I když nevím, nevím, jestli je čeština v BG II v tomhle směru ta správná volba
 I když nevím, nevím, jestli je čeština v BG II v tomhle směru ta správná volba  (omlouvám se za rýpání do BG češtiny
 (omlouvám se za rýpání do BG češtiny   )
 )OT: Jazyková bariéra je otrava
 Na to luštit kanji opravdu nemám a asi mít jen tak nebudu
 I když nevím, nevím, jestli je čeština v BG II v tomhle směru ta správná volba
 I když nevím, nevím, jestli je čeština v BG II v tomhle směru ta správná volba  (omlouvám se za rýpání do BG češtiny
 (omlouvám se za rýpání do BG češtiny   )
 ) Na to luštit kanji opravdu nemám a asi mít jen tak nebudu
Puvodně jsem skončil taky někde tam, ale pak jsem to skusil ještě co to dá a jestli jsem fakt tak nabušenejFrco píše:No ja som za za dual thief/mage dostal do ust natha a prestalo ma to bavit, lebo som sice postupoval, ale uz som mal max kuziel co sa dalo mat. Mozno by som este jedno dve na nizsich leveloch ziskal, ale to je onicom. Ale hrat za solo je podla mna menej zabavnejsie ako za partu, aj ked solo mi pride lahsie.
 . Ve WK se kolikrát ukuázalo, že ani tak moc ne. A nad 50 už mě to nepustilo, když jsem prošel Doupě YS tak už mi to psalo
 . Ve WK se kolikrát ukuázalo, že ani tak moc ne. A nad 50 už mě to nepustilo, když jsem prošel Doupě YS tak už mi to psalo next lvl:-1
 Jinak dobré zbraně pro druida jsou vesměs až v ToBu... Nebo WK. Možná by ušel Blackblood +3
 Jinak dobré zbraně pro druida jsou vesměs až v ToBu... Nebo WK. Možná by ušel Blackblood +3   A ano, píšu zbraně, i když hraješ za Shapeshiftera - protože Shapeshifter "saje" (papírově dobrá postava, ale v BG II je tenhle kit snad nejzabugovanější ze všech
 A ano, píšu zbraně, i když hraješ za Shapeshiftera - protože Shapeshifter "saje" (papírově dobrá postava, ale v BG II je tenhle kit snad nejzabugovanější ze všech  )
) 
 "protože Shapeshifter "saje"" A ako je zabugovany?
 "protože Shapeshifter "saje"" A ako je zabugovany? V tom případě ti nezbývá než čekat na critical  (taky už jsem něco podobného prožil, když jsem s nízkolevelovou Jaheirou zabíjel démony v Planar Sphere
 V tom případě ti nezbývá než čekat na critical  (taky už jsem něco podobného prožil, když jsem s nízkolevelovou Jaheirou zabíjel démony v Planar Sphere  ). Hmm, pokud máš jen 2 sloty, tak jsi ale nemohl splnit ty druidí questy, ne?
 ). Hmm, pokud máš jen 2 sloty, tak jsi ale nemohl splnit ty druidí questy, ne?  Tj. nejsi ještě Arch druid? Nebo jak to funguje, když je PC druid.
 Tj. nejsi ještě Arch druid? Nebo jak to funguje, když je PC druid. 

).
).