Ale hlavně že se se synátorem nebude dělit o řezivo.
Volná diskuse
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Morty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
proste ked som stastny, tak soms tastny, a ked som stastny takto, tak to musi vediet kazdy
a o hormonalne zaplavy a neboj, postaraju sa o ne moji narodni aktivisti, ktore demokratickym odchodom zvitazili nad zidmi!(narazaka na tergetov post smerujuci na odpor.cz)
a o hormonalne zaplavy a neboj, postaraju sa o ne moji narodni aktivisti, ktore demokratickym odchodom zvitazili nad zidmi!(narazaka na tergetov post smerujuci na odpor.cz)
Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
- Illuminating
- Sigilan
No jo, ale to je přece všeobecně známí ne? Teda totiž, co já znám těch náctiletejch Hip - Hop faninek, a každá by dala. :DCarlos píše:Tak včera jsem ověřoval teorii o tom, že náctileté fanynky hip hopu jsou dávačky.
Ale ještě lepší jsou holky, co si hrajou na tvrdý, a poslouchaji tvrdou hudbu a choděj oblíkaný v černým. :) Fakt, věř. :) To je zkrátka čistej fakt. :)
- Carlos
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Ergh
teď očekávej trest z hůry, možná si někoho nasral! Tedy trest od Vampirie. Nebo že by záměrná provokace? Ať tak či tak, rád jsem tě poznal
Mimochodem já znám spoustu holek v černém (Girls in Black), žádná se moc nenabízí. Zase na druhou stranu to nesjou žádné Tokyjohotelačky, takže se od nich dá jistá míra rozumu očekávat. Ale to je podobné všude v každém stylu, ne?
Mimochodem já znám spoustu holek v černém (Girls in Black), žádná se moc nenabízí. Zase na druhou stranu to nesjou žádné Tokyjohotelačky, takže se od nich dá jistá míra rozumu očekávat. Ale to je podobné všude v každém stylu, ne?
"Hey, sugar, I'm gonna smash you with that heavy truck!"
"That's what I call rough love."
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Carlos: Tohle je to poslední, kvůli čemu bych se na SlipKnoTa zlobila. Holt tu ventiloval slušnou formou své nesplnitelné fantasie, navíc i ve správném threadu. 
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Hmm, v rámci přitvrzování (a proto, že mi rve oči se dívat na některé příspěvky) začínám mazat ty nevyhovující.
Chybějící písmena na začátku vět jsou v mých očích dosti podstatná chyba - čili pokud se bude někdo divit, že mu mizí příspěvky, tady je jeden z tipů, na co se zaměřit.
Taktéž neartikulované výkřiky (neartikulovaný = po gramatické a typografické stránce nepodařený experiment) půjdou do kanálu.

Chybějící písmena na začátku vět jsou v mých očích dosti podstatná chyba - čili pokud se bude někdo divit, že mu mizí příspěvky, tady je jeden z tipů, na co se zaměřit.
Taktéž neartikulované výkřiky (neartikulovaný = po gramatické a typografické stránce nepodařený experiment) půjdou do kanálu.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- Carlos
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Jo, taky jsem napsal, že asi neznám dost náctileté (tzn. dostatečně vymaštěné rádoby EMO) GiB. Znám starší holky, které sedí do toho popisu, ale to jsou kámošku a odpor jakéhokoli vyššího kontaktku je vzájemný, řekl bych. Navíc, i kdyby nějaká EMařka na kolenou prosila - JSEM KÁMEN!!!SlipKnoT píše:Hmm, možná se nenanbízej jen tobě Carlosi.![]()
Jo, Slipy, ukaž foto, zajímalo by mě! Je to samozřejmě zcela zvrhlá zvědavost, asi taková, jako když lezu do panoptika
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
SlipKnoT: Je-li tvůj projev slovní shodný s písemným, tak máš šanci leda tam, kam jsem v jednom z minulých postů poslala xRage. 
- Carlos
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Zatraceně, jak jsi na to přišel?Lerek píše:Sadako je EMO?
Vampi: Pořád mě fascinuje, jak dokážeš lidi odpálkovat relativně slušnou formou
Slipy: No tak, co to foto? Nechť můžeme posoudit, zda jsi takový honibrk, jakým se zdáš (ve vší slušnosti, taky tě nechci urazit
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Dementuji, že bych byla SlipKnoTova kamarádka, ale s tím konec OT je dobrý začátek..a příště s tím už ani nezačínat.
Lerek: Nevím o tom. Ale poslední dobrou nosím pěšinku na straně místo uprostřed. Nicméně, na pláč, conversky a kravatu s lebkou ještě nedošlo a neco mi říká, že ani nedojde.
Lerek: Nevím o tom. Ale poslední dobrou nosím pěšinku na straně místo uprostřed. Nicméně, na pláč, conversky a kravatu s lebkou ještě nedošlo a neco mi říká, že ani nedojde.
- Illuminating
- Sigilan
Carlos: Mě zase fascinuje, jak dokážeš parádně podlejzat.Carlos píše:
Vampi: Pořád mě fascinuje, jak dokážeš lidi odpálkovat relativně slušnou formou![]()
Slipy: No tak, co to foto? Nechť můžeme posoudit, zda jsi takový honibrk, jakým se zdáš (ve vší slušnosti, taky tě nechci urazit)
Jinak si v žádným případě nemyslim, že mě Sadako odpálkovala, protože to, co jsem měl připravený by ji nejspíš trochu položilo.
A nemažte to, vy, moji kamarádští moderátoři atd ....
Tohle je přeci volný pokec ....
A já volně mluvím. :D
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Přesunuto z Lásky - když už je tu konec, ať je tu i počátek.
SlipKnoT: Ale? A nechceš se o to podělit?
Target: Docela mi to sluší, takže v tom budu pokračovat. Nemám obavu, že bych kvůli pěšince na stranu skončila s piercingy ve rtech a tak velkou patkou přes obličej, že bych si neviděla na boty.
SlipKnoT: Ale? A nechceš se o to podělit?
Target: Docela mi to sluší, takže v tom budu pokračovat. Nemám obavu, že bych kvůli pěšince na stranu skončila s piercingy ve rtech a tak velkou patkou přes obličej, že bych si neviděla na boty.
Naposledy upravil(a) Sadako dne 15.11.2007 18:17, celkem upraveno 1 x.