7. O-P sraz
Moderátor: yenn
- Artemis Entreri
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- Artemis Entreri
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
no parada trojce o ktere sem si myslel ze to domluviKEBULE píše:Jak to?Sadako píše:Moje účast je vyloučena.Ty bys byla ozdobou našeho malého setkání...
Artemis Entreri: Nevím, domluvte se. Já se zařídím podle toho... Předpokládám že tak to má i Senior a Neferit...

With each kill I grow wiser, and with added wisdom I grow stronger.
Artemis Entreri
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Tak pokud se to bude konat v Prostějově, neměl by být problém, páč Fiestu mám za rohem hned u školy a přes Angela to můžu vzít cestou domů. Co ale potřebuju vědět je, jestli to mám vůbec zamlouvat a na kdy
No a ještě by nebylo na škodu vědět, pro kolik lidí 

http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

- Tafif
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
KEBULE: V současnosti jsem místní v Brně... Čili v případě dalšího srazu proti Brnu nic nemám.
Jelikož nikdo z "cizinců" nedorazí, navrhuji Prostějov. A to tak, jak jsem to říkal - Angelo => Fiesta, ale to platí pro nonstop (sraz v 18:00). Pokud jen rychlo sraz, zůstal bych celou dobu v Angelovi a to už 16:00.
Jestli se něco změní a mělo by se místo konání přesunot do Olomouce (kdyby třeba přijel nějaký "cizinec"), dejte vědět co nejdřív; ve čtvrtek večer hodím rezervačku do Mrakodrapu.
Jelikož nikdo z "cizinců" nedorazí, navrhuji Prostějov. A to tak, jak jsem to říkal - Angelo => Fiesta, ale to platí pro nonstop (sraz v 18:00). Pokud jen rychlo sraz, zůstal bych celou dobu v Angelovi a to už 16:00.
Jestli se něco změní a mělo by se místo konání přesunot do Olomouce (kdyby třeba přijel nějaký "cizinec"), dejte vědět co nejdřív; ve čtvrtek večer hodím rezervačku do Mrakodrapu.
Hole mágů to nejsou přeludy,
bývají na konci zdobeny žaludy.
- Artemis Entreri
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
No, tak odejít můžeš de facto kdy chceš, že...
Já z jednoho non-stop srazu taky odcházela o půl desáté, páč jsem z Olmika pozdější vlak nechytla. Osobně se ale stavím pro možnost, abychom hodili non-stopa i teď - už dlouho jsem nebyla celou noc vzhrůru 

- KEBULE
- Sigilan
- Bydliště: Já jsem doma tam, kde mám svůj hrnek... Tak a tohle není pravda hrnek jsem si rozbil...
No takže protože plánuje přijet Lerek tudíž cizinec bude to asi v Olmiku...
Artemis Entreri: Dáš to do Olmika? Odkud vůbec si?

Artemis Entreri: Dáš to do Olmika? Odkud vůbec si?
Upřímně nevidím co je na tom fantastického, já sem rád když v noci můžu spát...Neferit píše: už dlouho jsem nebyla celou noc vzhrůru :Twisted Evil:

...vždyť zaznívá,
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
- Artemis Entreri
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- Tafif
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Artemis: Není přece problém sednout na vlak, ne? Navíc by tě možná mohl Senior z Prostějova svést autem, pokud nepojedou všichni vlakem.
Já teda dám ve čtvrtek večer rezervačku na pátek (od 18:00?) do mrakodrapu. Jestli chcete změnit čas dejte vědět nejpozději zítra v 16:00.
Já teda dám ve čtvrtek večer rezervačku na pátek (od 18:00?) do mrakodrapu. Jestli chcete změnit čas dejte vědět nejpozději zítra v 16:00.
Hole mágů to nejsou přeludy,
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Hm, to je dilema, chci sraz v Olomouci, abych viděla už dávno okoukaného sigilana, nebo v Prostějově, kde uvidím ještě neokoukaného sigilana? Hm, to je otázka... samozřejmě, že chci vidět hlavně toho neokoukanéhoJak jsem řekl, tak já přijedu, avšak pouze za podmínky, že sraz bude v Olomouci. To stále platí, tak nevím, proč tu jede debata o Prostějovu?

Tafif: Osobně se domnívám, že hlavní problém s Artemisem je v tom, že ho rodičové nejspíš nechtějí nechat se sigilany přes noc, tudíž by ze srazu v Olmiku musel odcházet brzo, aby stíhal vlak domů.

- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
Lerku dojeď. Artemis by se snad dokázal dostat do Prostějova a já ho vezmu s náma. Neferit se může pro jednou z tancování vykecat a tak to půjde dobře. Já tam celou noc nebudu - jsem už starší člověk a po cestě domů Artemise do Tištína klidně hodím.
Je to na něm jak si to vyžbrble doma.
Je to na něm jak si to vyžbrble doma.
Naposledy upravil(a) Neferit Sr. dne 24.10.2007 19:03, celkem upraveno 1 x.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981