Raketetová základna

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět

Schvalujete vybutování raketové základny USA army na uzemí ČR?

Ano, bezvýhradně
23
32%
Pakliže USA v lecčem ustoupí, proč ne?
23
32%
Ne, ani náhodou
25
35%

Celkem hlasů: 71

Neferit Sr.
Sigilan
Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>

Příspěvek od Neferit Sr. »

Tak jsem to rozhodně nemyslel. Celou dobu jste si čestně stáli za svým názorem. Celou dobu to vypadalo, že ti co se jich to týká nejvíce se tak chovají také. Není to tak.

Máš pravdu, je to lumpárna. Vysvětlit nemáte co a ani to po vás nechci. Ani jeden sigilan předpokládám není starostou některé dotčené obce. Pokud ano byl by to zajímavý názor. Mě jen zajímal názor každého z vás.

Mě pragmatický pohled na svět vede k jedinému závěru. A ten zní:

Zabránit tomu nelze, tak ať z toho aspoň něco máme.

Co myslíš Hamstere, pletu se nebo ne?
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Hamster
Dabus

Příspěvek od Hamster »

Jestli se pleteš nebo ne říci nemůžu, protože na tvém názoru není nic chybného. Jen s ním nesouhlasím.

Jak se bere to, že tomu nelze zabránit je taky dost ošemetné. Nezabráním tomu já, ani sousedův pes, ale přitom by stačilo jedno "ne". Přece nikdo opravdu nečekal, že se to těm amíkům odmítne. (já tedy rozhodně ne)

V tomhle ohledu mě asi nejvíc pobavil jeden už starší dost pravicový novinový článek, kde autor nadával na komanče, že se snaží podkopat naší národní obranyschopnost nekalými praktikami, které označují za "přímou demokracii", protože moc dobře vědí jak nerozumný náš národ je. (trochu parafrázuju, ale rozhodně neparoduju). Myslím, že je to v téhle otázce poměrně vystihující. Že tomu nelze zabránit? No, asi opravdu ne...
Neferit Sr.
Sigilan

Hamster - můj názor to není. to je můj předpoklad jak ti lidé myslí. Mezi náma, já jsem nevěřil že pokud se vláda s USA dohodne, že kdokoliv na tom bude moci něco změnit. Máme zastupitelskou nikoliv přímou demokracii a ta prostě funguje tak jak funguje.

Celou dobu jsem se snažil vystupovat tak, jak bych na místě vlády lidi přesvědčil, že to není lumpárna a že to může sloužit dobré věci. A to si myslím stále.

Takže jsem čekal kdy nastane v starostenském odporu zvrat. Voliči jsou spokojeni dvounásob. Napřed viděli statečný boj se státním molochem, mohli křičet na vládní zmocněnce - krása, to dříve nemohli, a nyní když ten moloch vyhrává, strarosta alespoň donese peníze na nové dětské hřiště či mostek přes potok. A až budou volby, má pan starosta své jisté.

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Idaho
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Proti radaru nic nemám, proti amíkům už by se něco našlo ale jsou bohatí a proto říkám: "Vyždímejte z nich co se dá!!!"
Jako ve všem i tady je to něco za něco a jako vždycky naši politice stojí v rohu, přiblble se usmívají a pravidla hry vymíšlí někdo jiný....
Neferit Sr.
Sigilan

Mám vážnou obavu že ohledně radaru z nich nevyždímáme nic. Tyto kompenzace budeme platit dotčeným obcím my.

sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

No, tak můžeme zorganizovat rabování v dotyčných obcích - třeba pod operačním názvem "Refundace" :twisted:
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Idaho
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Zajimavý nápad a aby to mělo pozlátko civilizovanosti navrhuji hlasování

Kdo je pro 7C refundaci?
Všichni

Kdo je proti?
Nikdo

OK, 7c urči termín provedení operace "Re-funda!" (tj kůli krytí)
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Řekl bych, že pro plánování takové rozsáhlejší operace tu jsou povolanější (rozuměj - zelenější :wink:) hlavy :mrgreen:
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Neferit Sr.
Sigilan

Zelenější hlavy? To jako kdo? Já jsem voják či spíše militarista civilizovaný a tudíž se válečného zločinu refundace neboli přeloženo rabování, znásilňování a podobných kratochvilí nedopouštím.

Ledaže by předmětem refundace byla pěkná porce smaženého sýra. To potom válečný zločin rabování přejmenovávám na krok za účelem záchrany života. :-D a neznám bratra v tomto případě neznám starosty.

Idaho
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Tak si představ ty krásné vesničký jako křupavoučký, smažený sýr ... hm... lahoda :lol:

Neferit: Jako autoru AV a jako nášemu nejlepšímu AV ti přikazuju vytvořit strategický i taktický plán operace i plán obrany proti následkům podle nové tzv. Neferitově Asymetrické doktríny!

Od teď mě oslovujte pane Generále! Jo a mám kandidáta na prezidenta ČR... 8-)

*AV - asymetrický válečník
Neferit Sr.
Sigilan

Idaho - To by mě soud v HAAGU napařil doživotí. :twisted: Jistě, byl bych ve vybrané společnosti jiných válečných zločinců. Ale nemusím mít všechno.

Ohledně toho co jsi mi nařídil generále pošli PM a pořádně mi to vysvětli, třeba by to mola být zajímavá variace.

Idaho
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

plán obrany proti následkům
Tím jsem myslel nějaké pěkné letadýlko nebo lodičku, popřípadě obojí, abychom se dostali tam kam moc Haagu nesahá...

Jinak si myslím že by byla celkem zajímavá podívaná kdyby se partička bláznů dohodla a začala lítat po dotyčných obcích s maketami raket např. z kartonu a zaházeli s nima místní radnice nebo ještě líp hospody!

Z toho co poslední dobou píšu a hlavně dělám, usuzuji že se na takovou akci perfektně hodím (sem se prostě a uplně natvrdo zbláznil)
Tafif
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tafif »

Topolánek za chvilku pojede uplácet starosty...
Hole mágů to nejsou přeludy,
bývají na konci zdobeny žaludy.
Neferit Sr.
Sigilan

Uvidíme zda ho poženou vidlema nebo natáhnou dlaň. Moc se těším na zprávy :twisted:

Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Neferit Sr. píše:Uvidíme zda ho poženou vidlema nebo natáhnou dlaň. Moc se těším na zprávy :twisted:
natáhnou...
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“