Dobrá nálada

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Konečně začínají naplno prázdniny. Už se jen zbavit té bolesti hlavy a vyčkávat tučné stipendium. :dancing: :dancing:
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Ajantis píše:a vyčkávat tučné stipendium. :dancing: :dancing:
Sociální? :twisted: :lol:

Kolik máte na vaší škole tenhle rok stipendium (tj. základ násobený potom koeficientem)? A jak to je odstupňované (tj. kolik prospěchových (aka "platových" :-) ) tříd tam máte)? Nebo to máte řešené úplně jinak?
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

sevencreature píše:Kolik máte na vaší škole tenhle rok stipendium (tj. základ násobený potom koeficientem)? A jak to je odstupňované (tj. kolik prospěchových (aka "platových" :-) ) tříd tam máte)? Nebo to máte řešené úplně jinak?
Je v tom dosti zmatek, jelikož se to letos výrazně novelizovalo.
Výše stipendia by měla být jednotná pro všechny (tedy bez koeficientu) a získat by ho mělo (dle průměru) 10% nejlepších studentů z kreditního a 10% ze staršího systému studia - tedy napříč ročníky, ne v každém ročníku zvlášť.

Ale čeká se na nějakou schůzku vedení, ještě není jisté, jak se ten průměr bude počítat a kolik přesně ta částka bude. Ale mluví se o 12 000, tedy pouze polovina oproti dřívějšímu stavu. :-(
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Měsíčně nebo na semestr? :lol:
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Můj navrátivší se ožralý bratr nějak nepochopil "obsazení" předpřipravené večeře a nasypal si krokety do guláše. Čili na mě zbyla mísa výborných steaků. :dancing:
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

Doma přestavujeme a přistavujeme dům. Je to bohulibá činnost, avšak občas je to o nervy, nejvíce při boji s dělnictvem, které je velmi nevyzpytatelné. Obvzlášť když člověk přijede z Německa z výměňáku, kde si žil wie ein König a je nucen od čtvrtka do neděle večer žít v jedné místnosti s třemi dalšími přislušníky rodiny a proto...
1) Mám dobrou náladu, že mám se svou rodinou natolik dobré vztahy, že s nimi dlouhodobě vydržím v klidu a míru i ve stísněném prostoru.
2) Mám dobrou náladu, protože už zase žiju jako člověk v obýváku a mám vlastní ložnici.
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Mám dobrou náladu; zítra jedu do Paříže a povede se mi tam i oslavit osmnáctiny. Já jsem někdy táááák šťastný člověk :-D
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

mám dobrou náladu, létat budu letos ještě víc a definitivně tak určitě shodím nějaké ty dvě-tři kila :lol: (cácorka má letos totiž změnu kroužků a světe div se, každý na jiném a to dalekém konci města....úterý vodácký za městem, středa a pátek step skoro v dosahu a čtvrtky na jiném konci turistika, plus dva víkendy v měsíci někde fuč) 8-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Neferit Sr.
Sigilan
Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>

Příspěvek od Neferit Sr. »

Neferit odfičela do Francie. Je to dobrá zpráva. Můžu se válet v její betli a v klidu si číst. A nikdo mě nebude vyhánět. Juchuchu :-D :-D :-D
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Alnag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alnag »

Dneska jsem dal jednu z nejvražednějších zkoušek - Speciální psychopatologii. Měl jsem silný pocit, že jsem změnil obor a jsem na medicíně, ale nakonec jsem to přežil. Pročež mám dobrou náladu. :-P
Obrázek
Neferit Sr.
Sigilan

Alnag - blahopřeji. Krásná práce studente. :salut:

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Alnag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alnag »

Vidím, že poslední dobou tu mám dobrou náladu jen já. Každopádně rýsuje se mi dobře placená a nepříliš náročná časově flexibilní práce, kterou bude možno zkombinovat se studiem.

V souvislosti s tím jsem si pořídil novou sadu MS Office 2007 Home and Student Edition za nevídaně nízkou cenu 1600,- MS šel do sebe a nástroje které jak si pamatuju stály v roce 95 hotové jmění jsou konečně za cenu, která člověka nezruinuje (pro domácnost a studenty). Navíc nové rozhraní Office se mi moc líbí a hned jsem si přepnul vzhled na svůj oblíbený černý... :roll: takže mi to ladí se zbytkem Windows.

Z obojího mám velmi dobrou náladu...
Obrázek
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Já jsem si dnes udělal též dobrou náladu. Koupil jsem si Syberia anthalogy a Freedom force vs Third Reich. :-)
Neferit Sr.
Sigilan

Já mám radost z jiného soudku. Po devíti letech se u mě objevil kamarád který se mi ztratil ze života. Byl všude možně ve světě. Je v Česku 8 dní a přijel na kus řeči. A co je zajímavé, dovezl kontakt na našeho společného kamaráda, kterého jsem neviděl 25 let. Už jsem se s ním spojil. Jak pojedu v listopadu do Košic tak se setkáme. Nečekané, ale o to více prima.

Morty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morty »

Kosice 8-)

ja mam dobru naladu ani neviem z coho... jednoducho mi to koluje v zilach :-D
Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“