Zajímavé zprávy

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Neferit Sr.
Sigilan
Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>

Příspěvek od Neferit Sr. »

Bylo to prima kluk. Pocházel z malé obce Vicemilice na Vyškovsku, to je 2 kilometry od mé vísky Klobouček.

A já mám obavu, že ten nový zákon může spustit lavinu podobných věcí.Ale na druhou stranu, co já vím. Třeba se jen pletu a slyším trávu růst.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Neferit Sr. - ale nepleteš se... Máš samozřejmě pravdu, ten návrh je z mnoha hledisek blbost. Jenže za tím stojí jistý nejmenovaný prof. Šámal... Ten dal v Plzni kdysi Grossovi státnici z tresta a od té doby je na ministerstvu v kurzu... (I proto, že je též z Plzně kamarád se současným ministrem spraveldnosti...).

Je sice snad myšlen dobře, ale ta realizace...ale co chtít od člověka vyznávajícího zásadu maximální role soudce v životě lidském?
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
Neferit Sr.
Sigilan

Je-li to jak píšeš, tak je to paskvil a budoucí kladivo na čarodějnice které tímto kladivem nebude problém vytvořit. Pokud někdo bude chtít, tak jiného člověka pomocí počítače a mobilního telefonu zlikviduje za 48 hodin.

Co my jsme to za lidi.

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Hamster
Dabus

Příspěvek od Hamster »

Je to po celém netu, ale stejně to stojí za to a k někomu se to možná ještě nedostalo.

The Pirate Bay žaluje velké společnosti za najímání pro-hackerů za účelem sabotáže. :lol:
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Hamster: Zajímavé. Jako, to, že jsou filmové a hudební společnosti dost radikální v některých přístupech k zákazníkům je známe, ale že by naostro používaly nelegální prostředky? :think: Eh, tedy chci říct, že by se PROVALILO, že používají nelegální prostředky? :shock:

Koneckonců, žijeme v éře korporátních válek :twisted: Hmm, čas Syndicate je za dveřmi (nebo možná už dávno probíhá...) 8-)
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Původně jsem to chěl dát do příslušnéh RH threadu ve scéně ke starší zprávě, kterou linkoval Elessar, ale tady si toho všimne více lidí ;-).

Radiohead - další rána hudebním vydavatelstvím?

Nezbývá než doufat, že i samotná deska se povede; uvidím dle recenzí, a pokud budou hodnocení příznivá, těch 150 Kč za to klidně dám. Myslím, že už jen pro ten prima pocit, že ani korunu z toho nedostane hlavní/lokální vydavatel či OSA, by to mohlo stát za to :-P .
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Za tuto informaci děkuji, každá rána do OSAi je maximálně vítaná...:)

Ale hovořit o Radiohead jako o slavné skupině je dosti silná nadsázka:) Slyším o ní poprvé v životě...:)
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Vallun píše:Ale hovořit o Radiohead jako o slavné skupině je dosti silná nadsázka:) Slyším o ní poprvé v životě...:)
Takhle se to ale neurčuje.
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Jab píše:
Vallun píše:Ale hovořit o Radiohead jako o slavné skupině je dosti silná nadsázka:) Slyším o ní poprvé v životě...:)
Takhle se to ale neurčuje.
já vím:)
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

MCZ: Parádní. Resp. parádní krok, posluchačem Radiohead až tak moc nejsem. Budou doufám používat bezztrátovou kompresi?
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Adieu
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adieu »

Že se nevyznáš v hudbě je jen tvá chyba. ;-)
"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

sevencreature píše:MCZ: Parádní. Resp. parádní krok, posluchačem Radiohead až tak moc nejsem. Budou doufám používat bezztrátovou kompresi?
:lol: :lol: :lol: Nevím, tohle se snad nikde ani moc neřeší, ale dá se předpokládat, že to po stránce technické kvality určitě nechtějí pokazit; mě osobně by stačily var MP3, i když je pravda, že nějaký flac či ogg by byl určitě ještě lepší, když už je to hlavní forma distribuce. Pak dám vědět ;-).
Neferit Sr.
Sigilan

Narazil jsem na zprávu která mě nepotěšila.

http://www.novinky.cz/kultura/zemrela-a ... n6qhf.html

Takže stará dáma je někde jinde. Četl jsem od ní ledacos, ale Spartakus považuji za její top.

Carlos
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carlos »

Neferit Sr.: Česká literatura ztratila velkou spisovatelku. Ať odpočívá v pokoji. Rozhodně budu s radostí vzpomínat na: ,,Navzdory básník zpívá", jde o jednu z nejlepších knih, kterou jsem kdy potkal... :cry:
"Hey, sugar, I'm gonna smash you with that heavy truck!"
"That's what I call rough love."
SiNuHeT
Sigilan

Příspěvek od SiNuHeT »

Neferit Sr.:
Tahle zpráva nepotěšila ještě více - plést do nekrologu řeči o tendenčnosti Spartaka je krajně nevkusné. Podobně zhovadilé jako když městská policie vybírá na Dušičky před hřbitovem pokuty za špatné parkování :-?
Jsi-li něčím nesmírně roztrpčen nebo zkrušen, pak se rozpomeň, že lidský život je mžik a že všichni co nevidět odejdeme.
-Marcus Aurelius
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“