Volná diskuse
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- MCZ
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Jsem uražen a téměř k nepříčetnosti rozhořčen smýšlením, které o nás mají nadutí Češi/Pražáci (v tvém případě vlastně Moraváci). Obviňujete Slezany, že mají vůči vám předsudky, přitom vy všichni - a obzvláště pak Moraváci žijící v Praze - jimi také trpíte. Takže aby bylo jasno, než ve Slezsku v zimě stihnou zamrznout dráty a komunikace, nikdo nevydrží zůstat natolik střízlivý, aby pak dokázal postavit iglů, natož někde po lese nahánět soba a jezdit na něm (nehledě na to, že po revoluci se rozutekli někam za hranice). My tady totiž máme spousty (více či méně pohodlných) hospodářských zvířat a čtyřproudové polňačky, nech si tedy laskavě své provokativní, hloupé a lživé poznámky o naší zaostalosti pro sebe, nejsou - jak vidno - vůbec na místě.Ajantis píše:Je tedy pravda, že za Uralem (tedy ve Slezsku) v zimě zamrznou elektrické dráty a lidé si tam tedy staví iglů a kvůli sněhovým kalamitám na silnicích jezdí na sobech?
- Cozzinnni
- Sigilan
- Bydliště: Kontrolní stanoviště duálního 350 mm pulzního děla.
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem minul týden strávil v Holandsku v rámci výměnného pobytu
Bylo to tam sqělé, jenom byla trochu zima a hlavně mi, odchovanci hor, chyběly hory, kopce i kopečky. Holandsko je prostě placatější než omeleta (tj nechápu proč mají v Amsterdamu, mnou překřtěnému na největší bordel Evropy, snowboardové obchody
) Důkazem budiž to, že nejvyšší viděný kopec (spíše hrbol) měl asi tak 150 cm.
Aspoň že tam měli kompa a net
takže jsem si každodeně mohl píchat drogu YWETGOS (Youtube Webgame Travian Evolution Gladiatus Ogame Sigil).
A taky mi ta angličtina hrozně lezla na mozek (až jsem měl pocit, že mě asimiluje), tak že teď místo českého jo říkám OK s anglickou intonací

Aspoň že tam měli kompa a net

A taky mi ta angličtina hrozně lezla na mozek (až jsem měl pocit, že mě asimiluje), tak že teď místo českého jo říkám OK s anglickou intonací

So now, we have easy choice: Our and Earth's death, or their and Praia Prime death.
Admirál Gilbert, těsně před bitvou o Proximu Centauri, kde Aliance zastavila praianský postup ke Sluneční soustavě
Admirál Gilbert, těsně před bitvou o Proximu Centauri, kde Aliance zastavila praianský postup ke Sluneční soustavě
- Morty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
*mota a mysli pritom na planovany vylet do holandska*
hmm, nebolo by odveci
este by ma zaujimalo akym stylom tam travu predavaju... normalne v tabaku, v grass hausoch alebo jak
hmm, nebolo by odveci

este by ma zaujimalo akym stylom tam travu predavaju... normalne v tabaku, v grass hausoch alebo jak

Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
Přijdeš, dají tí drogový lístek, vybereš si buď předbalená cigára, surově v gramech anebo houby sušené či čerstvé.xRage píše:*mota a mysli pritom na planovany vylet do holandska*
hmm, nebolo by odveci![]()
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
- Cozzinnni
- Sigilan
- Bydliště: Kontrolní stanoviště duálního 350 mm pulzního děla.
- Kontaktovat uživatele:
Lerek: Mě se při pohledu na přítomné sociální pracovnice dělalo šoufl, takže žádný "šukumbálek" se nekonal
Jinak tráva se nekonala (i když z těch coffee shopů to celkem zavánělo a jen co jsme přejeli cestou zpět Pomezí, ozvaly se z busu vítězoslavné výkřiky "Převez jsem to!") ale pivo teklo, jak zákon káže (přivezl jsem dědovi dvoulitra lahváče na ochutnávku). Konkrétně já zůstával u dvou lahváčů (jsem poněkud slabší nátury, tak jsem to moc nepřaháněl) a pozoroval jsem, jak si ostatní dávají do nosu a postupně zvyšují promile
Byla to celkem sranda, když se ti naprosto ožralý lidi svěřují se svými nejniternějšími problémy.

Jinak tráva se nekonala (i když z těch coffee shopů to celkem zavánělo a jen co jsme přejeli cestou zpět Pomezí, ozvaly se z busu vítězoslavné výkřiky "Převez jsem to!") ale pivo teklo, jak zákon káže (přivezl jsem dědovi dvoulitra lahváče na ochutnávku). Konkrétně já zůstával u dvou lahváčů (jsem poněkud slabší nátury, tak jsem to moc nepřaháněl) a pozoroval jsem, jak si ostatní dávají do nosu a postupně zvyšují promile

So now, we have easy choice: Our and Earth's death, or their and Praia Prime death.
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
V Hollandu chtějí pouze zrušit prodej mushrooms, pokud tedy vím, neboť jim tam poslední dobou motalo příliš turistů, kteří snědli kdeco a korunovali to hromadou hub a pak tak trochu kolabovali. Houbičky chtějí zatrhnout proto, že nelze přesně určit, kolik toho do sebe člověk v jedné dávce dostane.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Já teda k mushrooms dostal luxusní recept, kolik gramů co dělá, jak při bad tripu zrušit halucinace, kdy to použít a co pak jíst, nejíst, kouřit a nekouřit...
tak nějak nevím, kde je problém?
tak nějak nevím, kde je problém?
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Lerek: Problém je v blbých turistech, co nedbají dobrých rad a jsou schopni do sebe na jeden zátah naházet modrý diamant, PCP, mezcal a houby a pak se diví.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Cítím se rozpolceně. Jsem sice spokojená s tím, že jsem okoukla izraelského velvyslance, vydrankala na něm podpis, nezblbla ani ten pitomej Simen Tov (=choreografii, kterou jsme dali dohromady teprve v pátek a dneska se tancovala naostro) a pak si s přáteli poseděla v kavárně; ale na druhou stranu jemi blbě, bolí mě moje nebohá krabice mozková a to mě ještě nejspíš čeká dlouhá noc, plná ZSV a práce na seminárce. Jen si na to vzpoemnu a hlava mě začne bolet ještě víc. Au 

http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.