btw, ten prvy mod sa mi pzodava viac... zvysuje disarm pre vsetky zbrane, co sa myslim hodi

Moderátor: sevencreature

(mluvím o fantasy, samozřejmě). Jasně, že v Morrowindu vypadal 100x lépe, ale i v Oblivionu se mi líbí víc než ostatní lehká brnění. Jen mě trochu běhá mráz po zádech a mám nejspíš omrzlé ruce, když se proháním na severu v tom sněhu
 (mluvím o fantasy, samozřejmě). Jasně, že v Morrowindu vypadal 100x lépe, ale i v Oblivionu se mi líbí víc než ostatní lehká brnění. Jen mě trochu běhá mráz po zádech a mám nejspíš omrzlé ruce, když se proháním na severu v tom sněhu   
  )
 )Mne sa pre niečo nasral a nehovoril... Skus Charm person na vyššom lvl. /silnejší/Wendeee píše:Mam problem.
Myslíš ten quest keď od teba chce nejaký daedrický artefakt ? Ak hej záleží to natom, pri ktorej svätyni si... Pohovor si pri nej s uctievačmi. Konkrétne s tým, ktorý je označený ako dôležitý. On ti povie čo ktorý lord požaduje.SlipKnoT píše:Nevíte jakou oběť mám obětovat svatyni? Je to ta, která souvisí s questem pro Martina... Myslím, že je to součástí hlavní liniie.
 . Na tvoju otázku neviem odpoveď ale ak by si vedel, ktorý mod to robí a je zakomponovaný do OOO, tak by sa nato dalo prísť.
 . Na tvoju otázku neviem odpoveď ale ak by si vedel, ktorý mod to robí a je zakomponovaný do OOO, tak by sa nato dalo prísť.