Vampire: the Masquerade - Bloodlines

Kobky, města i pláně potřebují svého hrdinu (či padoucha). Aneb jeden človíček ve velkých příbězích.

Moderátor: sevencreature

Odpovědět

Který z hratelných klanů máte nejraději?

Brujah
5
7%
Gangrel
4
5%
Malkavian
26
34%
Nosferatu
6
8%
Toreador
9
12%
Tremere
17
22%
Ventrue
9
12%

Celkem hlasů: 76

Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Instalátor to neobsahuje a taky se netvářil, že by něco přepsal, ale..vrazila jsem tam odněkud 3.8, ten už něco přepsal a je tam položka "Skip intro." To je sice fajn, ale já nepotřebuju zas tolik přeskočit intro jako tutorial - ten blbý rozhovor s nemožností si kliknout na odpověď tam mám pořád.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Vampiria píše:Instalátor to neobsahuje a taky se netvářil, že by něco přepsal, ale..vrazila jsem tam odněkud 3.8, ten už něco přepsal a je tam položka "Skip intro." To je sice fajn, ale já nepotřebuju zas tolik přeskočit intro jako tutorial - ten blbý rozhovor s nemožností si kliknout na odpověď tam mám pořád.
Aha. Tohle už není součástí intra... Hmm, tak už mě napadají jen ty tradiční rady - instalace posledních graf. ovladačů, zkusit vyzískat jinou kopii hry atp. :-(
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Jab: Odpustím si rýpavou poznámku :mrgreen:

Vampiria: Můžeš sem vypsat obsah error.log nebo Vampire.log nebo prostě nějaký takový soubor obsahující chyby, který máš v hlavním adresáři hry?

Intro proběhlo bez problémů? Máš českou verzi (jestli něco takového existuje)? Neměla jsi při instalaci nějaké problémy?
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

sevencreature píše:Jab: Odpustím si rýpavou poznámku :mrgreen:
Tentokrát jsem unikl. Ale bylo to o vlásek... :pray:
Adieu
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adieu »

Vampiria: Kdyžtak zkus na ten rozhovor s Jackem vytáhnout adresář se zvukem.
"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Tak jsem to vyřešila - Bloodlines odinstalováno. Pokračování za týden, dávám si od ní pauzu. Chci hrát, ne se vztekat u spouštění. :-)
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
yenn
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yenn »

Spása pro všechny, kterým chybělo otitulkování nahrávek v domě Malkavianského primogena. Na Bloodlines CZ je v sekci Soubory ke stažení video z této lokace i s titulky k oněm nahrávkám.
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
Carlos
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carlos »

Potřeboval bych malinko pomoct. Dostal jsem se do Hollywoodu, ale pak jsem si zpětně uvědomil, že jsem zapomněl na jeden questík - Lidoužroutka Pisha, jal jsem se tedy úkolu, ale novinář, který se ukrývá v paneláku Skyline je jaksi nedostupný, resp. výtah je nedostupný. Nejde mi zmáčknout přivolávací tlačítko (nemám tam ani naznačeno, že by to šlo - taková ta ikonka dole). Nejde jen o ten quest, na celou Pishu se můžu vypishit, ale rád bych se dostal třeba k sobě do bytu. Existuje do bytu jiná cesta popř. má někdo tušení jak to pořešit?
"Hey, sugar, I'm gonna smash you with that heavy truck!"
"That's what I call rough love."
stavca
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od stavca »

Carlos píše:Potřeboval bych malinko pomoct. Dostal jsem se do Hollywoodu, ale pak jsem si zpětně uvědomil, že jsem zapomněl na jeden questík - Lidoužroutka Pisha, jal jsem se tedy úkolu, ale novinář, který se ukrývá v paneláku Skyline je jaksi nedostupný, resp. výtah je nedostupný. Nejde mi zmáčknout přivolávací tlačítko (nemám tam ani naznačeno, že by to šlo - taková ta ikonka dole). Nejde jen o ten quest, na celou Pishu se můžu vypishit, ale rád bych se dostal třeba k sobě do bytu. Existuje do bytu jiná cesta popř. má někdo tušení jak to pořešit?
Pokud se nemýlím, tak ze sklepa můžeš do bytů šachtou :)
yenn
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yenn »

Carlos: Zkus Load.
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
Carlos
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carlos »

Loadoval jsem o stošest, ale nepomohlo a na reinstall jsem příliš líný (včera jsem to nainstaloval)...
Zkusím najít tu šachtu...
Carlos
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carlos »

