Fallout 1 a 2
Moderátoři: Hamster, Saruman, Daemon
erm, tak na tuhle argumentaci jsi si vybral trochu špatnýho člověka. Já jsem ohledně her docela DOS a SNES fanda.SlipKnoT píše:Co s tím má společného doba? A ty si myslíš, že pokud by jsi nikdy v "pravěku" nehrála dungeon master, a nainstalovala ho až v tuhle dobu, že by tě bavil alespoň z půlky tak, jak tě mohl bavit v "pravěku"? Já si myslim že ne...
A přestaň mě balit.

- MCZ
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Já mám u historických her zpravidla jedinou překážku (pominu-li tech. obtíže), a tou je ovládání, na zastaralé ovládací mechanismy se už prostě nějak nechytám (krokovací dungeony nedávám vůbec a naprosot ztrácím orientaci) a musím říct, že v tomhle Fallout dost mile překvapil, jak mi ovládání přešlo rychle do krve. A ta 2d grafika je stále senzační.AlmSiVi píše:Dungeon Mastera, Albion, Wizardry 7, Realms of Arkania a jiné "historické" RPG jsem hrál poprvé cca. před třemi lety a nemůžu říct že by mi přišli nudné jenom proto že v té době již byly 10 let staré...
BTW - Realms of Arkania je ten samý případ, ovšem pouze třetí díl (první dva byly krokovací).
- Morty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
toto je tema o fallout 1 a 2, nie o albione wizardry a inych hrach o ktorych sa da bavit v inych sekciach
a, ano dokaze zabavit, pobavit, odtrhnut ta do reality tak, ze si povies: uz len patnast minut a zrazu sa ocitnes o tri hodiny doopredu a ani nevies jak :D, alebo akykolvek iny zavislacky kusok

a, ano dokaze zabavit, pobavit, odtrhnut ta do reality tak, ze si povies: uz len patnast minut a zrazu sa ocitnes o tri hodiny doopredu a ani nevies jak :D, alebo akykolvek iny zavislacky kusok

Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
- Illuminating
- Sigilan
- Morty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:

nuke: a skusal si brahminu

Fama nihil est celerius.
The Force shall free me.
The Force shall free me.
Skúšal. A čuduj sa svete som skúšal aj NMA, ale nie je v mojej moci to celé prehladať, tak som to dal sem, ak by náhodou dakto vedel.xRage píše:presiel som fallout 1 velakrat ale teraz som sa dozvedel minimalne dve nove veci...
nuke: a skusal si brahminu![]()
to akoze najvacsi cesky vault snad neexistuje??
- Morty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
ze si to tynuke píše:Skúšal. A čuduj sa svete som skúšal aj NMA, ale nie je v mojej moci to celé prehladať, tak som to dal sem, ak by náhodou dakto vedel.xRage píše:presiel som fallout 1 velakrat ale teraz som sa dozvedel minimalne dve nove veci...
nuke: a skusal si brahminu![]()
to akoze najvacsi cesky vault snad neexistuje??

http://www.madbrahmin.cz/download/fallo ... er_v3c.zip
je to v sekcii o Fo2, ale bezpecne to funguje aj na jednicke

Fama nihil est celerius.
The Force shall free me.
The Force shall free me.
xRage: Nojo. Vďaka. Toto som našiel aj ja včera, ale u mňa to nefunguje. Hrám totiž verziu 1,5. Ďalej som na NMA našiel dačo z čoho trebalo prekopírovať len dúbor worldmap.txt za ten istý v F2. No ja tam mám len súbor worldmap .dat. To síce nespomaluje presuny, iba zväčšuje šancu na náhodné stretnutia. Uvidím, či to funguje, ale IMO nie, keďže som to dal tam, kde písali, ale pôvodný súbor nikde. Asi naozaj pustím v pozadí Oblivion :)
EDIT: Ale predsa len si ma prinútil si nadto ešte raz sadnúť. Trochu som zariskoval a tam kde dávaš verziu hry som na drzovku dal nejakú US 1.02e. Dúfam, že to zmení fakt len tú jednu časť exáča, ktorá ovplivňuje ten presun a nie, že mi to patchne naspäť na 1.02. Pohyb je fakt pomalší a ak nájdem nejakú vec, ktorá by mala byť v 1,05 a nebude v hre, môžem to obnoviť z pôvodného backupnutého súboru. Tuším, že najbližšie to zbadám, ak získam Sulika a bude na ňom vidieť armor, čo mu dám. Tak zatial vďaka.
EDIT: Ale predsa len si ma prinútil si nadto ešte raz sadnúť. Trochu som zariskoval a tam kde dávaš verziu hry som na drzovku dal nejakú US 1.02e. Dúfam, že to zmení fakt len tú jednu časť exáča, ktorá ovplivňuje ten presun a nie, že mi to patchne naspäť na 1.02. Pohyb je fakt pomalší a ak nájdem nejakú vec, ktorá by mala byť v 1,05 a nebude v hre, môžem to obnoviť z pôvodného backupnutého súboru. Tuším, že najbližšie to zbadám, ak získam Sulika a bude na ňom vidieť armor, čo mu dám. Tak zatial vďaka.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Asi featura nových rychlých počítačů. Na starém mi to nikdy nedělalo, ale na novém už jsem si zvykl.nuke píše:Je nejaká možnosť, ako spomaliť vo F2 cestovanie po mape ? alebo to je defaultne také rýchle ? V jednotke sa to zdalo v poho. tu to vyzerá, akoby sa charakter presúval stíhačkou.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- Morty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
este tu bolo neico ako dead pc, ci take nieco... hmm, ako sa to len... nejak spomalovac pc
nojo, ja mam teda dost vymyty mozog

nojo, ja mam teda dost vymyty mozog

Fama nihil est celerius.
The Force shall free me.
The Force shall free me.