Reakce na "Sněhurka a sedm Korganů"
Moderátor: Sadako
- Illuminating
- Sigilan
- Illuminating
- Sigilan
Tak a je to tady!!!!!!!!!!!!!!!! Čtvrtý díl (oblíbeného ) story o ničem je tady!!! Tentokrát ale - Větší, srandovnější a vůbec zábavnější (a v češtině ).
BTW: Říkejte si co chcete, ale tenhle díl je dobrej, když už si ho nechcete přečíst, vyhledejte si alespoň některý hlášky ... A okomentujte to prosím...
BTW: Říkejte si co chcete, ale tenhle díl je dobrej, když už si ho nechcete přečíst, vyhledejte si alespoň některý hlášky ... A okomentujte to prosím...
- Morty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
dobreee a huste... mne sa to pacilo ze mu bolo na zvracanie, ci co... a chcelo sa mu curat
10/10
Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
- Illuminating
- Sigilan
- Morty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
to je tiez dobre... to vymyslsas z vlastnej hlavy, abo co
hmm, moznoze to prave mne pripada vtipne a ostatnym ani nie, pretoze my v skole mame podobne hlasky cize ja na nich vyrastam
a inac ta posledna je akoby z kamenaku
hmm, moznoze to prave mne pripada vtipne a ostatnym ani nie, pretoze my v skole mame podobne hlasky cize ja na nich vyrastam
a inac ta posledna je akoby z kamenaku
Fama nihil est celerius.
The Force shall free me.
The Force shall free me.
- Illuminating
- Sigilan
Někdy se nechávám inspirovat, trochu Hlavně okolím Dost komický mi příjde, jak si každej tady na fóru hraje na Inteligentní AJNŠTAJNY a při tom z těch rádoby inteligentních 100%, je opravdu inteligentních tak 6%
Jen prosím neflamovat, nechcem boje
EDIT: Hlavní Boss by některejm jak z oka vypadl Ne, Rebeka ani Black to nebudou
Jen prosím neflamovat, nechcem boje
EDIT: Hlavní Boss by některejm jak z oka vypadl Ne, Rebeka ani Black to nebudou
- Illuminating
- Sigilan
- Artemis Entreri
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- Illuminating
- Sigilan
- Artemis Entreri
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- Illuminating
- Sigilan
- Artemis Entreri
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
kurwa v tom uz se neda vyznat dily jsou 4 -armada monstr fotru - dobrejSlipKnoT píše:Popravdě... Myslim, že všecky stojí za hovno Všecky kromě čtyřky
Tu ti vřele doporučuju, nebo jje fakt dobrá. Pokud budeš číst pozorně, určitě se dost zasměješ Je dobrá... Nebo spíš - konečně se to dá číst... Ostatní jsou trapný Ale čtvrtej díl je FAJN
1 dil - dobrej
2a3 je brak kurwa konecne
With each kill I grow wiser, and with added wisdom I grow stronger.
Artemis Entreri
- Illuminating
- Sigilan
- Artemis Entreri
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- Illuminating
- Sigilan
Tak, je tu další díl... Tentokrát už jsem použil dost cizích slov, a věřte! Není to jen Angličtina . Takže nebuďte líní a nastudujte si jejich význam... Co pro vás bude možná největší problém, to budou slova spojený, složený ze dvou různých jazyků... No... poraď te si sami. Chtěli jste něco inteligenttního tak to tady máte .
Kdo bezpečně vše rozluští, má u mě zmrzku . Do toho!!! Jo a, rozšířil se příběh... Prosím všechny, co to přečetli (myslim celou serii) aby dali vědět... Děkuju vám moc" Všem .
Kdo bezpečně vše rozluští, má u mě zmrzku . Do toho!!! Jo a, rozšířil se příběh... Prosím všechny, co to přečetli (myslim celou serii) aby dali vědět... Děkuju vám moc" Všem .