Taky a potom ještě princ Lacroix z Vampire: Bloodlines - hrozně se mi líbilo dát na prdel konkurenčnímu Ventrueovi (jasně, navíc to byl kardinální hajzl!).stavca píše:bossové z Gorky 17 - ti byli obzvláště působíví, navích ty předsoubojové animace ve které se každý boss představil neměli chybu
Zajímavý "Boss"
Moderátor: sevencreature
- Carlos
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
"Hey, sugar, I'm gonna smash you with that heavy truck!"
"That's what I call rough love."
"That's what I call rough love."
- Morty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
prekvapujuco: v oblaci... aj ked nie zaverecny boss(ani enviem ci tam bol nejaky konkretny ), skor finalny suboj martina s [spoiler :P ]
mno a ten poloroztaveny typek z falloutu, ktory bol zrasteny s krelsom sa volal master, nie?
mno a ten poloroztaveny typek z falloutu, ktory bol zrasteny s krelsom sa volal master, nie?
Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
- Illuminating
- Sigilan
1. Fallout - Vůdce (ta dira v v trupu je pusobiva, az tak ze jsem mu ji jeste rozsiril )
2. Original War za američany Burlak a za rusy J. MacMillan(pokud by byly povazovany za bosse, jako ze ja je povazuju )
3. Cardhalia - Villigen (a jeho nezapomenutelnej kukuč )
4. Warcraft 3 Frozen Throne: Illidan (sympatak po celou dobu hry, az me mrzelo ze ke keonci prohral )
5. Dungeon Siege 2 - Valdis (spravne vysinutej chlapik )
6. Dungeon Siege 2 - Arinth (taky nadherne silenej, a ta jeho krasna hul a roba )
7. GTA: SA - Big Smoke (nikdy je neoyustil, umrel s penezmi v dlanich )
PS: vychazel jsem jenom z her co jsem dohral, a myslim ze jsem vyjmenoval asi tak vetsinu
2. Original War za američany Burlak a za rusy J. MacMillan(pokud by byly povazovany za bosse, jako ze ja je povazuju )
3. Cardhalia - Villigen (a jeho nezapomenutelnej kukuč )
4. Warcraft 3 Frozen Throne: Illidan (sympatak po celou dobu hry, az me mrzelo ze ke keonci prohral )
5. Dungeon Siege 2 - Valdis (spravne vysinutej chlapik )
6. Dungeon Siege 2 - Arinth (taky nadherne silenej, a ta jeho krasna hul a roba )
7. GTA: SA - Big Smoke (nikdy je neoyustil, umrel s penezmi v dlanich )
PS: vychazel jsem jenom z her co jsem dohral, a myslim ze jsem vyjmenoval asi tak vetsinu
- Morty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
jou a este z wowka bossovia, to budu asi ragnaros, illidan, doom lord kazzak, lady vashj, phatom lord karassus a asi este thrall
Fama nihil est celerius.
The Force shall free me.
The Force shall free me.
- Artemis Entreri
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
mno W3 Frozen Throne bych si chtel zahra kadz uz sem dohral W 3 reign Of Chaos toho ilidana si nepamatuju kam patři lide nebo temni elfy mno ork to asi nebude a este je tam Arthas(to je sprvnej sympatak) a ten ork hero )ted si nepanutu meno ale rika: velitel sem tady ja v Cz verzi ?
With each kill I grow wiser, and with added wisdom I grow stronger.
Artemis Entreri
ilidan je temnej elf, byl ted je to napul demon, byl to ten jak byl uveznenej za to ze stvoril tu druhou studnu(jo jeste vede jak se jmenuje ) na hyjalu (tam jak je ten velkej strom ) v Regin Of Chaos ho tyrande osvobodi a v nasledujici misi (hraje se za nej, je to lovec demonu) dostane guldanovu lebku (co si ni udelal, jesli ji sebral a dal do kapsy, sned, nebo ji pouzil jako cipek to nevim ) no a stane se z nej polodemon
asi takovej amaterskej postrech ze hrani W3, Frozen Throne to uz je pak jenom pokracovani pribehu Ilidana a Arthase, nemuzu nic jiniho nez doporucit (pokud si hral rad W3)
asi takovej amaterskej postrech ze hrani W3, Frozen Throne to uz je pak jenom pokracovani pribehu Ilidana a Arthase, nemuzu nic jiniho nez doporucit (pokud si hral rad W3)
- Artemis Entreri
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- Morty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
a vam vsetkym mozem vrelo odporucat WoW... pretoze ten nadherny pocit, ked mate prejdeny povodny warcraft a zrazu stojite zoci voci s patou 10-15 typkov proti illovi... lahoda... a ked to chcipne, jaaaj, proste supeeer
Fama nihil est celerius.
The Force shall free me.
The Force shall free me.
- Shadowblade
- Sigilan
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Učaroval mi jeden z Aeonů nejmenovaného nepřítele ve Final Fantasy X - Anima. Na youtube je video, ale přece jen se víc hodí do prostředí, v němž jsem se s ní setkal prvně, má tam totiž i příběhové opodstatnění. S ní jsem si užil i porážku; naopak jsem ji nechal předvést vše co dokáže.
Re: Zajímavý "Boss"
Pre mna je najvatsi boss bug ktori ma nepustil dalej v albione :/
dalej :)
Moj asi prvvy boss celkovo-v bg1 v priatelskej naruci na schodoch-ten prvy vrach,,celkom silny nato ze som sa prave len soznamoval s ovladanim a ADaD mi nehovorilo ani to malo co teraz :) navyse vzdy ked to rozohram po case nikdy ho nezabijem na prvykrat--cest mu :)
Potom z bg2 jednoznacne kangrax,do tej jeho kobky sa bojim prist aj ked uz je mrtvy :(
Diablo 2-vseci
Arcanum-myslim ze sa vola anorax ten posledny suboj asi,no a zaujimavy je tym ze ked sa k nemu konecne po inak genialnom priebehu hry dostanete ste tak silny ze ho umlatite holymi rukami
No a posledny-dyna blaster-zeleny drak :)
dalej :)
Moj asi prvvy boss celkovo-v bg1 v priatelskej naruci na schodoch-ten prvy vrach,,celkom silny nato ze som sa prave len soznamoval s ovladanim a ADaD mi nehovorilo ani to malo co teraz :) navyse vzdy ked to rozohram po case nikdy ho nezabijem na prvykrat--cest mu :)
Potom z bg2 jednoznacne kangrax,do tej jeho kobky sa bojim prist aj ked uz je mrtvy :(
Diablo 2-vseci
Arcanum-myslim ze sa vola anorax ten posledny suboj asi,no a zaujimavy je tym ze ked sa k nemu konecne po inak genialnom priebehu hry dostanete ste tak silny ze ho umlatite holymi rukami
No a posledny-dyna blaster-zeleny drak :)