všeobecně prokázaly nadčasovost. Ono taková povídka o tanečních či kouření....
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Povídky Š+G jsou geniální. Nedávno jsem se bavila s kamarádem o blescích a došlo mi, že jediné, co o blescích vím je to, co bylo v Z deníku sportovce. Ona se dost špatně zapomíná hláška "zastihne-li vás živel v poli, lehněte si do brázdy a odhodte vše kovové, například pluh." 
SlipKnoT: Možná by nebylo od věci se občas zamyslet nad tím, co sem píšeš.

SlipKnoT: Možná by nebylo od věci se občas zamyslet nad tím, co sem píšeš.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- Illuminating
- Sigilan
Sadako Prosimtě
. Tohle mi tady vyprávý pravidelně lidí. Kdyby sem občas někdo jako já nenapsal podobnou věc, tak teprve potom by jste poznali nudu na fóru. Mimochodem, kdy jsem za poslední tejden psal hromadu nesmyslů? Už jsem to tady řikal vícekrát a zase to musim opakovat. Kdyby mě měla ráda Sadako, Ajantis nebo třeba 7c, tak bych se vsadil že nedostanu tolik hlasů. Nemá mě rád jeden významnej člověk, dává to najevo, a díky tomu mě nemá rád nikdo
. Blablabla, zamysli se, blablabla, já jsem velkej génius, blablabla... Nepřipomíná vám to něco? Vy, lidi kteří ste mi dali hlas?