Jen Ajantis mi umí sdělit, že jsem debil způsobem, který mě potěší.

Moderátoři: Sadako, sevencreature
1.ZdeSlipKnoT píše:Fakt? A kde třeba? Tři příklady, dej mi je...
Teď tě moc nechápu, komu bych měl přikládat pod kotel?Arian píše:hm zváštní...15 uživatelů prohlížejících mědenou čelenku, z toho 5 členu ST a nikdo se nevyjadří? Prominte mi to rýpnutí, ale věřím, že kdyby byl zrovna omývám například Idaho, našlo by se tu spoustu prznitelů co by přiložili pod kotel
EDIT: Asi dvojí metr, v Sadismu už se pod kotel přikládá
Kód: Vybrat vše
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
Především tu nejsou stejní lidé - a obávám se, že z toho důvodu už tu nebudou ani staré pořádky.Arian píše:Ajantis: Ne, spíše osamocený bojovník v boji proti daleko mocnějším demigodůmA nebo taky konzervatista, který bojuje za obnovení starých způsobů na Sigilu
Tady nejde ani tak o to, že píše kraviny, jako spíše o to, že uráží (ať už sprostě, nebo "vědecky") každého, kdo s jeho kravinami nesouhlasí. Myslím, že někdo takový si nezaslouží ochranu adminů (a té se mu i přesto dostalo...).Arian píše:Že podle někoho píše kraviny by nemělo znamenat, že se všichni jako vosy nan ho sesypou aby si každý mohl přihodit hromádku na jeho kopu hnoje.
Já tě neposílám do prdele jako posledně ty mě, takže si nestěžuj, to zaprvé, a za druhé tys žádný názor nevyjádřiv - vyjádřit názor znamená rozhodně více, než napsat "ach ne" či začít předvádět husuAdieu píše:Jen jsem vyjádřil svůj názor na tohle tvé poplakávání, takže si ty urážky nech od cesty.Arian píše:Adieu: Zamkli ti jedno tema tak jdeš přitrubovat do jiného?