mne to pripomina nejaku hru, alebo film, ale neviem si spomenut

Moderátoři: Sadako, sevencreature
ted sem te trosku nepochopil souhlasis tim nebo tos myslel ironickyNeferit Sr. píše:Je to prima. Pokud soud povolí něco takového, je to vrchol demokracie. Proč by nácek který hlásá rasovou čistotu nemohl projít židovskou čtvrtí? Jak by se potom dověděl že jeho cíle bylo dosaženo a že většina židů zde už není protože jeho předchůdci je zlikvidovali?
Takto zjistí, že cíle bylo dosašeno a vrhne se na něco méně akčního. Třeba na roubování chlebovníků.
Je to reakce na nádorové bujení antifašistických živlů (pod nickem Carlos). Samozřejmě je to z části nadsázka, ale já, jakožto kovaný pravičák, který své přesvědčení dává najevo, beru tyto jedince jako obtížný hmyz. Mají moc řevu a skutek obvykle utek.Neferit Sr. píše:Lerku sděl nechápajícímu Nefereitovi Seniorovi co znamená ta podivuhodnost s ANTI-ANTIFOU v Tvých postech? Nebo je to také vtípek?
Heh, tak teď by mě fakt zajímalo na co narážíš.Vallun píše:A zcela upřímně mi přijde nechutné, když si banda anarchystů bere za své hrdiny z druhé světové války...