Když jsem tady ten thread tak zahlídla, tak mě napadlo, že bych se mohla pochlubit - v půlce července jsem s tím sekla a zatím se úspěšně držím. (Ovšem, jsem stále ve střehu...)
Bohužel, o to víc žeru, takže k těm nějakým 20 kg nadváhy spíš něco přihodím, než abych to sundala...
Ale ráno se už nebudím s pocitem, že mám ucpanou průdušnici a písek v plicích, a první nádech nebolí, ani nedrhne, prima je to. A zbude víc prašulí na kafe a na chlast.
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
Nuke: Pokud prokouříš takovouhle pálku, tak myslím, že není potřeba s tím hnedka končit, ale alespoň začít tím, že to omezíš. Třeba jen na krabičku denně, nebo tak.
Hamster píše:Nuke: Pokud prokouříš takovouhle pálku, tak myslím, že není potřeba s tím hnedka končit, ale alespoň začít tím, že to omezíš. Třeba jen na krabičku denně, nebo tak.
30 dní x 50 SK je 1500 Sk mesačne za krabicu na deň. takže tých 500 sa tam stratí počas nejakých akcií, nudních dní v práci atď.
Achjo. Mám pauzu pri hraní RTR. Idem si zapáliť :)
I když sám poslední dobou uvažuju o tom že naopak do kouření poprvé v životě investovat začnu a koupím si vodní dýmku, ale vzhledem k tomu že ji má většina přátel tak s tím spěchat asi moc nebudu
Naposledy upravil(a) AlieN dne 9.10.2007 18:32, celkem upraveno 1 x.
nuke- nikoliv. Naše koruna tu vaši opět válcuje. Takže je to 62 korun. To už tak laciné není. I kydž kuřák stejně jako alkoholik tuto stránku věci nehodnotí. Má jiné priority.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981