Výroky a moudra
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- yenn
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
... jeden můj kamarád ukončil své punkové životní období přímo stylově. Při zběsilém punkovém tanci svatého Víta sebou seknul na zem a dvě minuty se jen válel na podlaze. Pak se zvedl a smutně řekl: "Punk is dead." Druhý den již nebyl vybaven ani čírem, ani špendlíky, nezbytnými to proprietami každého správného punkera. Na druhou stranu si našel práci... [Subjektiv]
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
- Carlos
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
,,...takže tady jedno x umažu a sem zase jedno dám, no a sem taky. No, tak... a mám z toho nesmysl jako Karel. Ale proč bych řešil nesmysl, když nemusím?"
Náš matikář (tohoto času na odpočinku) mi vysvětluje nejdůležitější matematickou poučku.
Náš matikář (tohoto času na odpočinku) mi vysvětluje nejdůležitější matematickou poučku.
"Hey, sugar, I'm gonna smash you with that heavy truck!"
"That's what I call rough love."
"That's what I call rough love."
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Někomu nobelovku,někomu zas atomovku,hold je to život...
- uživatel schaba1 v diskuzi ke článku Češi chtějí pro zachránce židovských dětí Nobelovu cenu
- uživatel schaba1 v diskuzi ke článku Češi chtějí pro zachránce židovských dětí Nobelovu cenu
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

Heh, škoda že ti lidé na novinky.cz vůbec nevědí, o čem mluví.Neferit píše:Někomu nobelovku,někomu zas atomovku,hold je to život...

BTW k tomu Wintonovi - kamarádka byla na té úterní akci v Kongresovém centru a údajně se jednalo o neuvěřitelně citově vyděračský hnus, kde sbor malých dětí zpíval o přátelství a andělech a panu Wintonovi svítily v potemnělém sále stovky mobilů.

Taková milá propaganda humanismu.
"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
- Neferit Sr.
- Sigilan
Myslím si že pokud někdo uchová při životě tolik lidí pro budoucnost jako tento člověk, nepotřebuje žádnou propagandu. Možná se někdo veze, možná že ne.
Mě je jedno jestli dostane nějakou cenu a myslím si, že je to jedno i jemu. Kdyby mu o něco takového šlo, nemlčel by tolik let. Je to mimořádný člověk a to mu nikdo nemůže vzít.
Mě je jedno jestli dostane nějakou cenu a myslím si, že je to jedno i jemu. Kdyby mu o něco takového šlo, nemlčel by tolik let. Je to mimořádný člověk a to mu nikdo nemůže vzít.
Naposledy upravil(a) Neferit Sr. dne 13.10.2007 21:51, celkem upraveno 1 x.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Na světě existuje 40 druhů šílenství, ale jenom jeden druh zdravého rozumu.
- nemám tucha, kdo to řekl, ale viděla jsem to u jednoho týpka v podpise a okouzlilo mě to
- nemám tucha, kdo to řekl, ale viděla jsem to u jednoho týpka v podpise a okouzlilo mě to

http://gh.ffshrine.org?r=23256

- Neferit Sr.
- Sigilan
- Neferit Sr.
- Sigilan
Díky. Já jsem svého času musel od něho, Engelse a jiných prostudovat ledacos, ale bohužel to byly selektované práce a tak tam ledacos chybělo a ledacos tam naopak bylo přidáno.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."