Váš věk?
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Tak 26. jsem se posunula do další kategorie - už po světě běhám 18 let 

http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

- Morty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Re: Neferit
vsetkymAlieN píše:Všechno nejlepší

Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Ou, díky. Téda, letos už mi přálo tolik lidí na tolika komunitách, že začínám přemýšlet, co je špatněAlieN píše:Všechno nejlepší

http://gh.ffshrine.org?r=23256

- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Neferit: Přání k narozeninám je oblíbený spam skoro všude. Co jsem si všiml, tak někde je na tohle téma vyhrazená samostatná sekce, na narozeniny upozorňuje forum engine a každý post přání k narozeninám má desítky příspěvků. Ultimátní zlo 

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Všechno nejlepší. Až budeš mít dost, tak řekni.Neferit píše:Ou, díky. Téda, letos už mi přálo tolik lidí na tolika komunitách, že začínám přemýšlet, co je špatněAlieN píše:Všechno nejlepšíNe, že bych si stěžovala, ale na něco takového jaksi nejsem zvyklá

- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele: