Dobrá nálada

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Firkraag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Firkraag »

Mmm.. Dostal jsem chut na vino.. :twisted:

Teda doufam ze nemluvis o kratke romaci jako o puse. :-D
Morty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morty »

:twisted: :roll:

neboj ;-)
Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

Tady milý gardist dozajista nechtěl na plnou hubu říct, že ovíněn našel místo, kde nechal tesař díru. Ale co, jsme na internetu, kde si každý může honit triko o sto péro. :-P

I když tyhle malé krátkodobé přeměny sigilu do topděfky.cz mě velmi baví.
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Mám dobrou náladu. Povedlo se mi stáhnout (zatím) čtyři díly Pokémona v češtině... takže budu mít v neděli co dělat :-D Už se těším, až to zkouknu 8-)
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
KEBULE
Sigilan
Bydliště: Já jsem doma tam, kde mám svůj hrnek... Tak a tohle není pravda hrnek jsem si rozbil...

Příspěvek od KEBULE »

Jestli mám dobrou náladu nevím, ale senior chrní až se třepe monitor. Já se najím, okoupu a zapadnu do regálu taktéž. Nic není lepší než se zase jednou pořádně vyspat... Pak teprve budu mít dobrou náladu. :idea:
...vždyť zaznívá,
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
Morty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morty »

ja somdneska stretl kopec enznamych ludi, ktori sa kludne zastavili apokecali :shock: a andherne mi sprijemnili den... takisto ako kamarati, ktori mi ho vylepsili este lepsie... nuz snad len dodat, ze dnesna pisomka z matiky, vyzera viac nez dobre :-)
Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
Illuminating
Sigilan

Příspěvek od Illuminating »

Dnes jsem nemusel vůbec nic dělat, protože po mě nikdo nic nechtěl. :) Takže se mi z toho zvedla nálada. :D :D
Na druhou stranu dnes nikdo nehnul prstem ani pro mne... Takže to mi zase náladu sráží a dostávám se do průměru. :-x
Takže se mám fajn, ale jsem línej si dojít pro něco k jídlu...
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Konečně! Dnes jsem dopsal těch 150 stránek překladu. Ještě si to po sobě zítra doupravím a ve středu můžu jet do tiskárny. :-)
Asi to bude stát celkem pálky. Přec jen musím vytisknout překlad a okopírovat originál, a pak nechat obé svázat do kroužkové vazby. :-?

P.S. Mám dokonce o dvě stránky víc (holt se nedá končit uprostřed odstavce), takže doufám, že to ti vydřiduši náležitě ocení.
Illuminating
Sigilan

:D A cos překládal? :D
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Radomír Luža: The Hitler Kiss. Čili anglickou knihu českého autora. Mezitím to už v češtině vyšlo. Dokonce v rozšířené verzi ovšem s malinko zpackaným překladem. Ale to je jedno, páč jsem začal překládat dříve a tudíž mi to ke zkoušce stačí. 8-)
Illuminating
Sigilan

:D A udělals tam aspoň nějakej dodatek nebo tak něco? To by bylo dobrý, určitě bych si verzi s tvojím překladem sehnal. :-o Víš, třeba jak je ten obsáhlej dodatek u knihy od George Orwella - 1984. :D

EDIT: A samozřejmě Gratuluju. :-P
Neferit Sr.
Sigilan
Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>

Příspěvek od Neferit Sr. »

Jab - o čem to je? Hodil bys sem prosím nějaký obsah a hodnocení? Název zní zajímavě.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Slip: No asi ne. Už takhle toho mám plné kecky.
Nef Sr.: Jde o vzpomínky syna generála Luži na léta odboje. Celkem dobrá knížka. Tedy když si odmyslíš leckdy trochu jiné pohledy zapříčiněné výchovou v armádě a krušnými lety...
Ale jinak dobře napsané. Pokud ten příběh neznáš, tak ti jej autor dopředu nevyzradí, čili se to opravdu dá číst jako kniha a ne jen jako literatura faktu...
Neferit Sr.
Sigilan
Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>

Příspěvek od Neferit Sr. »

Děkuji za info, podívám se jestli by se to dalo sehnat k nahlédnutí. :-D
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Neferit Sr. píše:Děkuji za info, podívám se jestli by se to dalo sehnat k nahlédnutí. :-D
Česky to už vyšlo pod názvem "V Hitlerově objetí." Což je přirozeně špatně už jen kvůli tomu, v jakém významu je v textu užíván onen "Hitler Kiss". :-D
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“