Dobrá nálada
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Illuminating
- Sigilan
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
Takže to máš hlavu jako kiwi? To ti musí hodně slušet.
Navíc je to ekonomické-jeden šampon Ti vydrží 10x déle a ekologické ze stejných důvodů. O spotřebě ručníků a elektrické energie na sušení dlouhých loken ani nemluvím.
Máš všechny důvody k dobré náladě. Proto Ti

Máš všechny důvody k dobré náladě. Proto Ti

"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Mám dobrou náladu. Zase nám šlape internet, mě se povedlo přežít další týden a zítra se to stane.... uvidím izraelského velvyslance!!!! Už se na to moc těším 

http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

- Neferit Sr.
- Sigilan
Celý víkend byl velmi mizerný. Bylo mi všelijak, měl jsem v pátek tvrdý konflikt s jednatelem a zárověň majitelem společnosti.
V neděli se věci obrátily- strávil jsem pár hodin v tanečních jak student a tak pěkně mi to vyčistilo hlavu že se dnes cítím velmi dobře. Den se mi líbí a snad mi to vydrží.
V neděli se věci obrátily- strávil jsem pár hodin v tanečních jak student a tak pěkně mi to vyčistilo hlavu že se dnes cítím velmi dobře. Den se mi líbí a snad mi to vydrží.
Ona vlastně Hedvika není, ale Heda, jenže to by pak nemohla slavit svátek vůbec. Ona moje babička si uprvních dvou dětí spíše vychutnala originalitu, než praktičnost, takže mamnčin starší brácha je Erhart.Vallun píše:Vanda, nechci Ti kazit náladu, ale Tvé vyjádření je z významového hlediska velmi nepřesné:) Nicméně mamince Hedvice popřej i za Sigiliany, byť zpětně;)
Carlos - dát dva litry za nějaké domácí hadry to je těžká metrosexualita...:)

Jo maminka děkuje.

Neferit sr.: Víkend byl více než mizerný, přímo příšerný. Zjistila jsem, proč kámoščina kamarádka a tím i moje, nosí najednou tak krátký sestřih. Potkat ji před rokem, byla by ještě plešatá. Fakt jsem byla vzteky a lítostí bez sebe, jak je život nefér, když nekuřák si lečí rakovinu plic.

My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
(anonym?)
- Neferit Sr.
- Sigilan
Vando život píše příběhy. Někdy komedie, někdy dramata. Nemoc a zvláště takovou si člověk nezpůsobí sám, je mu dána. A máš pravdu sprvedlivé to není. Tvé přitelkyně je mi líto.
Moji mámu včera operovali - našli jí vtěle dva nádory. Za 14 dní jí začíná chemoterapie. Jednou to přežila a získala odklad. Jak to dopadne nyní nevím a je mi všelijak.
A spravedlnost? Nemoci nejsou spravedlivé. Moje babička umřela na to co má máma. dokonce ve stejném věku. CO moje máma provedla že ji to čeká nejspíš také? Co udělala moje sestra že pod vlivem prokázané genetické zátěže jí za čtyři roky nabídnou odejmutí některých orgánů - v 38 letech? A aby to bylo dokonalé moje sestra má dvě dcery. Jsou to prima holky. A to už člověka napadne cokoliv.
Co nám zbývá - brát to jak to je. Jsou věci které asi nikdy neovlivníme. Mám toho všeho plnou hlavu. A ktomu jsem nachlazený, musím dovést celou firmu k nějakému závěru roku a začít chystat nový. Není to lehké. Snaž se zůstat v co největší pohodě a přeji Ti ať se Ti daří vše na co chytneš.
Hezký den. 
Moji mámu včera operovali - našli jí vtěle dva nádory. Za 14 dní jí začíná chemoterapie. Jednou to přežila a získala odklad. Jak to dopadne nyní nevím a je mi všelijak.
A spravedlnost? Nemoci nejsou spravedlivé. Moje babička umřela na to co má máma. dokonce ve stejném věku. CO moje máma provedla že ji to čeká nejspíš také? Co udělala moje sestra že pod vlivem prokázané genetické zátěže jí za čtyři roky nabídnou odejmutí některých orgánů - v 38 letech? A aby to bylo dokonalé moje sestra má dvě dcery. Jsou to prima holky. A to už člověka napadne cokoliv.
Co nám zbývá - brát to jak to je. Jsou věci které asi nikdy neovlivníme. Mám toho všeho plnou hlavu. A ktomu jsem nachlazený, musím dovést celou firmu k nějakému závěru roku a začít chystat nový. Není to lehké. Snaž se zůstat v co největší pohodě a přeji Ti ať se Ti daří vše na co chytneš.

- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Mám dobrou náladu. Sice jsem nevyspalá, ale konečně jsem odevzdala svojji seminární práci.A s trochou štěstí už to ani nebudu muset moc přepracovávat 

http://gh.ffshrine.org?r=23256

- Morty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
ja mam tiez dobru naladu... zajtra sa "ucim" len styri hodiny a su tu jesnne prazdniny, navyse som si precital ten zdrogovany 24h komix z odkazov a este k tomu vysiel dalsi diel the noob comic(hi, i'm the tank and you?
)

Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.