Tak jo, další problémek :oops:
Dodělal jsem komplet Hollywood, ale snažím se teď najít disk pro Bertrama Tunga (úkol Missing Data), který mi zadal po zřejmě po ,dokončení' Hollywoodu (upozornil mě e-mailem -> navštívil jsem ho v Santa Monice) má někdo nějaký nápad, kde ho hledat?
Bertram tvrdí, že je někde v bludišti a mám se tam případně zeptat někoho z hnusáků (rozuměj Nosferatů), ale tam zůstala jen Imalie, která se mnou zrovna nemluví, protože jsem zpackal její úkol (a nemám pět stovek, abych jí koupil ten pitomý časopis, i kdybych ale je měl, tak se na ní vykašlu).
A ještě, aby toho nebylo málo, mám potíže grafického rázu - funkční předměty se stávají nefunkčními (viz. předchozí potíže s výtahem), které zpravidla řeším restartem hry, také už od začátku se mi stává, pokud jdu dlouhou ulicí a pustím ,vpřed' klávesu, postava suveréně běží dál, jakoby nic a nedá se hýbat ani myší a ani ji nějak přerušit (prostě dojde na nějakou vzdálenost, která je závislá na tom, jak dlouho jsem držel klávesu). Není to jediná hra, u které se mi to stává (např. PSI Ops), ale jsem si téměř jist, že by to nemělo být hardwarem, poněvadž během jsem upgradnul RAM (na cca 1,5GB) a koupil nvou grafiku (ATi Radeon Sapphire HD 2400 PRO 256MB DDR2). Přemýšlel jsem, zda to není tím, že mám dvoujaderný procesor, ale to by mi dělalo bordel i u jiných her, ne?
stavca
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od stavca »

Carlos píše: Dodělal jsem komplet Hollywood, ale snažím se teď najít disk pro Bertrama Tunga (úkol Missing Data), který mi zadal po zřejmě po ,dokončení' Hollywoodu (upozornil mě e-mailem -> navštívil jsem ho v Santa Monice) má někdo nějaký nápad, kde ho hledat?
http://www.gamebanshee.com/vampireblood ... hot176.jpg
Takový gauč s televizí je tam jen jeden.
Carlos píše:A ještě, aby toho nebylo málo, mám potíže grafického rázu - funkční předměty se stávají nefunkčními (viz. předchozí potíže s výtahem), které zpravidla řeším restartem hry, také už od začátku se mi stává, pokud jdu dlouhou ulicí a pustím ,vpřed' klávesu, postava suveréně běží dál, jakoby nic a nedá se hýbat ani myší a ani ji nějak přerušit (prostě dojde na nějakou vzdálenost, která je závislá na tom, jak dlouho jsem držel klávesu). Není to jediná hra, u které se mi to stává (např. PSI Ops), ale jsem si téměř jist, že by to nemělo být hardwarem, poněvadž během jsem upgradnul RAM (na cca 1,5GB) a koupil nvou grafiku (ATi Radeon Sapphire HD 2400 PRO 256MB DDR2). Přemýšlel jsem, zda to není tím, že mám dvoujaderný procesor, ale to by mi dělalo bordel i u jiných her, ne?
Mi to taky předtím nědelalo a najednou jsem chtěl rozehrát Vampiry znova a mám ten samý problém.... muj názor: Mám taky grafárnu od ATI a trošku jsem se nedávno vrtal v ovladačích, tak zkus nahodit nové ovladače - možná to pomůže
A nedělá mi to jen u Vampirů, ale u všech her běžicích na source enginu (Half-Life 2)
Naposledy upravil(a) stavca dne 10.11.2007 17:16, celkem upraveno 1 x.
Carlos
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carlos »

stavca píše:A nedělá mi to jen u Vampirů, ale u všech her běžicích na source enginu (Half-Life 2)
Jo, přesně, HL2 se mi taky solidně podělalo. Grafiku od ATi jsem měl i předtím, možná proto se to nezlepšilo s koupí nové.
Thx za radu, mimochem...

...Teď jsem nainstaloval 7.10. Podle ofi serveru jsou nejnovější.
Naposledy upravil(a) Carlos dne 10.11.2007 17:23, celkem upraveno 1 x.
stavca
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od stavca »

Carlos píše:
stavca píše:A nedělá mi to jen u Vampirů, ale u všech her běžicích na source enginu (Half-Life 2)
Jo, přesně, HL2 se mi taky solidně podělalo. Grafiku od ATi jsem měl i předtím, možná proto se to nezlepšilo s koupí nové.
Které jsou teď vůbec nejnovější?
Thx za radu, mimochem...
http://www.sapphiretech.com/en/driverfiles/377.zip
Odpovědět

Zpět na „Další RPG hry“