Dobrá nálada

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Neferit Sr.
Sigilan
Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>

Příspěvek od Neferit Sr. »

Jsem spokojený - prosadil jsem zvýšení platu pro prima kolegu - naprosto zasloužené. Obchody jdou velmi dobře a konec roku se jeví jako perspektivní. Když to vydrží tak jo.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Vanda
Sigilan

Příspěvek od Vanda »

Neferit Sr. píše:Vando život píše příběhy. Někdy komedie, někdy dramata. Nemoc a zvláště takovou si člověk nezpůsobí sám, je mu dána. A máš pravdu sprvedlivé to není. Tvé přitelkyně je mi líto.

Moji mámu včera operovali - našli jí vtěle dva nádory. Za 14 dní jí začíná chemoterapie. Jednou to přežila a získala odklad. Jak to dopadne nyní nevím a je mi všelijak.

A spravedlnost? Nemoci nejsou spravedlivé. Moje babička umřela na to co má máma. dokonce ve stejném věku. CO moje máma provedla že ji to čeká nejspíš také? Co udělala moje sestra že pod vlivem prokázané genetické zátěže jí za čtyři roky nabídnou odejmutí některých orgánů - v 38 letech? A aby to bylo dokonalé moje sestra má dvě dcery. Jsou to prima holky. A to už člověka napadne cokoliv.

Co nám zbývá - brát to jak to je. Jsou věci které asi nikdy neovlivníme. Mám toho všeho plnou hlavu. A ktomu jsem nachlazený, musím dovést celou firmu k nějakému závěru roku a začít chystat nový. Není to lehké. Snaž se zůstat v co největší pohodě a přeji Ti ať se Ti daří vše na co chytneš. :-D Hezký den. :-D
Díky, já tobě a tvé rodině přeji totéž.
Ano vím, máš pravdu, ale člověk si občas musí povzdechnout, i když mám napaměti větu ze South Parku "Život není spravedlivej, tak si zvykej."

Jinak tento víkend se velmi vydařil. Oslava narození dítětě + pivobranní, krásně jsme si "zabékali" a zatancovali. ;-)
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

-mno...bacil se sice nepustil (je jakýsi vytrvalý), ale sobotní představení dětí "stvoření světa" se povedlo (a spousta lidí získala dojem, že naša holka je snad úplně všude :lol:)
;-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

-tak jsem si po několikaleté pauze v řízení střihla jízdy s autoškolou (nebudu přece bourat to naše, že?) a dobrý :-) :oops: (jen jsem nějak nedošáhla na brzdu - tak mě asi upadne levý nárt...) 8-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

Sirine píše:-tak jsem si po několikaleté pauze v řízení střihla jízdy s autoškolou (nebudu přece bourat to naše, že?) a dobrý :-) :oops: (jen jsem nějak nedošáhla na brzdu - tak mě asi upadne levý nárt...) 8-)
Sešteluj si sedadlo, to nám v autoškole říkají jako úplně první pokyn ;)
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
Neferit Sr.
Sigilan
Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>

Příspěvek od Neferit Sr. »

Lereku, Ty mě překvapuješ. Kdy se v tobě objevily sympatie k tomuto skvělému slovenskému politikovi který je nejvíce populární v Maďarsku?
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Ja mám taký dojem ako keby za Jánom vzadu bola časť nemeckej vlajky... hmm... čo je to?
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

Neferit Sr. píše:Lereku, Ty mě překvapuješ. Kdy se v tobě objevily sympatie k tomuto skvělému slovenskému politikovi který je nejvíce populární v Maďarsku?
Zamiloval jsem si Janka od té doby, co jsem poprvé slyšel jeho slavný projev "My pojdeme do tankoch a pojdeme a zrovnáme Budapešť!"
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
SiNuHeT
Sigilan

Příspěvek od SiNuHeT »

Sirine píše:jen jsem nějak nedošáhla na brzdu - tak mě asi upadne levý nárt...
Správně, ti největší machři brzdí ruční brzdou ;-)
Jsi-li něčím nesmírně roztrpčen nebo zkrušen, pak se rozpomeň, že lidský život je mžik a že všichni co nevidět odejdeme.
-Marcus Aurelius
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

-u každého auta nejde štelovat sedadlo všemi směry...u našeho ano, u autoškoly ne (tam šlo buď v poho mít spojku a plyn, nebo mlátit kolenem o volant - z nějakého důvodu prostě byla brzda výš :-? - jednoduše od podlahy jsem na tu brzdu nedoťápla...a zítra plný provoz ucpaným městem : jo- jo -frézy a pokládání nového asfaltu na dušičky) ;-) má výška je někdy fakt k popukání :lol:

-ruční brzda? co to je? mi stačí spojka a plyn... ;-) 8-)
Vanda
Sigilan

Příspěvek od Vanda »

Jo, to máme u našeho auta. Buď mám moc natažené ruce a nohy pohodlně na pedálech a nebo pohodlně ruce na volantu, ale nohy nikoliv. Takže si obvykle vyberu, co tentokrát snesu lépe. :evil:
(anonym?)
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

-někdy sama sebe překvapím - prvně jsem jako řidič jela v té děsné zácpě a je to nehorázně otravné, přesto jsem to nějak zvládla ;-) -
- a za světla jsem našla i tu brzdu ;-)
- šlo to o dost líp než ta první jízda a myslím, že to půjde (mám takový ten lepší pocit) ;-)
- a venku je po dlouhé, dlouhé době slunečno ;-) 8-)
Vanda
Sigilan

Příspěvek od Vanda »

Sirine píše:-někdy sama sebe překvapím - prvně jsem jako řidič jela v té děsné zácpě a je to nehorázně otravné, přesto jsem to nějak zvládla ;-) -
- a za světla jsem našla i tu brzdu ;-)
- šlo to o dost líp než ta první jízda a myslím, že to půjde (mám takový ten lepší pocit) ;-)
- a venku je po dlouhé, dlouhé době slunečno ;-) 8-)
No tak jak kde, u nás celý den mrňkalo, takže pes přišel z procházky jako čuně. :evil:
(anonym?)
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

-faktem je - že tomu slunku to nevydrželo nijak extra dlouho.... ;-)
Morty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morty »

mam dobru naladu, lebo som kur*a... stretol som jednych znamych, mali tam nejake vinko... a ako to uz u vinka byva, zdviha libido... a nielen u mna, ale aj u tej dievciny, ktora tam bola taktiez... tak samozrejme, ze som si tam s nou prezil jednu kratku "romancu" a aniu neviem ake ma telefonne cislo, nic s tou holkou mat nechcem a je mi vlastne ukradnuta 8-) :twisted:
Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“