Moderátoři: Sadako, sevencreature
...teda ti, ktori nas nechali v stychu ked sme potrebovali pomoc (okrem rusakov) a Francuzi....okrem toho ich hnutia odporu nedokazali nic, ich armady boli pre Nemcov len trening, ale hlavne ze DeGaulle prisiel po oslobodeni Pariza (Americanmi a Anglicanmi) ako keby vyhral celu vojnu on sam, pritom ked mu horelo pod prdelou, tak prchol ako acetonxRage píše:ti dobri? spojenciamici, britania, francuzko, rusko, ...
toto je riadna chujovina, ich zbrane davno skusali Briti (bez nich by boli totiz v ritixRage píše: oni si sli do WW2 len vyskusat zbrane a ukazat svetu aki mocni vedia byt
Heh... Ovšem já kýč nechápu jako "nevkusné" umění, ale jako umění neupřímné, které předkládá lidem jen to, co chtějí vidět, nebo co momentálně frčí. Tohle je holt jediná funkční definice.Neferit Sr. píše:Adieu - víš jaký je rozdíl mezi kýčem a uměleckým dílem? Je to prosté, jen 200 let uplynulého času.
Tak se to potom přesune, ne? Mé zkušenosti jsou takové, že podobné non OT umravňování zabíjí diskuzi.Vallun píše:Tohle je thread o symbolech nikoliv o druhé světové... Na tuto jsitě zajímavou diskusi je zde zvláštní thread (Militaristický koutek).
toto som cakal... a prave od tebaVallun píše:Pánové, pánové...
Tohle je thread o symbolech nikoliv o druhé světové... Na tuto jsitě zajímavou diskusi je zde zvláštní thread (Militaristický koutek).
dadaizmus? to su tie basnicky, co basnici povytrhavali z novin slova, porozhadzali a ako ich brali tak im vznikali "diela"?Adieu píše:Nj, ale kdo má ty koule nazvat dadaismus kýčem?
Nejen básničky. Dadaismus je jediný "umělecký" směr, který se vůbec nebere vážně a zesměšňuje celou existenci.xRage píše:dadaizmus? to su tie basnicky, co basnici povytrhavali z novin slova, porozhadzali a ako ich brali tak im vznikali "diela"?Adieu píše:Nj, ale kdo má ty koule nazvat dadaismus kýčem?
já!! :) Dada fakt rád nemám....zvl. z gymplu, dke sjme měli spolužačku, který jej zbožňovala a neustále s ním na hodinách literatury obtěžovala...:)Adieu píše:Nj, ale kdo má ty koule nazvat dadaismus kýčem?Vallun píše:definice kýče je věc obtížná...třeba pro mne je to dílko bez myšlenky...