Odkazy
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Aha, zmátlo mě, že jsi psal že "to víš", když jsem v předchozím postu psal o tom, že je možné, že se v tom gifu změní animace (tj. bude se to vydávat za optický klam, ač to klam nebude). V té kavárně to byla šílená slideshow, takže jsem si nebyl jistý 

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Firkraag: Myslím, že v tuhle chvíli už tu všichni chápou, že jsi dobrý a vidíš to otáčet se na obě strany, ale zajímalo by mě kdo z nás si to vykládá tak jak má. Zatímco ty tu prezentuješ jak tě ta "optická iluze" nezaskočila, já to chápu tak, že vidět to tak jako většina ostatních lidí (ať už to má jako "mozkový test" hodnotu jakoukoliv) je právě v pořádku... Tedy nevidět to tak v pořádku není. 

- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Obyčejná únava očí - většina lidí asi není tak postižená, aby se na ten obrázek dívala tak dlouho, až se pro ně začne otáčet na druhou stranu
Protože po chvíli to tedy u mě tak funguje. Nakonec se zacyklí v té přepínací fázi (tak chvíle, kdy noha mizí za tělem).

Protože po chvíli to tedy u mě tak funguje. Nakonec se zacyklí v té přepínací fázi (tak chvíle, kdy noha mizí za tělem).
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- KEBULE
- Sigilan
- Bydliště: Já jsem doma tam, kde mám svůj hrnek... Tak a tohle není pravda hrnek jsem si rozbil...
Zajímalo by mě co si o TOMHLE myslí místní psychologové a jak moc můžou mít výsledky pravdivý, či jak líp to nazvat, základ...
...vždyť zaznívá,
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
270... inak, učebnicová masturbácia...KEBULE píše:Zajímalo by mě co si o TOMHLE myslí místní psychologové a jak moc můžou mít výsledky pravdivý, či jak líp to nazvat, základ...

The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...