A KUA MOZE NEIEKTO EDITNUT SVOJ PRISPEVOK ABY MI VKUSE NEVYHADZOVALO PRIPOJENIE SA NA 127.0.0.1(localhost? wtf?) ???
Slintárna...
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Morty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
konecne tu niekto zdiela podobnu uchylku
A KUA MOZE NEIEKTO EDITNUT SVOJ PRISPEVOK ABY MI VKUSE NEVYHADZOVALO PRIPOJENIE SA NA 127.0.0.1(localhost? wtf?) ???
Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
Já spíš radši ty plazy, ještěry a obojživelníky, než ty členovce... Ale fascinující je to všechno.xRage píše:cesare: jednicku a trojku s tebou zdielam![]()
...;)
Ad ty obrázky - WOW...
AlmSiVi: No, ona to byla naprosto trapná asociace přes škorpiona a film 5 deadly venoms.
Ovšem je fakt, že žabičky mám tuze ráda - a ropuchy asi nejradši. Přijdou mi hrozně roztomilý. Tady u nás jich je v létě hafo. I takovejch těch se zelenýma flekama (snad se tomu přímo nadává "ropucha zelená", ale nejsem si jistá).
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
- Morty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
najlepsie na tych amblypygach(ci jak sa to len, boze to je jazykolam
) je, ze zvyknu skor zdrhnut nez utocit a ked na teba zautocia, tak nemaju ziaden jed, takze vlastne v phoode obides z utoku takymto pavukovcom 
edit: a este jden obrazok Amblypygy

co som pocul tak okolo 100KC, resp. SK
edit: a este jden obrazok Amblypygy

co som pocul tak okolo 100KC, resp. SK
Fama nihil est celerius.
The Force shall free me.
The Force shall free me.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Něco pro yenna (tedy doufám, rozhodně tím nechci někoho a yenna už vůbec ne, urazit:)
Co se týče žab, tak v Chorvatsku říkají nějaké ropuše velmi roztomila: "Velika zelena žaba" což je oficiální název... :)
Jinak já tedy osobně jedovatá zviřátka fakt nemusím, ani trochu...přiznám se na rovinu,že se jich přímo bojím... Ale doma jsme měli několik dní ve sklenici škorpiona, kterého dovezl soused z Libye a pak zalil do dentakrylu.
Co se týče žab, tak v Chorvatsku říkají nějaké ropuše velmi roztomila: "Velika zelena žaba" což je oficiální název... :)
Jinak já tedy osobně jedovatá zviřátka fakt nemusím, ani trochu...přiznám se na rovinu,že se jich přímo bojím... Ale doma jsme měli několik dní ve sklenici škorpiona, kterého dovezl soused z Libye a pak zalil do dentakrylu.
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- LORD celadrius
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- Morty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
mmm, ale mne sa viac pacil tirisfal set
a frostfire
momentalne zhanam na huntera dreadstalkera, ci tak nejak, mno zhanam jak zhanam
dnes som spravil 0-54lvl zajtra dotiahnem do 80 a konecne bude aj nejaka t6ka 
momentalne zhanam na huntera dreadstalkera, ci tak nejak, mno zhanam jak zhanam
Fama nihil est celerius.
The Force shall free me.
The Force shall free me.
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Maynard James Keenan..ne že bych z něj přímo slintala, ale je to jeden z mála lidí, komu opravdu sluší vyholená hlava (nebo i číro) a vypadá vážně dost zajímavě, jen by mohl trochu shodit.

Tedy moc nechápu, proč mi google po zadání jeho jména začal vyhazovat i Reznora, ale tohle je zrovna moje oblíbená fotka..z klipu Closer.

Tedy moc nechápu, proč mi google po zadání jeho jména začal vyhazovat i Reznora, ale tohle je zrovna moje oblíbená fotka..z klipu Closer.

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
Lau Kong:

Damian Lau:

Wei Pai:

Snažila jsem se držet zpátky...

Damian Lau:

Wei Pai:

Snažila jsem se držet zpátky...
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--