Tabu hákového kříže
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Morty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
povedal by som ze blbci sa u nas najdu vsade a nemusi ist len o podniky stvrtej cenovej(mne sa tam nahodou paci
) a ani o zasadacku parlamentu
a navyse sme slovaci, na nas to plati dvakrat

a navyse sme slovaci, na nas to plati dvakrat

Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
- Morty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
okrem toho, ze madari su ugrofinsky mongolci s krivymi nohami a skaredymi konmi a my sme nadherny slovania s este krajsimi zenami a dievcatami s nadhernou krajinou a slivovicou
... ma invictus pravdu... ale aj tak ked ho najdem, tak...

... ma invictus pravdu... ale aj tak ked ho najdem, tak...

Fama nihil est celerius.
The Force shall free me.
The Force shall free me.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Neferit Sr.
- Sigilan
Lerek - blábolil.
Předpokládám, že si nemyslíš, že ve střední Evropě kterou se za posledních 1500 let prohnalo nespočet armád ze všech světových stran a naši lidé se podíleli na výbojích do všech světovýc stran, že existuje něco jako čistokrevný Čech, Maďar, Polák a tak dále. Jestli ano tak jsem hluboce zklamán. Myslím že bychom sevelmi divili kdyby si někdo dal práci údělat nám pořádné testy DNA.
Jak realista jsem potichu protože nemám nejmenší tušení, jakéžepak to geny sedí v mých buňkách.
Do Slováků se trefuje dobře. Dost často se chovají jako idioti. Ale to my děláme občas taky.

Předpokládám, že si nemyslíš, že ve střední Evropě kterou se za posledních 1500 let prohnalo nespočet armád ze všech světových stran a naši lidé se podíleli na výbojích do všech světovýc stran, že existuje něco jako čistokrevný Čech, Maďar, Polák a tak dále. Jestli ano tak jsem hluboce zklamán. Myslím že bychom sevelmi divili kdyby si někdo dal práci údělat nám pořádné testy DNA.
Jak realista jsem potichu protože nemám nejmenší tušení, jakéžepak to geny sedí v mých buňkách.
Do Slováků se trefuje dobře. Dost často se chovají jako idioti. Ale to my děláme občas taky.

"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Neferit má pravdu, nic jako čistokrevný Čech a podobně, neexistuje. Na tohle se už dokonce studie DNA dělaly, a například česká populace je prostě namíchaná ze všeho možného. Národ je abstraktní pojem, je třeba to mít na mysli.
Ode mně to byla jen taková rádobyvtipná provokace. Pravda je taková, že Slováci jsou ...... etnická menšina.
no nic, končím tento hloupý offtopic.
Ode mně to byla jen taková rádobyvtipná provokace. Pravda je taková, že Slováci jsou ...... etnická menšina.

no nic, končím tento hloupý offtopic.
Jsem tu nový, mějte mě rádi. :D
- Neferit Sr.
- Sigilan
No z poměrně zajímvého tématu se to nějak dostalo mimo. Možná by se to dobře vyjímalo na hadrníku. Pokud tedy někdo nevnese něco podnětného do tohoto vyplundrovaného vlákna.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
A že je tu nějaký rómský národ... hovadina absolutná, sú to cigáni, co kradú a lúpia!!! A do tankoch a na Budapešť!!!
Neferit Sr.: K té Českočeské čistokrevnosti jeden špek pro zasmání.
Neferit Sr.: K té Českočeské čistokrevnosti jeden špek pro zasmání.
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Artemis Entreri
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Cikánské (romské) etnikum – krátká lebka, tmavá pleť, nízký vzrůst (tento ukazatel není příliš směrodatný, protože může být podmíněn jinými vlivy), převažuje silná robustní postava, černé a husté vlasy a vousy, převažují zločinné charakterové návyky, které jsou dány postupnou degenerací tohoto plemene. Nebylo tomu tak vždy, dříve byli cikáni vysoce cenění řemeslníci (kováři) a umělci. Degradace tohoto plemene nechť je pro nás poučením a varováním.
Lerek z tohodle fakt nemůžu malem sem zboural psaci stul sem měl zachvaty smichu
ale na druhou stranu nedá se stím nesouhlasit

Lerek z tohodle fakt nemůžu malem sem zboural psaci stul sem měl zachvaty smichu

ale na druhou stranu nedá se stím nesouhlasit

With each kill I grow wiser, and with added wisdom I grow stronger.
Artemis Entreri
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele: