Vzhľadom na to, že my by sme s tým Ajaxom tak či tak vypadli, tak vám to, ehm, doprajem... Takže gratulujem, no... :)Adieu píše:SLAVIA
Povedlo se... *přichází o dech*
Sporty II
Moderátoři: Sadako, sevencreature
Jsem rád, že se náš fotbalový tým zvládne postavit i takovým velikánům zeleného trávníku, jako je San Marino.
Už jsme zvládli dát jeden gól. Pakliže to vyjde, tak snad uhrajeme alespoň remízu.
Edit: v 60 minutě hrajem se san marinem 1:0. Ještě půl hoďky to držet a máme senzační vítězsví...
Edit2: 2:0 Páni, my jim dáváme ale kapky.
Už jsme zvládli dát jeden gól. Pakliže to vyjde, tak snad uhrajeme alespoň remízu.
Edit: v 60 minutě hrajem se san marinem 1:0. Ještě půl hoďky to držet a máme senzační vítězsví...
Edit2: 2:0 Páni, my jim dáváme ale kapky.
- Artemis Entreri
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
Kdyby se kopaná nehrála na góly, tak jsem jeli domů s ostudou. Ona je to i tak, ale tři body jsou tři body. Myslím, že Irsko nám ukáže kam patříme a pošle nás mimo postupová místa a bude klid.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Naštěstí jsem to viděl jen chvílemi, ale i tak z toho bolely oči. Jestli tohle má být srovnání milionářských profíků s amatéry, kteří chodí na tréninky po práci, pak věru nevím, jak dopadnou klání s Iry a Slováky (o Němcích nemá cenu mluvit)
Každopádně ve středu si zápas nenechám ujít (doufám, kámoš čeká zítra narození syna)
Každopádně ve středu si zápas nenechám ujít (doufám, kámoš čeká zítra narození syna)
No, naštěstí nám pomohli bratia Slováci... takže Euro je relativně blízko...:/Neferit Sr. píše:Kdyby se kopaná nehrála na góly, tak jsem jeli domů s ostudou. Ona je to i tak, ale tři body jsou tři body. Myslím, že Irsko nám ukáže kam patříme a pošle nás mimo postupová místa a bude klid.
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
Víš ato je to co se mi nelíbí. Měli tam postoupit tím že na to mají a ne prot že jim pomůže jiný kvalifikant. Já bych raději aby tam nešli-ta ostudanebud stát za to.
A poprvé mám pocit, že je potřeba starého pána odvolat. A to tak, že dneska je skoro pozdě.
A poprvé mám pocit, že je potřeba starého pána odvolat. A to tak, že dneska je skoro pozdě.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."