Chyby, problémy a jejich řešení
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
mam pocit, ze misto vypnuti hry a vyptavani se na foru je jednoduzsi precist si ve hre popis kitu, kde stoji cerne na bilym, ze se pri defensive spinu nejde hybat. je az neuveritelny jak jsou nekteri hraci nesamostatni (slabe slovo)...Datur Barbatus píše:Hraju ted za barda, mam nainstalovaný UB, Tweakmode, Virtue a TOB(datadisc).
Když dám defensive spin, tak se ten moula nemuže hejbat! Je to tím, že při obranný otočce se hejbat nejde, nebo je to bug? Jestli bug, tak jak ho mužu vyřešit? THX
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
90210: Ono je to myslím uvedené i když si zobrazíš informace o kitu přímo ve hře (ale tím si nejsem zcela jistý - možná to bylo doplněné až v některém fixpacku).
Nicméně je to IMO docela pochopitelná otázka - přece jen, je to trochu nezvyklé chování a v BG II je mušek docela dost a při používání modů člověk může narazit na roztodivné věci
Nicméně je to IMO docela pochopitelná otázka - přece jen, je to trochu nezvyklé chování a v BG II je mušek docela dost a při používání modů člověk může narazit na roztodivné věci

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- Illuminating
- Sigilan
Po zabití Firkraga, jsem šel do mořský štědrosti, a hru si uložil. Po loadu jsem zjístil, že má Valygar nastavený nějaký magický zbraně, ale já mu žádný nepřičaroval
Problém je v tom, že mu je nemůžu odstranit, a tím pádem mu nemůžu dát ani jinou zbraň. V Inventáři mám jeho normálně používaný zbraně nastavený, tak co se to sakra stalo za hnusnej bug
? Nevíte někdo jak to vyřešit? Zkusil jsem se i vyspat, ale nic
Při pokusu vyměnit mu jeho zbraně co má v inventáři, mi to napsao "používáš magickou zbraň"... Jinak, ta magická zbraň jsou tři scimitary ve slotech...

- Illuminating
- Sigilan
- Illuminating
- Sigilan
Jo, dojít tam pěšky, nic jiného se nedá dělat. Projdi questy z datadisku a pak se vrať dodělat Sarevoka.Francescu píše:Zdarec, mel bych dotaz. Tedka jsem dohral BG, zabil Sarevoka a ziskal Final save. Po outru ale kdyz dam "Mission pack" tak me to zase hodi pred souboj se Sarevokem a ne do Ulgolth's beard. Nevite co s tim? Diky
Kód: Vybrat vše
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
- j-35 draken
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
BG 2 Throne of Bhaal-myzení věcí
tak jsem dohral 1. datadisk a přesel jsem na throne of bhaal. na zacatku tam sou masky, pak bojujete, pak mluvíte se solar, pak se sarevokem a pak jdete udelat zkousku. tak ja sem si to před zkouškou uložil, a kdyz jsem to načetl, tak minsc nemel žádný veci (už se mi to stalo 2x). tak nevím co stim dělat?? 
[doplněna interpunkce //- yenn]

[doplněna interpunkce //- yenn]
Bite my shine metal ass!I don t mean it?
- Artemis Entreri
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Re: BG 2 Throne of Bhaal-myzení věcí
1. pozor na chyby
2. a ty věci co zmizeli měl v Inventáři nebo na sobě ?
2. a ty věci co zmizeli měl v Inventáři nebo na sobě ?

With each kill I grow wiser, and with added wisdom I grow stronger.
Artemis Entreri
- j-35 draken
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- Artemis Entreri
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Re: Chyby, problémy a jejich řešení
Prvděpodobně je to bug hry, ale nezemřel ti minsc někdy v té době ? Skus se ještě podívat jestli vybavení není v jeskyni na zemi.

With each kill I grow wiser, and with added wisdom I grow stronger.
Artemis Entreri
- j-35 draken
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Re: Chyby, problémy a jejich řešení
nene nic na zemi nebylo ani nezemřel,ale nestalo se to jenom u minscka ale i u keldorna.
Bite my shine metal ass!I don t mean it?