Fallout 1 a 2

Opusťte svůj vault a vydejte se do postapokalyptického světa plného nájezdníků, radiace a mutantů.

Moderátoři: Hamster, Saruman, Daemon

Odpovědět
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Nazdar nikotýnky. 8-)
Hamster
Dabus

Příspěvek od Hamster »

SlipKnoT píše:Co s tím má společného doba? A ty si myslíš, že pokud by jsi nikdy v "pravěku" nehrála dungeon master, a nainstalovala ho až v tuhle dobu, že by tě bavil alespoň z půlky tak, jak tě mohl bavit v "pravěku"? Já si myslim že ne... :-?
erm, tak na tuhle argumentaci jsi si vybral trochu špatnýho člověka. Já jsem ohledně her docela DOS a SNES fanda.

A přestaň mě balit. ;-)
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

AlmSiVi píše:Dungeon Mastera, Albion, Wizardry 7, Realms of Arkania a jiné "historické" RPG jsem hrál poprvé cca. před třemi lety a nemůžu říct že by mi přišli nudné jenom proto že v té době již byly 10 let staré...
Já mám u historických her zpravidla jedinou překážku (pominu-li tech. obtíže), a tou je ovládání, na zastaralé ovládací mechanismy se už prostě nějak nechytám (krokovací dungeony nedávám vůbec a naprosot ztrácím orientaci) a musím říct, že v tomhle Fallout dost mile překvapil, jak mi ovládání přešlo rychle do krve. A ta 2d grafika je stále senzační.

BTW - Realms of Arkania je ten samý případ, ovšem pouze třetí díl (první dva byly krokovací).
Morty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morty »

toto je tema o fallout 1 a 2, nie o albione wizardry a inych hrach o ktorych sa da bavit v inych sekciach :idea:

a, ano dokaze zabavit, pobavit, odtrhnut ta do reality tak, ze si povies: uz len patnast minut a zrazu sa ocitnes o tri hodiny doopredu a ani nevies jak :D, alebo akykolvek iny zavislacky kusok ;-)
Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
smajdalf
Sigilan

Příspěvek od smajdalf »

no dohral jsem jednicku, a na dvojku se nejak moc nechystam, ale kdyby se mi nahodou dostala do ruky tak si urcite zahraju
Illuminating
Sigilan

Příspěvek od Illuminating »

No to se neboj... Jen tak NÁHODOU se ti do ruky opravdu nedostane :lol: ...
Desperado
Sigilan

Příspěvek od Desperado »

A hele, takže i Fallout byl poctěn svojí vlastní sekcí!
nuke
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke »

Nechce sa mi to tu celé listovať, ale je tu už niekde v tejto hŕbe postov. Teda: Je nejaká možnosť, ako spomaliť vo F2 cestovanie po mape ? alebo to je defaultne také rýchle ? V jednotke sa to zdalo v poho. tu to vyzerá, akoby sa charakter presúval stíhačkou. Nejaké tipy ? :think:
Morty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morty »

:shock: presiel som fallout 1 velakrat ale teraz som sa dozvedel minimalne dve nove veci...

nuke: a skusal si brahminu :?: :roll: to akoze najvacsi cesky vault snad neexistuje??
Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
nuke
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke »

xRage píše::shock: presiel som fallout 1 velakrat ale teraz som sa dozvedel minimalne dve nove veci...

nuke: a skusal si brahminu :?: :roll: to akoze najvacsi cesky vault snad neexistuje??
Skúšal. A čuduj sa svete som skúšal aj NMA, ale nie je v mojej moci to celé prehladať, tak som to dal sem, ak by náhodou dakto vedel.
Morty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morty »

nuke píše:
xRage píše::shock: presiel som fallout 1 velakrat ale teraz som sa dozvedel minimalne dve nove veci...

Skúšal. A čuduj sa svete som skúšal aj NMA, ale nie je v mojej moci to celé prehladať, tak som to dal sem, ak by náhodou dakto vedel.
ze si to ty ;-)
http://www.madbrahmin.cz/download/fallo ... er_v3c.zip

je to v sekcii o Fo2, ale bezpecne to funguje aj na jednicke ;-)
Fama nihil est celerius.
The Force shall free me.
nuke
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke »

xRage: Nojo. Vďaka. Toto som našiel aj ja včera, ale u mňa to nefunguje. Hrám totiž verziu 1,5. Ďalej som na NMA našiel dačo z čoho trebalo prekopírovať len dúbor worldmap.txt za ten istý v F2. No ja tam mám len súbor worldmap .dat. To síce nespomaluje presuny, iba zväčšuje šancu na náhodné stretnutia. Uvidím, či to funguje, ale IMO nie, keďže som to dal tam, kde písali, ale pôvodný súbor nikde. Asi naozaj pustím v pozadí Oblivion :)

EDIT: Ale predsa len si ma prinútil si nadto ešte raz sadnúť. Trochu som zariskoval a tam kde dávaš verziu hry som na drzovku dal nejakú US 1.02e. Dúfam, že to zmení fakt len tú jednu časť exáča, ktorá ovplivňuje ten presun a nie, že mi to patchne naspäť na 1.02. Pohyb je fakt pomalší a ak nájdem nejakú vec, ktorá by mala byť v 1,05 a nebude v hre, môžem to obnoviť z pôvodného backupnutého súboru. Tuším, že najbližšie to zbadám, ak získam Sulika a bude na ňom vidieť armor, čo mu dám. Tak zatial vďaka.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

nuke píše:Je nejaká možnosť, ako spomaliť vo F2 cestovanie po mape ? alebo to je defaultne také rýchle ? V jednotke sa to zdalo v poho. tu to vyzerá, akoby sa charakter presúval stíhačkou.
Asi featura nových rychlých počítačů. Na starém mi to nikdy nedělalo, ale na novém už jsem si zvykl.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Morty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morty »

este tu bolo neico ako dead pc, ci take nieco... hmm, ako sa to len... nejak spomalovac pc :-?

nojo, ja mam teda dost vymyty mozog :lol:
Fama nihil est celerius.
The Force shall free me.
nuke
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke »

Takže vzhladom nato, že mi to pokazilo save v Dene ( pričom to by mal opravovať patch 1.05, ale ja som to asi pošahal s tým spomalovačom ) začínam odznova. Dal som si klasicky patch 1.02d, spomalovač presunu a mod, ktorý mení pancier na spoločníkoch. Bez tohto modu to hrať nechcem.
Odpovědět

Zpět na „Fallout“