Alnag píše:V souvislosti s tím jsem si pořídil novou sadu MS Office 2007 Home and Student Edition za nevídaně nízkou cenu 1600,- MS šel do sebe
Paráda - na takovouhle akci jsem čekal - už je mám objednané a těším se na upgrade z Office 2003 Jen škoda, že v nich není Outlook, ale člověk nemůže chtít všechno - a je fakt, že Outlook je program spíš určený na komerční účely (Thunderbird mi na těch pár e-mailů bohatě stačí ).
A taky je (konečně) možné vytvářet ve Wordu 2007 PDFka (pokud je mi známo)
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
sevencreature píše:Paráda - na takovouhle akci jsem čekal - už je mám objednané a těším se na upgrade z Office 2003 Jen škoda, že v nich není Outlook, ale člověk nemůže chtít všechno - a je fakt, že Outlook je program spíš určený na komerční účely (Thunderbird mi na těch pár e-mailů bohatě stačí ).
Hlavně ve Win Vista už máš Windows Mail (kdybys neměl Thudnerbird) i Windows Calendar, takže ty základy tam jsou a už to nejsou tak hrozné programy jako kdysi. A Outlook jsem stejně nikdy nepoužíval, tak mi ani nechybí.
PDF dělat můžeš, ale musíš si to stáhnout jako dodatek z netu.
Alnag: No, Visty nemám a dokud nebudu mít nové PC, tak ani mít nebudu
Hlavní důvod je ten, že se mi nechce přeinstalovávat systém, nechce kupovat jiná než OEM verze a určité problémy s kompatibilitou mě také odrazují Ale na nový počítač bych asi Visty instaloval.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Mám naprosto skvělou náladu Dneska se mi konečně vrátil monitor z opravny, takže už nemusím používat ten starý 14 palcový co zobrazuje všechny barvy strašně tmavé a má z obou stran 10 cm prostor kde se nic nezobrazuje. A ještě lepší je že najednou začalo jako zázrakem fungovat asi pět programů které předtím nešly Nádhera...
Mám velmi dobrou náladu. Má maminka - toho času náměstkyně na české obchodní inspekci - dnes zjistila, že jeden z jejích mobilních telefonů je kradený. Takže už si z ní asi dvě hodiny tropím žerty.
A na nákupu jsem potkal moc krásnou cikánku. Já jsem sice vysazený spíše na blondýny, ale tahle ženská byla opravdu krásná - vysoká a elegantní. ...Její manžel už sice tak hezký nebyl, ale i tak mi místní minority dělají jen radost. Ať už jde o rómy, vietnamce či Slováky, tak nevytváří nějaké izolované skupiny a normálně se socializují i pracují. Takový idealistický multikulturní píseček ten Radotín.
No já se musím taky pochlubit. Mám dobrou náladu. Pod vlivem svého kocoura-pro mě je to silně návykový objekt, jsem v něděli absolvoval první lekci tanečních. Takže jsem se po dvaceti pěti letech vrátil k tomu co jsem dělal na střední škole.
Bylo to naprosto skvělé.
Jsme tam sice druhý nejstarší pár ale bylo to příjemné. Lidé různého věku, prima zábava, hodně pohybu a skvělá změna. Mohu jen doporučit.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Taky mám dobrou náladu. Dnes jsem na kámošce vyhrála čokoládovou tyčinku. Sice jen o 4 procenta a dostanu ji až zítra, ale stejně mám móóóc dobrou náladu asi se s ní budu sázet častěji
dnes mi spoluziak do skoly doniesol CD Linkin Park - Live in Texas, takze mam ultra dobru naladu
!!36
Fama nihil est celerius. Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
Tyjo dneska mám super dobrou náladu, poprvý v životě sem o něco soutěžil (pokud nepočítám tábory a školu a školku atd..) a hned sem vyhrál. Vyhrál sem naprosto super plechovku s logen wcg07, která je naplněna jakýmsi stlačeným vzduchem a slouží k číštění klávesnice. Jelikou občas u PC i obědvám a večeřim a svačim u něj každej druhej den tak se bude hodně hodit.
Quand trois poules vont aux champs,
La premiére va devant
La seconde suit la premiére
La troisième va derrière.