2Slipy: Hoď sem tu fotku. Nebo se za sebe stydíš?
Volná diskuse
Moderátoři: Sadako, sevencreature
Mě takové věci nefascinují, jsem od přírody hulvát, který má rád hulvátské způsoby.Carlos píše:Vampi: Pořád mě fascinuje, jak dokážeš lidi odpálkovat relativně slušnou formouLerek píše:Sadako je EMO?![]()
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
- Artemis Entreri
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- Carlos
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Tak se poděl...SlipKnoT píše:Carlos: Mě zase fascinuje, jak dokážeš parádně podlejzat.Carlos píše:
Vampi: Pořád mě fascinuje, jak dokážeš lidi odpálkovat relativně slušnou formou![]()
![]()
Jinak si v žádným případě nemyslim, že mě Sadako odpálkovala, protože to, co jsem měl připravený by ji nejspíš trochu položilo.![]()
"Hey, sugar, I'm gonna smash you with that heavy truck!"
"That's what I call rough love."
- Carlos
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Stejně by to bylo zajímavé nahlédnutí do dušeAjantis píše:Ale no tak... Nechme SlipKnoTovi alespoň zdání nějaké hrdosti.Carlos píše:Tak se poděl...
Slipy: Tak příště neváhej a řekni to. Ta zvědavost mě zabije. A TY mě máš na svědomí
"Hey, sugar, I'm gonna smash you with that heavy truck!"
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
Zdvořile bych poprosil SlipKnoTa o přispěvek co by měl uvést Sadako do stresu a duševního úpadku. Budu upřímný - ten mě ani tak moc nezajímá ale odpověď, který by na něj Sadako pokud jí to za to vůbec bude stát napsala velmi.
Takže buď chlap.
Takže buď chlap.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
- Illuminating
- Sigilan
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Illuminating
- Sigilan
Prdlajs nepodložená hrozba ....
Měla to bejt jen sebe obrana, kterou si prostě šetřim, až bude nejhůř, navíc to nemusim použít jen na Sadako ....
Měla to bejt jen sebe obrana, kterou si prostě šetřim, až bude nejhůř, navíc to nemusim použít jen na Sadako ....
Naposledy upravil(a) Illuminating dne 16.11.2007 8:03, celkem upraveno 1 x.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Hovory o neexistujícím předmětu/aktu byly sice svého času zábavné, ale myslím, že dost lidí už z toho vyrostlo (a navíc ty debaty mohou narůst ještě do větších "intelektuálních" rozměrů než klasické "Ó ne!" x "Ó jo" rozpravy - snad tomu Brňáci budou rozumět) - takže bych z tématu plané výhružky vypustil (z důvodu nízké zábavnosti).
EDIT: A řekl jsem NEPODLOŽENÁ, nikoliv "skrytá" (lol) hrozba (příklad - "skrytá hrozba" je třeba rakovina, "nepodložená hrozba" je mončičák vyhrožující lidem jejich smrtí).
EDIT: A řekl jsem NEPODLOŽENÁ, nikoliv "skrytá" (lol) hrozba (příklad - "skrytá hrozba" je třeba rakovina, "nepodložená hrozba" je mončičák vyhrožující lidem jejich smrtí).
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.