Myslím to upřímně aneb sadismus & hanobení
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- durana
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Ty si vazne myslis, ze som ti dal hlas preto, ze to sadako hovori?
To je take naivne ze by som to povazoval za gycove aj v nejakej
beckovej fairy tale. Asi moc pozeras serialy o vplyve reklam.
Inak od drakea postoj asi nedostanes.
Na to je prilis neutralny(alebo len prilis slusny?).
To je take naivne ze by som to povazoval za gycove aj v nejakej
beckovej fairy tale. Asi moc pozeras serialy o vplyve reklam.
Inak od drakea postoj asi nedostanes.
Na to je prilis neutralny(alebo len prilis slusny?).
And if that Mocking Bird don’t sing and that ring don’t shine
I’ma break that birdie’s neck, I’ll go back to the Jeweler
Who sold it to ya
And make him eat every carat
Don’t fuck with dad.
Who sold it to ya
Don’t fuck with dad.
- AlmSiVi
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
SlipKnoT: To si vážně myslíš že je většina sigilanů tak snadno ovlivnitelná, nebo tě tak strašně žere že vedeš tuhle anketu a potřebuješ to na někoho svést? To že máš nejvíc hlasů, zřejmě o něčem vypovídá, ne? A kdyby něco já pro tebe hlasoval taky. A to proto že celkem velká část tvých příspěvků postrádá jak kloudný obsah, tak nějakou formu... A tím myslím hlavně ten pravopis... Nemluvě o tom že nejsi schopen uznat kritiku sama sebe...
Yachiko: Mám takovou psychologickou úvahu: o autoritách nejčastěji mluví looseři.
Myslíš že bych se jako psycholog uživil?
EDIT: SlipKnoT:

Myslíš že bych se jako psycholog uživil?
EDIT: SlipKnoT:

Naposledy upravil(a) Adieu dne 5.9.2007 19:08, celkem upraveno 2 x.
"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
Neviem, lebo si tam nevrazil žiadnu sexuálnu úchylku, to rozhodne nie je dostačone cool, každopádne skús kontaktovať naše bulvárne denníky a televízie...Adieu píše:Yachiko: Mám takovou psychologickou úvahu: o autoritách nejčastěji mluví looseři.
Myslíš že bych se uživil?
Tipujem tak 1k20 rokov...SlipKnoT píše:A kolik mi má bejt asi tak let, abych byl dost velkej? Jinak, dík.
BTW: Za pár tejdnů mi bude 16...
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
Doprkenýohrady proč je v hlasování sirine u který fakt nevidim důvod, proč by jí někdo dával hlas, ale přitom tam nejsem já? Sigil tým mě opět poškozuje!
Svůj hlas ještě zvážím, ale zatím nejsilnějším kandidátem je Idaho.
Slipknot mi příliš nevadí, protože jeho příspěvky přeskakuji. Zjistil jsem, že člověk nic neztrácí tím, že čte pouze reakce na něj.

Svůj hlas ještě zvážím, ale zatím nejsilnějším kandidátem je Idaho.
Slipknot mi příliš nevadí, protože jeho příspěvky přeskakuji. Zjistil jsem, že člověk nic neztrácí tím, že čte pouze reakce na něj.

- durana
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Neblazni, jeho zakaznici by skoncili asi tak, ako ked bol Rimmer na Linke Dovery. Vsetci co v ten den volali spachali samovrazdu..a to si jeden splietol cislo.(dufam ze som to moc nesplietol, lebo tuto cast som videl uz davnejsie)Yachiko píše:SlipKnoT: Keď budeš raz veľký, študuj psychológiu, určite sa vyžiješ, vskutku mi pripomínaš niektorých dnešných odborníkov ...
SlipKnot: nechapem, ako to ze ta nepresvedci ani hlasovanie, ani to ze ti to ludia uz otvorene hovoria...kedysi ohovarany karlovaci prestali, ine individua tiez prestali(okrem mna

...btw, dufam ze sa toto vsetkeho jedneho dna zmaze, lebo to zacina byt otravne.
And if that Mocking Bird don’t sing and that ring don’t shine
Who sold it to ya
Don’t fuck with dad.
Who sold it to ya
Don’t fuck with dad.
- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
Už zase nebo ještě furt?Adieu píše: Tzn. že Sigil upadá...

These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
To jooo, no vidíš to mě nenapadlo...a co si teda myslíš o mědrake127 píše:Já poněkud nechápu, proč tu SlipKnoTe pořád něco povídáš o nějakých autoritách a důležitých lidech? Všichni ví, že nejdůležitější tu jsem já a zatím se mě nikdo nezeptal, co si o tobě myslím, aby se mnou mohli souhlasit.Možná trochu méně ublíženosti by nezaškodilo.

Jinak souhlasím s Adieu, Sigil upadá, je třeba s tím něco dělat

Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
Auvej - žádám zdvořile žáby a myši aby ukončily řešení svých problémů. Zatím vždy s přehledem tuto anketu negativní popularity vyhrával Vallun. Nyní mi to připadá, že ho opomíjíte. Nemáte strach že mu to bude líto?
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981