Literatura: Co čtete?
Moderátor: sevencreature
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
- KEBULE
- Sigilan
- Bydliště: Já jsem doma tam, kde mám svůj hrnek... Tak a tohle není pravda hrnek jsem si rozbil...
Jak se to říká o cestě do pekla? Že bývá dlážděna dobrými úmysly?
7c: Zkusím to znovu a lépe...
Leonard Medek - Runerround
Bylo to sympatické oddechové čtení. Připadlo mi, že si Leonard napsal vlastní "Verneovku", protože takové to bylo Verneovské...
A můj první pokus bych prosil smazat...

7c: Zkusím to znovu a lépe...
Leonard Medek - Runerround
Bylo to sympatické oddechové čtení. Připadlo mi, že si Leonard napsal vlastní "Verneovku", protože takové to bylo Verneovské...

A můj první pokus bych prosil smazat...
...vždyť zaznívá,
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
- Neferit Sr.
- Sigilan
Sirine - já sem nějak zaspal. Dík za informaci. Podívám se na to. Já si v libri objednal starší vydání za 240,- babek. Pokud tohle bude stát 800,- tak si to i přes rozšíření mohou nechat
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
Po dlouhé době jsem oprášila Nightflyers od G.R.R. Martina a nutno podotknouti, že - jako vždy - se mi atmosféra té novelky pěkně zažrala pod kůži. Potěšila už dávno zapomenutá zmínka o githyanki...
A teď se pouštím do výboru ruských SF povídek nedávno pořízených v antíku. Vypadá to víc než slibně.
"Celibát" se mi nějak nedaří dočíst, vyžaduje to čím dál pevnější nervy a silnější žaludek...

A teď se pouštím do výboru ruských SF povídek nedávno pořízených v antíku. Vypadá to víc než slibně.
"Celibát" se mi nějak nedaří dočíst, vyžaduje to čím dál pevnější nervy a silnější žaludek...

These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Cesare
- Lim-Lim
- Kontaktovat uživatele:
Teď si nejsem 100% jistá, ale je to taková útlá vysoká knížka s parádní grafickou úpravou - a mám pocit, ovšem nikoli jistotu, že se zove "Stroj času".Neferit Sr. píše:Cesare - který že pak to soubor ruských sci - fi máš na mysli? Sděl to kolegovi sigilanovi.
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
-vydal Melantrich v roce 1986...tehdy za nějakých 26 kčs...(bilenkin,lavrov,grin,šach,paustovskij,gorbovskij,malenťjev,varšavskij a tolstoj ) -je to ono?Cesare píše:Teď si nejsem 100% jistá, ale je to taková útlá vysoká knížka s parádní grafickou úpravou - a mám pocit, ovšem nikoli jistotu, že se zove "Stroj času".Neferit Sr. píše:Cesare - který že pak to soubor ruských sci - fi máš na mysli? Sděl to kolegovi sigilanovi.

...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
- Cesare
- Lim-Lim
- Kontaktovat uživatele:
Jo, to je ono.Sirine píše:-vydal Melantrich v roce 1986...tehdy za nějakých 26 kčs...(bilenkin,lavrov,grin,šach,paustovskij,gorbovskij,malenťjev,varšavskij a tolstoj ) -je to ono?Cesare píše:Teď si nejsem 100% jistá, ale je to taková útlá vysoká knížka s parádní grafickou úpravou - a mám pocit, ovšem nikoli jistotu, že se zove "Stroj času".Neferit Sr. píše:Cesare - který že pak to soubor ruských sci - fi máš na mysli? Sděl to kolegovi sigilanovi.![]()
pěkné a čtivé
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Einar Guðmundsson - Andělé všehomíra. Viděno v Brně na Josefské v Kanzelberger za 29 Kč. Komu se líbil film, třeba vezme zavděk i předlohou.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- Neferit Sr.
- Sigilan
Rozhodl jsem se po dlouhé době pro pohodlí a příjemné čtení se záhadou a trochou dobrodružství.
Robert van Gulik-soudce Ti-Žen tie. Mám jich celkem 9 takže se mám na co těšit.
Robert van Gulik-soudce Ti-Žen tie. Mám jich celkem 9 takže se mám na co těšit.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."