Seriály

Centrum kultury města Sigilu, kulturní všehochuť ze všech sfér.

Moderátor: sevencreature

Odpovědět
Alnag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alnag »

xRage píše:a ten D&D serial poznate? take pekne animovane pre deti do 12 let :) vazne pekny serialik :D
Je to strašný... (a strašně starý). 8-)

Ale zato takový Dr. House... čtvrtá sezóna... :twisted:

vypadá po první epizodě naprosto šíleně
Obrázek
Neferit Sr.
Sigilan
Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>

Příspěvek od Neferit Sr. »

Alnag - dr. House je ve stále lepší formě. Je roztomilý až k zabití.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Cesare
Lim-Lim
Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

AlieN píše:Hmm, Lexx je vážně super seriál, nic tak roztomile zvrhlého jsem ještě neviděl :-P
Žejo? :-)
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
Morty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morty »

Alnag píše:Je to strašný... (a strašně starý). 8-)
hmm, ale ked sa tam dostanu a dungeon master da fighterovi longsword +1, nejake brnco, kuzelnik vie automaticky nejake jednoduche kuzla... ved to je moj sen! :-P
mal som na PC celu seriu, ale po troch castiach(videncyh za sebou, uff) som uz mal dost :lol:
Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
Alnag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alnag »

Neferit Sr. píše:Alnag - dr. House je ve stále lepší formě. Je roztomilý až k zabití.
A to ještě přitvrdí... většina seriálů ztrácí s postupem času na tempu. Tak okolo třetí sezóny přijde zakolísání a pak buď pád nebo druhý dech. House IMO zrychluje a nezpomaluje. Strašně se těším až si v pátek stáhnu další díl...
Obrázek
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

Alnag píše:
Neferit Sr. píše:Alnag - dr. House je ve stále lepší formě. Je roztomilý až k zabití.
A to ještě přitvrdí... většina seriálů ztrácí s postupem času na tempu. Tak okolo třetí sezóny přijde zakolísání a pak buď pád nebo druhý dech. House IMO zrychluje a nezpomaluje. Strašně se těším až si v pátek stáhnu další díl...
Ano, i taková Ordinace v růžové zahradě je díl od dílu tvrdší a tvrdší. :lol: (včera jsem se koukal na televizi)
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
Cesare
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

Lerek: Chudák Čestmír, viď...
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

Cesare píše:Lerek: Chudák Čestmír, viď...
A co terpve drsný příběh paní Dagmar, to je jak ze života :lol:
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
SiNuHeT
Sigilan

Příspěvek od SiNuHeT »

Pro milovníky Futuramy - skrze různé kanály se ku mým uším donesla zpráva, že seriál Futurama vyjde zanedlouho v ČR na DVD, s anglickým dabingem a českými titulky :!:
Po Simpsonových, Aktech X a MASH je to další dobrá DVD zpráva v tomto roce.
Jsi-li něčím nesmírně roztrpčen nebo zkrušen, pak se rozpomeň, že lidský život je mžik a že všichni co nevidět odejdeme.
-Marcus Aurelius
Neferit Sr.
Sigilan

Na AXN se objevilo něco nového. Jmenuje se to Mistři SCI-Fi. První díl byl luxusní, velmi dobře zpracovaná věc. Mohu doporučit.

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Carlos
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carlos »

Alnag: Kde jsi vzal 4 sezónu? Já ji ke stažení ještě neviděl :-(

Nefertit sr.: Zhruba od pátého do jedenáctého dílu v tobě House vyvolá pocity které se dají popsat jako neuvěřitelná averze vůči feťákovi - hodně drsné! :-D
Naposledy upravil(a) Carlos dne 27.11.2007 23:29, celkem upraveno 1 x.
"Hey, sugar, I'm gonna smash you with that heavy truck!"
"That's what I call rough love."
Hamster
Dabus

Příspěvek od Hamster »

Tak jsem dosledoval první (a zatím jedinou kompletní) sérii The Boondocks a nechápu že jsem na to nenarazil už dříve, protože je to opravdu výborné. Znáte?
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Re: Seriály

Příspěvek od Jab »

Dnes jsem dokoukal seriál Firefly. Musím uznat, že to bylo opravdu velmi dobré. Tedy on vlastně děj nebyl nic moc a ani kombinace sci-fi a kovbojky mi až tolik nedala, ale postavy byly perfektní a navíc vtipné. I hlavní hrdina dokázal překvapit, jelikož se ne vždy choval dle určitých zavedených pravidel "hrdinství".
Mile mě též překvapila dětinská veselost seriálu, jež byla obstarávána především mužskými charaktery (s určitou výjimkou pastora a doktora). Ty vtípky byly opravdu vydařené.
Snad vzniknou někdy další díly, které by daly opodstatnění všem charakterům (zvláště pastorovi). Za nejsympatičtější považuji Mala, Washe, Jayne a Kaylee (té zrovna těch pár kil navíc opravdu sekne). Zoe, Inara a doktor byli též dosti fajn. River a zvláště pastor by ještě mohli být lépe propracovány. V seriálu by na to určitě ještě došlo. Žel byl utnut...
Serenity mě ještě čeká, ale jsem spíše skeptický.

Btw za seriál bych dal tak 8,5. Hlavně kvůli časem mírně horším epizodám...
Cesare
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

Momentálně sleduju tohle:
Obrázek
Return of the Undercover, sequel k ATV seriálu "Four Constables" (který jsem ovšem neviděla). Nejsou k tomu titulky, takže si užívám kantonštinu, až na několik málo výjimek nerozumím ani slovo, co si nedomyslím to nevím, a co si domysím, to si dost možná domejšlím špatně.
Každopádně mě to zatím dost baví. Všichni čtyři tajný jsou dost cool (i když jeden vypadá trochu jako Majkl Džeksn...;-)) a i když si dovedu představit, že na nejednoho dnešního diváka budou kostýmy, dekorace i líčení působit značně zastarale (ty osmdesátky z toho táhnou na míle daleko...;-)), já si to celkem užívám... 8-)
Na tudou.com je to zdá se celý, kdyby se někdo hodně nudil...;-)
http://www.tudou.com/home/user_programs ... 755&page=4
Neferit Sr.
Sigilan

Na AXN jsem odsledoval seriál MISTŘI SCI.FI. Byl velmi dobrý Na Primě se nyní rozvinuje seriál Hrdinové. Nevypadá to špatně.

Odpovědět

Zpět na „Scéna mořského vánku“